Željko Komšić - Komšo

Locked
spreca

#1301 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

512MB wrote:
spreca wrote: Nece niko u EU bas provjeravati te lazi ukoliko niko od Bosnjacke strane to ne demantuje na tom istom mjestu gdje i ona izrekla te lazi...znaci u parlamentu EU......nasi mamlazi nista ne rade na tome da neko u tom istom parlamentu kaze Zovkinoj ne lazi nije to istina...ima ljudi koji bi to radili ali ih niko od Bosnjaka nije zamolio za takvo sto....cutnja je znak saglasnosti i odobravanja
Cuj, gledao sam prenos sjednice live, ima i video. Kad je Zeljana govorila bilo je mozda pet ljudi u sali, ostali su napustili salu i ona se zbog toga bunila i tvrdila da se vidi koliko je EU vazno pitanje hrvata u BiH... osim toga prisutni su je brzo poklopili, i rekli da je Komsic legalno izabran, da BiH treba imat jednog presjednika, i da je najveci remetilacki faktor Dodik i RS. Ono ne da je blamaza, nego totalna propast hrvatske vanjske politike.
:thumbup:
E bas ti hvala za ovaj info.....ma imas odmene i meze i pice :D .....a bas mi je bilo krivo da ova koza laze pred ogromnim brojem parlametaraca...ko kaze da nema boga :lol: ...evo me ko da sam dobio na lotu :D :thumbup:
Point.

#1302 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

I šta bi od te silne hrvatske vanjske politike. Gmaz Čović neki dan reče čut će se iz Brisela i fakat se čulo. :lol:
Kako su jadni, kako su samo jadni.
asker

#1303 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by asker »

spreca wrote:
512MB wrote:
spreca wrote: Nece niko u EU bas provjeravati te lazi ukoliko niko od Bosnjacke strane to ne demantuje na tom istom mjestu gdje i ona izrekla te lazi...znaci u parlamentu EU......nasi mamlazi nista ne rade na tome da neko u tom istom parlamentu kaze Zovkinoj ne lazi nije to istina...ima ljudi koji bi to radili ali ih niko od Bosnjaka nije zamolio za takvo sto....cutnja je znak saglasnosti i odobravanja
Cuj, gledao sam prenos sjednice live, ima i video. Kad je Zeljana govorila bilo je mozda pet ljudi u sali, ostali su napustili salu i ona se zbog toga bunila i tvrdila da se vidi koliko je EU vazno pitanje hrvata u BiH... osim toga prisutni su je brzo poklopili, i rekli da je Komsic legalno izabran, da BiH treba imat jednog presjednika, i da je najveci remetilacki faktor Dodik i RS. Ono ne da je blamaza, nego totalna propast hrvatske vanjske politike.
:thumbup:
E bas ti hvala za ovaj info.....ma imas odmene i meze i pice :D .....a bas mi je bilo krivo da ova koza laze pred ogromnim brojem parlametaraca...ko kaze da nema boga :lol: ...evo me ko da sam dobio na lotu :D :thumbup:
Ima i onaj "svedjanin" Jasenko Selimovic, britak na jeziku i dobre stvari radi za Bosnu. Nije bas sve tako crno. A ko god se pita sta je dobro doslo izborom Komsica, zamislite 30ak Zeljana delegiranih od strane Covica za ambasadore sirom svijeta :-)
asker

#1304 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by asker »

Point. wrote:I šta bi od te silne hrvatske vanjske politike. Gmaz Čović neki dan reče čut će se iz Brisela i fakat se čulo. :lol:
Tako je idiot pred izricanje presude sestorci bio ubjedjen u oslobadjajucu presudu i rekao onako nadmeno i cinicno "mislim da ce se mnogi iznenaditi presudom"..........................kasnije kad onaj eksira cijanid ja kontam, e bas su se mnogi iznenadili :lol:
spreca

#1305 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

asker wrote:
Ima i onaj "svedjanin" Jasenko Selimovic, britak na jeziku i dobre stvari radi za Bosnu. Nije bas sve tako crno. A ko god se pita sta je dobro doslo izborom Komsica, zamislite 30ak Zeljana delegiranih od strane Covica za ambasadore sirom svijeta :-)
Ima i onaj Hrvat iz Varazdina cini mi se ,koji je na strani gradjanske BiH i ostri kriticar 'ADZa...neakd bi automehanicar inace je iz Njemacke a prije par godina je bio u Sa gost Bih parlamenta
spreca

#1306 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Point. wrote:I šta bi od te silne hrvatske vanjske politike. Gmaz Čović neki dan reče čut će se iz Brisela i fakat se čulo. :lol:
Neko je prdno...u shishu :lol: :lol:
asker

#1307 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by asker »

spreca wrote:
asker wrote:
Ima i onaj Hrvat iz Varazdina cini mi se ,koji je na strani gradjanske BiH i ostri kriticar 'ADZa...neakd bi automehanicar inace je iz Njemacke a prije par godina je bio u Sa gost Bih parlamenta
Vesna Pusic, pogledaj, jucer/prekjucer u saboru cini mi se. Pa evo Josipovic. Samo ne padati na HDZ propagandu.
asker

#1308 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by asker »

spreca

#1309 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

asker wrote:
spreca wrote:
asker wrote:
Vesna Pusic, pogledaj, jucer/prekjucer u saboru cini mi se. Pa evo Josipovic. Samo ne padati na HDZ propagandu.
:thumbup: to sam odgledo ...neki dan kod Senada Kosorka je bila :thumbup:
spreca

#1310 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

asker wrote:
Da gledo sam ali je posle olajavaju ercegovci
asker

#1311 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by asker »

spreca wrote: Da gledo sam ali je posle olajavaju ercegovci
Kakvo iznenadjenje :-D
spreca

#1312 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

asker wrote:
spreca wrote: Da gledo sam ali je posle olajavaju ercegovci
Kakvo iznenadjenje :-D
sta ocekivati od svercera po profesiji :mrgreen:
Vilajet_Bosna

#1313 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Vilajet_Bosna »

Hafis wrote:
Vilajet_Bosna wrote:
Hafis wrote:Kardinal je obicni kamenjarac.
nije baš obični. obični kamenjarci ne mogu otići u vatikan (obično najdalje mogu do svetog tla međugorskog) i zazivati križarske vojne pohode protiv Bosne, kako to uzoriti Vinko danas radi.
Znači VK kamenjarac. Izgleda da među svima njima na prste jedne ruke možeš nabrojati one koje nisu kamenjarci: Želja Komšić, Zlatko Miletić, Nerko Arifhodžić, Edim iz Goražda...jesam li još nekog zaboravio...a da... i onaj novopečeni političar Glavaš. Ostalo sve goli UZP.

za glavaša nisam siguran. ostalo,
tako nekako. :D

uostalom ti si sam prvi rekao da je Vinko ''obični kamenjarac''. ja sam samo rekao da nije obični. a objasnio sam i zašto.
General War

#1314 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by General War »

:-)
Željana Zovko optužila Tursku da stoji iza izbora Komšića u Predsjedništvo BiH | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/zeljana-z ... istvo-bih/

Nekadašnja amabasadorica BiH u Italiji, a danas hrvatska zastupnica Željana Zovko izazvala je kontroverze svojim govorom oko izbornog procesa u BiH, prije svega što ništa od onoga što je Zovka kazala nije navedeno ni u jednom dosadašnjem izvještaju. Zovko je direktno optužila Tursku da je utjecala na “Bošnjake da izaberu Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. “Imali smo posjetu turskog predsjednika Erdogana godinu dana prije izbora i trebamo poentirati da je Turska igrala najjaču ulogu u izboru Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH. Islamska zajednica je instruirala kako da se glasa za hrvatskog člana tako da je Komšić izabran, većinski, muslimanskim glasovima”, rekla je Zovko. Stalni izvjestilac EP za BiH Christian Dan Preda je poručio kako je tokom procesa usklađivanja amandmana došlo do postizanja dogovora o velikom broju kompromisnih amandmana koji će se kasnije naći u finalnoj verziji izvještaja. “Konstitutisano je novo Predsjedništvo BiH, bivši član Predsjedništva Čović je posjetio Hrvatsku, predsjedavajući Dodik je slavio sa kineskim i ruskim amabasadorom i to nam pokazuje konačni cilj. Sada je ključno je da se vlast na svim nivoima formira u interesu građana”, kazao je Preda. | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/zeljana-z ... istvo-bih/
LJEBE :jbt:
Point.

#1315 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

General War wrote::-)
Željana Zovko optužila Tursku da stoji iza izbora Komšića u Predsjedništvo BiH | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/zeljana-z ... istvo-bih/

Nekadašnja amabasadorica BiH u Italiji, a danas hrvatska zastupnica Željana Zovko izazvala je kontroverze svojim govorom oko izbornog procesa u BiH, prije svega što ništa od onoga što je Zovka kazala nije navedeno ni u jednom dosadašnjem izvještaju. Zovko je direktno optužila Tursku da je utjecala na “Bošnjake da izaberu Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. “Imali smo posjetu turskog predsjednika Erdogana godinu dana prije izbora i trebamo poentirati da je Turska igrala najjaču ulogu u izboru Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH. Islamska zajednica je instruirala kako da se glasa za hrvatskog člana tako da je Komšić izabran, većinski, muslimanskim glasovima”, rekla je Zovko. Stalni izvjestilac EP za BiH Christian Dan Preda je poručio kako je tokom procesa usklađivanja amandmana došlo do postizanja dogovora o velikom broju kompromisnih amandmana koji će se kasnije naći u finalnoj verziji izvještaja. “Konstitutisano je novo Predsjedništvo BiH, bivši član Predsjedništva Čović je posjetio Hrvatsku, predsjedavajući Dodik je slavio sa kineskim i ruskim amabasadorom i to nam pokazuje konačni cilj. Sada je ključno je da se vlast na svim nivoima formira u interesu građana”, kazao je Preda. | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/zeljana-z ... istvo-bih/
LJEBE :jbt:
Ljudi, recite da je ovo neka zajebancija, loša vutra, skrivena kamera bilo šta. :lol:
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti oni iz dana u dan valjaju i kako su nisko pali. Ubiše južni Srbi Hrvatsku šakama i nogama.
Hafis

#1316 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Vilajet_Bosna wrote:
Hafis wrote:
Vilajet_Bosna wrote:
nije baš obični. obični kamenjarci ne mogu otići u vatikan (obično najdalje mogu do svetog tla međugorskog) i zazivati križarske vojne pohode protiv Bosne, kako to uzoriti Vinko danas radi.
Znači VK kamenjarac. Izgleda da među svima njima na prste jedne ruke možeš nabrojati one koje nisu kamenjarci: Želja Komšić, Zlatko Miletić, Nerko Arifhodžić, Edim iz Goražda...jesam li još nekog zaboravio...a da... i onaj novopečeni političar Glavaš. Ostalo sve goli UZP.

za glavaša nisam siguran. ostalo,
tako nekako. :D

uostalom ti si sam prvi rekao da je Vinko ''obični kamenjarac''. ja sam samo rekao da nije obični. a objasnio sam i zašto.
Aha, u redu. Onda nek' u zapisnik uđe neobični kamenjarac.
Inače su Vinkovi Puljići hercegovci. Često prezime u istočno od Neretve. Nekada ih je bilo gotovo do Trebinja.
Vilajet_Bosna

#1317 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Vilajet_Bosna »

Aha, u redu. Onda nek' u zapisnik uđe neobični kamenjarac.
Inače su Vinkovi Puljići hercegovci. Često prezime u istočno od Neretve. Nekada ih je bilo gotovo do Trebinja.
pamoglo bi se reći i to da je neobičan. jer obični kamenjarci ne mogu smisliti recimo Sarajevo ili bilo koji grad sa bošnjačkom većinom, zaziru i bježe od njega kao od kuge, valjda kontaju (ko birvaktile jedan Ante iz Mostara) ako sretnu u njemu Bošnjake ili se od njih očešu na ulici, tokom recimo dnevne gužve kroz recimo Ferhadju, da će se ofarbat u crno. kardinal ipak živi u gradu sa bošnjačkom većinom. nekako trpi i devera, jest da mu u posjednje vrijeme, k'o i Dodiku, sve više smeta arlaukanje ezana sa sarajevskih džamija, pa se mora jadat braći po Europi, (Kardinal Puljić: Europa ne razumije što znači živjeti rame uz rame sa islamskim radikalizmom https://kamenjar.com/kardinal-puljic-eu ... ikalizmom/) ali eto nekako devera. zato i jeste toliko neobičan.
Seyfo

#1318 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Seyfo »

Ako moze Zeljana Zovko da mi preporuci svog dilera. Hvala.
dert

#1319 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by dert »

seln wrote:
tandmand wrote:Željana Zovko

veleposlanica Bosne i Hercegovine u Francuskoj od 2004. do 2008.
veleposlanica Bosne i Hercegovine u Španjolskoj od 2008. do 2011.
savjetnica za vanjske poslove predsjedniku Vijeća ministara Bosne i Hercegovine od 2012. do 2015.
veleposlanica Bosne i Hercegovine u Italiji dd svibnja 2015. do listopada 2016.

Bome je fino ona živjela na račun države Bosne i Hercegovine, na račun građana od kojih su većina Bošnjaci ili kako ona voli reći muslimani.

Željana, izdrži!
Pomozimo Željani!
Morel se za Zeljanu napravit kakav humanitarni telefon?
Ma treba drolju nedojebanu samo dobrrrrrrrro izjebati .....ovakve nedojebane su najgore :oops:
Mirza007

#1320 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Mirza007 »

512MB wrote:
Zeljana je izgleda Zaljena. Jadna, nije imala kome ni isp....ti.
problemnatravunu

#1321 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by problemnatravunu »

Seyfo wrote:Ako moze Zeljana Zovko da mi preporuci svog dilera. Hvala.
hoću i ja, ali hocu da me ta gudra baci na veselo a ne na idiotizam :tooo: :tooo: :tooo: :tooo:

Evo pitaj je............. http://www.facebook.com/zeljanazovko.eu/
kakavdanakneiskustvu

#1322 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by kakavdanakneiskustvu »

ona je nekad bila naš ambasador a sad je u parlamentu evrope predstavnik drzave hrvatske??
spreca

#1323 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

kakavdanakneiskustvu wrote:ona je nekad bila naš ambasador a sad je u parlamentu evrope predstavnik drzave hrvatske??
I?
spreca

#1324 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Seyfo wrote:Ako moze Zeljana Zovko da mi preporuci svog dilera. Hvala.
Nebih ti ja tu preporucio......ona se kamenja...dodje u 'ercegovinu i buba glavom u kamen ili stjenu dok joj glava ne odrveni :mrgreen: ...a nema sta da je zaboli jer nema mozga i onda joj bude pravo dobro :lol: :lol: .....zato ja mislim sto su oni tako opiceni i blentavi :lol:
512MB

#1325 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by 512MB »

asker wrote:A ko god se pita sta je dobro doslo izborom Komsica, zamislite 30ak Zeljana delegiranih od strane Covica za ambasadore sirom svijeta :-)
Upravo tako. E sad zamisli 30 komsicevih hrvata ambasadora kako po svijetu sire spiku o fasisti covicu i kriminalnom HDZu :)
Locked