Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemam nista ni protiv koga.
ali gey parada 2019 je malo smješna..
To je brate bilo aktuelno prije dvadesetak godina dok se furao tehno, po Berlinu klubove koji su bili dio te subkulture drzava vec odavno subvecionira posto vise nema komercijalnog interesa..
Mislim da ce u Sarajevu nece skupit pet geyeva. "Ofirno jarane"
Vise ce biti nekih ambasadora, ne vladinih uhljeba, liberala poput kojovica i sl.. to je njihova parada..
saibaba wrote:Nemam nista ni protiv koga.
To je brate bilo aktuelno prije dvadesetak godina dok se furao tehno, po Berlinu klubove koji su bili dio te subkulture drzava vec odavno subvecionira posto vise nema komercijalnog interesa..
Vise ce biti nekih ambasadora, nevladinih uhljeba, liberala poput kojovica i sl.. to je njihova parada..
saibaba wrote:Nemam nista ni protiv koga.
Vise ce biti nekih ambasadora, nevladinih uhljeba, liberala poput kojovica i sl.. to je njihova parada..
Nista koliko vidim da ce pederluk prevladat, onda treba hitno uvesti da mogu usvajati djecu, kombinovati sa sestrinim jajima pa stavljati u svoju majku, da ima majka rodi sina, to je stvarno jedan novi lvl jer su prestali vodati cuke pa iz njih naviru ideje kako se rugati zdravom zivotu, sta je sljedece?
Henry Chinaski wrote:
Ma nije šuk. pokušavam da se uklopim u zajebanciju oko džamahirije...
kako ono
sa indoktriniranim klocom sa predrasudama ma daaaaj zezas???
Ma jebi ga, tek sam se bio uključio, a ti si opleo sa predrasudama o muslimanima. Mene uvijek pogodi što se ja strpavam u koš sa bilo kojim muslimanom na svijetu i smatra se da svi mislimo isto. Svaki takav pokušaj me izbija iz cipela.
mali Ninja wrote:Nista koliko vidim da ce pederluk prevladat, onda treba hitno uvesti da mogu usvajati djecu, kombinovati sa sestrinim jajima pa stavljati u svoju majku, da ima majka rodi sina, to je stvarno jedan novi lvl jer su prestali vodati cuke pa iz njih naviru ideje kako se rugati zdravom zivotu, sta je sljedece?
Ima najava da će u državnim institucijama biti obavezne tange.
Henry Chinaski wrote:
Ma nije šuk. pokušavam da se uklopim u zajebanciju oko džamahirije...
kako ono
sa indoktriniranim klocom sa predrasudama ma daaaaj zezas???
Ma jebi ga, tek sam se bio uključio, a ti si opleo sa predrasudama o muslimanima. Mene uvijek pogodi što se ja strpavam u koš sa bilo kojim muslimanom na svijetu i smatra se da svi mislimo isto. Svaki takav pokušaj me izbija iz cipela.
ok oprosteno idemo dalje..
al pobrisi post onda zbog moderacije vidice
mali Ninja wrote:Nista koliko vidim da ce pederluk prevladat, onda treba hitno uvesti da mogu usvajati djecu, kombinovati sa sestrinim jajima pa stavljati u svoju majku, da ima majka rodi sina, to je stvarno jedan novi lvl jer su prestali vodati cuke pa iz njih naviru ideje kako se rugati zdravom zivotu, sta je sljedece?
Ima najava da će u državnim institucijama biti obavezne tange.
Nego, sad je isplivao stvarni razlog najave parade. Planski izvedena dimna bomba da se skrene pažnja javnosti sa ogromne prevare koja se dešava u sjeni cijele ove priče. Dok se mi držimo za vratove oko parade i pederluka, na mala vrata su poskupili ćevapi.
Henry Chinaski wrote:
Ista je stvar kada trpate LGBT zajednicu u isti kos sa onim sad-mazo golim frajerima sa slika koje su neko ovdje postavljali...
Henry Chinaski wrote:
Ista je stvar kada trpate LGBT zajednicu u isti kos sa onim sad-mazo golim frajerima sa slika koje su neko ovdje postavljali...
Ne kenjaj meni jer ih ja branim. Nemam ništa protiv parade osim možda nekih satiričnih postova.
Henry Chinaski wrote:
Ne kenjaj meni jer ih ja branim. Nemam ništa protiv parade osim možda nekih satiričnih postova.