Kako bolan ostriji start kad je samo udario loptu...ovoga je mozda malo ocesaoLogovan wrote:Ma meni je ono čist žuti karton Pjanića. Evo odgledah video par puta i fakat ne vidim kako crveni karton. Jest oštriji start nad protivnikom, ali taman za žutog.
BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1301 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1302 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Evo gledam od početka ponovo, došlo do Pjanićevog slobodnog....dosad sve od Kolašinca i Duljevića, odnosno po njihovoj strani.
Poslije se stalo....
Poslije se stalo....
-
Naslovnica
#1303 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Tačno fali Vranješ...

- BHF_Manijak
#1304 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ljudima dzaba crtati, pola ih veze nema o pravilima. Da je kakav engleski sudija bio vjerovatno bi samo zuti bio, jer su navikli na ostrije startove, ali neki, kao ovaj nas debil, bi dao i crveni za ovo.
Nije poenta starta, je li udario igraca, sudija sankcionise OTVOREN DJON NA NOGU. Kako ne kontate jebo ga tito.
K'o da prvi put vidite kako sudija odmah se hata za djep nakon bilo kakvog otvorenog djona prema protivniku. Pa cak i kad ga promasi. Kazem opet mogao je sa zutim proci, ali pakas... Englez ga garant ne bi dao.
Nije poenta starta, je li udario igraca, sudija sankcionise OTVOREN DJON NA NOGU. Kako ne kontate jebo ga tito.
K'o da prvi put vidite kako sudija odmah se hata za djep nakon bilo kakvog otvorenog djona prema protivniku. Pa cak i kad ga promasi. Kazem opet mogao je sa zutim proci, ali pakas... Englez ga garant ne bi dao.
- dale cooper
#1305 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Da, to bi bio neki best case scenario.skafiskafsnjak wrote:Pa i da se ukine suspenzija. Dovoljna su kazna i ovi izgubljeni bodovidale cooper wrote:Da, ovaj drugi snimak pokazuje da nije bilo namjere sa Pjanićeve strane nego je išao na loptu. Jebiga.Valjda će neko iz UEFE analizirati
ovo, pa da makar bude samo jedna utkamica suspenzije.
- skafiskafsnjak
#1306 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Covjece Bozji !! Na prvu, na prvi pogled !Ricken wrote:Čudi me da nisu vidio da je došao do lopte prije Grka i udario loptu.skafiskafsnjak wrote:Ne podjebavam.... ja kad sam vidio prvi snimak, na cjevanicu nogom ide. I jbg...a sudija nema ni taj ponovljen. I kad je vaganje , uvijek se ide na stetu manjih.hrasno38 wrote:
Jel ti podjebavas ili ozbiljno pisesPa jesi li slijep???
Osteceni...jebaji ga. Sindrom malih repki.
To sindrom malih repki prosipati negdje drugo. Jedan od Grčkih komentara kaže da je prvi put pomislio da Bosna nije velika ekipa kako se smatra, nakon zadnjih 20 minuta. Čista sudijska lakrdija. Holandez se napravio pametan. I treba ga jebat.
Ko da je sudija imao ponovljeni. Jeste, luzerski sindrom. Koliko smo bodova ovako prosuli...od gotovog veresiju napravili
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1307 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Treba izvršiti pritisak, valjda se neko sjeti dopis UEFA-i iz Saveza, aktivirati što imamo uticajnih imena da malo zatalasaju, da se poništi suspenzija i da se kazni ovaj mamlaz.Ricken wrote:Čudi me da nisu vidio da je došao do lopte prije Grka i udario loptu.skafiskafsnjak wrote:Ne podjebavam.... ja kad sam vidio prvi snimak, na cjevanicu nogom ide. I jbg...a sudija nema ni taj ponovljen. I kad je vaganje , uvijek se ide na stetu manjih.hrasno38 wrote:
Jel ti podjebavas ili ozbiljno pisesPa jesi li slijep???
Osteceni...jebaji ga. Sindrom malih repki.
To sindrom malih repki prosipati negdje drugo. Jedan od Grčkih komentara kaže da je prvi put pomislio da Bosna nije velika ekipa kako se smatra, nakon zadnjih 20 minuta. Čista sudijska lakrdija. Holandez se napravio pametan. I treba ga jebat.
-
gidra
#1308 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Lupas gluposti, nije start i nije ni dotakao Grka to niko i ne spori, ALI u ovakvim slucajevima se gleda namjera i polozaj noge, a noga je u polozaju otvorenog đona. Sta da je kojim slučajem fulio loptu i zakačio ga po nozi, pukla bi ko lubenica.hrasno38 wrote:Prelistas i vidis ko tvrdi da je crveni i sve ti je jasno!Ricken wrote:http://forums.phantis.com
Grci samu kažu da nije crveni. Jedan od komenatara: "We get a penalty that was questionable, a red card that was also questionable. Can this referee also score a goal on our behalf"?
I onda nas ovi naši pametnjakovići ubjeđuju. To brale što ti godinama pratiš fudbal po bosanskim zaseocima ne znači da znaš o fudbalu bilo šta i pravilima.
Ovakvi crveni kartoni se daju upravo zbog zaštite igrača.
Da ti nacrtam, NAMJERA.
- hrasno38
#1309 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa evo ovaj sad prekrasj na Pjanicu je 10x gori od onog Pjanicevog pa samo zuti 
- bingov buraz
#1310 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Fond riječi masnog troglodita
Opasno je
Drama,drama
Dobro je,dobro je
Mrži mi je od sve jednog Grka,zamalo i zlatnim kadetima u košarci nije upehirao na -6 na dvije minute do kraja je krenuo vaziti kako "ovo srebro ima zlatni sjaj",blamažu sa jaranom delegatom Slovencem da ne spominjem.
Opasno je
Drama,drama
Dobro je,dobro je
Mrži mi je od sve jednog Grka,zamalo i zlatnim kadetima u košarci nije upehirao na -6 na dvije minute do kraja je krenuo vaziti kako "ovo srebro ima zlatni sjaj",blamažu sa jaranom delegatom Slovencem da ne spominjem.
- studeni76
#1311 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Kad se smire skontat će!BHF_Manijak wrote:Ljudima dzaba crtati, pola ih veze nema o pravilima. Da je kakav engleski sudija bio vjerovatno bi samo zuti bio, jer su navikli na ostrije startove, ali neki, kao ovaj nas debil, bi dao i crveni za ovo.
- Sinapsa
#1312 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Gotovo je sad, oduzimamo ti drzavljanstvo!Edin H. wrote:Ipak ste izgleda u pravu, cini se da je dotakao loptu prvoTomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... kom/331329
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1313 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Grublji je start bio na Pjaniću evo u 18 minuti, ni žuti nije dao.skafiskafsnjak wrote: Covjece Bozji !! Na prvu, na prvi pogled !
Ko da je sudija imao ponovljeni. Jeste, luzerski sindrom. Koliko smo bodova ovako prosuli...od gotovog veresiju napravili
-
tr_ba
#1314 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Poslije Madjara sam mislio da sam sve vidio,onda se desila Francuska,da bude gore u Brazilu poslije Nigerije sam rekao to je to,vrhunac,gore od ovoga ne moze biti...
Al qrac.
Ne lezi vraze...
Pa do kada,do kada ljudi moji,pa jel ovo moguce?
Al qrac.
Ne lezi vraze...
Pa do kada,do kada ljudi moji,pa jel ovo moguce?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1315 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pogledajte vi obojica snimak, ne može biti đon na nogu, kad je na loptu. Znači, Pjanićeva noga, lopta, pa onda Grkova noga.studeni76 wrote:Kad se smire skontat će!BHF_Manijak wrote:Ljudima dzaba crtati, pola ih veze nema o pravilima. Da je kakav engleski sudija bio vjerovatno bi samo zuti bio, jer su navikli na ostrije startove, ali neki, kao ovaj nas debil, bi dao i crveni za ovo.
- hrasno38
#1316 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
hahahahahah pa sinoc bi onda da je tako Pepea istjero sudija u 10-toj minuti! Ne bulazni ziv bio vise....kakva crna namjera Pjanic mu samo skinuo loptu nije nije mu isao klizeci djonom ili otvorenom kopackom i sto je njagore skoro da ga nije ni dofatio ali loptu jeste.gidra wrote:Lupas gluposti, nije start i nije ni dotakao Grka to niko i ne spori, ALI u ovakvim slucajevima se gleda namjera i polozaj noge, a noga je u polozaju otvorenog đona. Sta da je kojim slučajem fulio loptu i zakačio ga po nozi, pukla bi ko lubenica.hrasno38 wrote:Prelistas i vidis ko tvrdi da je crveni i sve ti je jasno!Ricken wrote:http://forums.phantis.com
Grci samu kažu da nije crveni. Jedan od komenatara: "We get a penalty that was questionable, a red card that was also questionable. Can this referee also score a goal on our behalf"?
I onda nas ovi naši pametnjakovići ubjeđuju. To brale što ti godinama pratiš fudbal po bosanskim zaseocima ne znači da znaš o fudbalu bilo šta i pravilima.
Ovakvi crveni kartoni se daju upravo zbog zaštite igrača.
Da ti nacrtam, NAMJERA.
- Logovan
#1317 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ma malo oštriji start taman za žutog i ništa više, ne kažem da je za crvenog. Zakačio loptu, ali pregrubo reagovao tek toliko da dobije žuti karton.hrasno38 wrote:Kako bolan ostriji start kad je samo udario loptu...ovoga je mozda malo ocesaoLogovan wrote:Ma meni je ono čist žuti karton Pjanića. Evo odgledah video par puta i fakat ne vidim kako crveni karton. Jest oštriji start nad protivnikom, ali taman za žutog.
-
Tipicoti
#1318 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ovako smo i prosle kvalifikacije prosuli bezveze 2 boda u Atini u 96.min. i nismo otisli na SP. Da smo pobjedili ne bi se Kipar ni desio.
- Ricken
#1319 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Dobro ba novinar, na početku tekme nakon što je slomljen Višća s leđa nije bilo ni žutog.BHF_Manijak wrote:Ljudima dzaba crtati, pola ih veze nema o pravilima. Da je kakav engleski sudija bio vjerovatno bi samo zuti bio, jer su navikli na ostrije startove, ali neki, kao ovaj nas debil, bi dao i crveni za ovo.
Druga stvar Pjanić igra loptom. I nije Pjanić bio u startu, nego Grk sa ispuženom nogom. Pogledaj ti to malo bolje, pa nacrtaj sebi.
- bingov buraz
#1320 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Prvo i jedino.Edin H. wrote:Ipak ste izgleda u pravu, cini se da je dotakao loptu prvoTomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... kom/331329
- denimb
#1321 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Njegov vrhunac je bio u paru sa Mustafom, komentar na boks mec onog naseg Felixa udri ga, udri, udri ga, dok Mustafa iza vice UDRIII...iduci ide Tuka, Baho se dere u transu TUKA, TUKA, TUKA....Mustafa u pozadini vice TRCIIIII....bingov buraz wrote:Fond riječi masnog troglodita
Opasno je
Drama,drama
Dobro je,dobro je
Idiotluk na kvadrat, i takvog ga guraju, nadam se da cita mamlaz stari povuci se vise hajvanu propao si ko kauc!!!!
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1322 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nije valjda da Pjanic neće igrati protiv Italije na svom stadionu? Grehota bi bila 
- hrasno38
#1323 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ma moze druze to su fudbalski eksperti za koji lopte u zivotu sutnuli nisu ali su nacitani pravila! Ponekad pomislis da ih ovdje nekolicina jedva ceka da izgubimo......Tomahawk11 wrote:Pogledajte vi obojica snimak, ne može biti đon na nogu, kad je na loptu. Znači, Pjanićeva noga, lopta, pa onda Grkova noga.studeni76 wrote:Kad se smire skontat će!BHF_Manijak wrote:Ljudima dzaba crtati, pola ih veze nema o pravilima. Da je kakav engleski sudija bio vjerovatno bi samo zuti bio, jer su navikli na ostrije startove, ali neki, kao ovaj nas debil, bi dao i crveni za ovo.
-
last mohicans
#1324 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Zaboravili ste ŠTETAAA,KAKVA ŠTETÀ.denimb wrote:Njegov vrhunac je bio u paru sa Mustafom, komentar na boks mec onog naseg Felixa udri ga, udri, udri ga, dok Mustafa iza vice UDRIII...iduci ide Tuka, Baho se dere u transu TUKA, TUKA, TUKA....Mustafa u pozadini vice TRCIIIII....bingov buraz wrote:Fond riječi masnog troglodita
Opasno je
Drama,drama
Dobro je,dobro je
Idiotluk na kvadrat, i takvog ga guraju, nadam se da cita mamlaz stari povuci se vise hajvanu propao si ko kauc!!!!
- Sinapsa
#1325 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sjeba nas Karleusa...a tako je bio fin momakNaslovnica wrote:Tačno fali Vranješ...
![]()