Pa pratim neprijateljske aktivnosti.manijak1 wrote:Ne ljutite me bezze
imali ste sreće i sudijsko vrijeme prvog poluvremena .....koji ćeš ti na našoj stranici ?
Skaut ?
![]()
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
-
PITARKA_SA
Titula,Kup,opet deranje
DOKLE VISE,DOKLE SAMIRE?????
- GandalfSivi
Sve za reflektorePITARKA_SA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Titula,Kup,opet deranje![]()
![]()
![]()
DOKLE VISE,DOKLE SAMIRE?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- GandalfSivi
Da ti nisi vec dobio iz Holandije, heheheSantos wrote:Na proljece razvaljujemo.Mislim na travu dobijamo novu iz Italije.
P.S. joj da je zapaliti preporodio bih se, nisam ima po godine
- manijak1
Samire .....napolje
-
Pretposljednji Mohikanac
zapali jednumanijak1 wrote:de ba malo ohanite
![]()
fakat ne znam šta ću od muke
![]()
Samire .....napolje![]()
- manijak1
-
PITARKA_SA
manijak1 wrote:de ba malo ohanite
![]()
fakat ne znam šta ću od muke
![]()
Samire .....napolje![]()

- GandalfSivi
Nego, pade mi sad nesta na pamet. Pojede li onaj Salko ikad pite, ili jos uvijek pati???
- Salko sto je u vodu skako
eto mi idemo dalje..lagano do finala i kupa...
Rezultati uzvratnih susreta četvrtfinala:
Mrkaljević - Slavija 3:1 (ukupno 3:5)
Modriča - Široki Brijeg 2:0 (2:2, penali 3:5)
Sarajevo - Željezničar 3:2 (3:2)
Borac - Čelik 0:1 (0:3).
Borac - Čelik 0:1 (0:3).
kup nam je vazan da se vratimo u europska takmicenja i da malo love zaradimo...AjdinZE wrote:Lagano samo kup nije vazan tolko ali et red je da se osvoji.Evropa je vazna.Da nas malo krene konacno.Samo sad je zeljo upo u krizo.Kako bi bilo dobro da u Evropu idu Sarajevo Zeljo i Celik ali nacekamo se jos togaSalko sto je u vodu skako wrote:eto mi idemo dalje..lagano do finala i kupa...
Borac - Čelik 0:1 (0:3).![]()
KUP JE NAS!!! CELIK PRVAK!!!!
-
crnjak
[quote="Krigla_Sa"]@crnjak
Samo ti psuj metropolu,a onda ako budes htio da ti dijete nesto postigne u zivotu morat ces ga poslati u metropolu da se skoluje
inace....ne gine mu da bude primitivac na oca
ma jasta posaljem ga tamo i postane imebcil i licemjer a tesko da se nes pored one bagre na fakuletetima ''metropole''moze iskolovat osim ako mu babo ne plati par stotina ispita
al kako je krenulo i univerzitet ce vam zatvorit jebi ga niko ga nezavrsava(osim naravno sarajevskih babinih sinova )al posto je jako malo takvih u ''metrolopoli''koji bi se skolovali(lakse trositi izmalverzirano i babino i pratiti zadnje modne krikove koristeci relaciju central-bicakcic i veliku vam zvijezdu deena)nece ni biti potrebe da imate univerzitet vama je central dovoljan jebem vas skolovane
nego vidimo se u finalu
i ko sto kaze pitarka-sa imas mahanje srednjim prstom od primitivca iz zenice pa taj srednji prst dobro iskoristi jebi ga tu ste se ako nista ''iskolovalali''jebiga ako nista vi znate zavlaciti prste jedni drugima u neke djelove anatomije
licemjeru iskolovani jadni
zdrao
Samo ti psuj metropolu,a onda ako budes htio da ti dijete nesto postigne u zivotu morat ces ga poslati u metropolu da se skoluje
ma jasta posaljem ga tamo i postane imebcil i licemjer a tesko da se nes pored one bagre na fakuletetima ''metropole''moze iskolovat osim ako mu babo ne plati par stotina ispita
al kako je krenulo i univerzitet ce vam zatvorit jebi ga niko ga nezavrsava(osim naravno sarajevskih babinih sinova )al posto je jako malo takvih u ''metrolopoli''koji bi se skolovali(lakse trositi izmalverzirano i babino i pratiti zadnje modne krikove koristeci relaciju central-bicakcic i veliku vam zvijezdu deena)nece ni biti potrebe da imate univerzitet vama je central dovoljan jebem vas skolovane
nego vidimo se u finalu
i ko sto kaze pitarka-sa imas mahanje srednjim prstom od primitivca iz zenice pa taj srednji prst dobro iskoristi jebi ga tu ste se ako nista ''iskolovalali''jebiga ako nista vi znate zavlaciti prste jedni drugima u neke djelove anatomije
zdrao
-
Celicna_saka
Dobro si opterecen, sta da ti covjek vise kaze...
-
Santos
VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ZELJU VISE NEGO SEBE.Na proljece na proljece na proljece ce da nikne trava.Nova zelena na kojoj ce Zeljo da igra od noge do noge pa koga lopta pogodi njegova je.Prije toga ce da treniraju kako zadrzat tu istu hloptu jebem joj misa.Necemo ispast ja sad gledo u kafu.
- Krigla_Sa
hahaha,koji debil oca micrnjak wrote:Krigla_Sa wrote:@crnjak
Samo ti psuj metropolu,a onda ako budes htio da ti dijete nesto postigne u zivotu morat ces ga poslati u metropolu da se skolujeinace....ne gine mu da bude primitivac na oca
nego vidimo se u finalu
zdrao
nema,lik nas je sviju procitao,svi smo mi babini sinovi i ko god zavrsi fax a da je iz sarajeva morao mu je babo platiti desetak ispita
Jarane ne krivim te,sto se mene tice imas pravo biti ogorcen ,nadojen mrznjom prema sarajevu i pun primitivizma,zivot vam je u qrcu pa po tebi neko mora iz sarajeva biti kriv...
Hvala na prstu,evo gurnuo sam ga
Eto sad mozes drkicu od srece baciti
-
PITARKA_SA
sto je ovaj @crnjak opterecen Deenom i nekim prsticima
imas nam nesto reci mozda???
imas nam nesto reci mozda???
sve ide svojim tokom...vratice celik svoj izgubljeni sjaj i ugled...AjdinZE wrote:Zeljo je upao u krizu.U kojoj je Celik bio mnogo godina,i sada se evo izgleda polako ali sigurno kako tako izvlaci.Nakon mnogo vremena ne samo da smo postigli gol na strani nego smo i pobjediliSamo polako idemo kako i treba.Nemogu Celik zeljo i sarajevo da budu na vrhu tabele nikako ali bi bilo dobro gledati stare dobre derbije
na prepunim stadionima.Ako bog da bice bice
-
Pretposljednji Mohikanac
kako moze nesto VRATITI kad ga nikad nije ni imao 
-
PITARKA_SA
..povremenog ulaska u bivsu prvu,ligu...Salko sto je u vodu skako wrote:sve ide svojim tokom...vratice celik svoj izgubljeni sjaj i ugled...AjdinZE wrote:Zeljo je upao u krizu.U kojoj je Celik bio mnogo godina,i sada se evo izgleda polako ali sigurno kako tako izvlaci.Nakon mnogo vremena ne samo da smo postigli gol na strani nego smo i pobjediliSamo polako idemo kako i treba.Nemogu Celik zeljo i sarajevo da budu na vrhu tabele nikako ali bi bilo dobro gledati stare dobre derbije
na prepunim stadionima.Ako bog da bice bice
cuj sad njega nikad nij imo...Pretposljednji Mohikanac wrote:kako moze nesto VRATITI kad ga nikad nije ni imao
-
Pretposljednji Mohikanac
a sta je to imao
drugu trecu ligu bivse drzave
cuj mi ljubomorni
salko, haj na burek
salko, haj na burek
tek na proljece i to ono rano idem na burek...karakter je salko...Pretposljednji Mohikanac wrote:a sta je to imaodrugu trecu ligu bivse drzave
![]()
cuj mi ljubomorni
![]()
salko, haj na burek
ove godine osvajamo kup a iduce dupla krana na bilino polje...
CELIK PRVAK!!!!