Sodoma i gomoraGuadalajara wrote:Jebote koje perverzije...
Ma hajde bgt sve je to zivot
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sodoma i gomoraGuadalajara wrote:Jebote koje perverzije...
Trebao bi forumash odgovoriti-CiCk0 wrote:
Ne vrijedja me... doista...Ja njima istinsku zelju zelim...al bas istinski...samo bi bilo fer da je dosao i rekao...tako i tako brate jebga... ja bih mu rekao....Bravo brate to su muda....nek vam je sa srecom....ipak mi je bio blizak prijatelj.
HAVANA wrote:Kazu pojavile se u hrasnici neke.I u ugorskom
jos kad bi oni znali gdje je UgorskoHAVANA wrote:Kazu pojavile se u hrasnici neke.I u ugorskom
Svakom svoje Moonca, svakom svoje..... Nismo svi isti, zapravo i ne bi valjalo da jesmomoonca wrote:Trebao bi forumash odgovoriti-CiCk0 wrote:
Ne vrijedja me... doista...Ja njima istinsku zelju zelim...al bas istinski...samo bi bilo fer da je dosao i rekao...tako i tako brate jebga... ja bih mu rekao....Bravo brate to su muda....nek vam je sa srecom....ipak mi je bio blizak prijatelj.
da, ipak ako ste bili bliski, mogao ti je to saopstiti..no, ocito je i on tebe poznavao- pa se iz nekog razloga ustrucavao...
.eto vidish. ti si zbog prijatelja, njoj zamjerio --on, zbog zene to nece...![]()
.ne uzimam stranu..
Jesi ti gdje zakazala? To me sad zivo interesujemoonca wrote:Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-
.gdje si ti 'zakazao'
Izmedju Rogatice i Međeđealibaba_i_30_godina wrote:Ja posle Kobilje ne znam ništa dalje. Gdje vam dođe ta Vogošća? To Ugorsko je negdje u IB, tako zvuči?!
respect --tvoju odlukuCiCk0 wrote:
Svakom svoje Moonca, svakom svoje..... Nismo svi isti, zapravo i ne bi valjalo da jesmo
..dobro- nisam bila jasna, niti sam ocekivala zbilja, da pises u detalje- sam si i do sada volontirao svoju situaciju...moonca wrote:
Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-
.gdje si ti 'zakazao'
Jesi ti gdje zakazala? To me sad zivo interesuje![]()
![]()
Eh onda si dio raje ako zakazujesmoonca wrote:respect --tvoju odlukuCiCk0 wrote:
Svakom svoje Moonca, svakom svoje..... Nismo svi isti, zapravo i ne bi valjalo da jesmo![]()
..dobro- nisam bila jasna, niti sam ocekivala zbilja, da pises u detalje- sam si i do sada volontirao svoju situaciju...moonca wrote:
Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-
.gdje si ti 'zakazao'
Jesi ti gdje zakazala? To me sad zivo interesuje![]()
![]()
..zakazujem ja na svemu mogucem ..al' ne zalim se za sada..
Ma znao sam da je tako negdje. Ništa to onda, čuo/pročitao sam od par forumaša da je to sve tamo veliko selo i da su ti ljudi/djevojke ljankase.beni-bu-man wrote:Izmedju Rogatice i Međeđealibaba_i_30_godina wrote:Ja posle Kobilje ne znam ništa dalje. Gdje vam dođe ta Vogošća? To Ugorsko je negdje u IB, tako zvuči?!
što otjera bona čovjeka?moonca wrote:...Sretno --CiCk0--- Sve nabolje. uzivaj..![]()
alibaba_i_30_godina wrote:što otjera bona čovjeka?moonca wrote:...Sretno --CiCk0--- Sve nabolje. uzivaj..![]()

Da, i prvi vampiri su vidjeni u Međeđialibaba_i_30_godina wrote:Ma znao sam da je tako negdje. Ništa to onda, čuo/pročitao sam od par forumaša da je to sve tamo veliko selo i da su ti ljudi/djevojke ljankase.beni-bu-man wrote:Izmedju Rogatice i Međeđealibaba_i_30_godina wrote:Ja posle Kobilje ne znam ništa dalje. Gdje vam dođe ta Vogošća? To Ugorsko je negdje u IB, tako zvuči?!
sta ba umrijet sam,38 god,ho's degenekburgundy wrote:Neces naci zenu vrijednu braka,ako nemas cilja nekog,a i tad je pitanje.Evo sa 38 nisam nigdje ovdje prispio.Odoh u Njemacku,radit cu u jednoj firmi.Novi pocetak,reko sam sebi, ne nadjem nesto za dvije god,mogu i umrijet sam nije problem.Od sebe prvo krenut,pozitiva i gas,privuci cu neku.Imao sam dosta gresaka prije,ali svaki raskid je bio novo iskustvo.Ne mislim ni da cu puno zivjet plafon 60,ali onaj gore najbolje zna.