Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I ovaj poceo k'o drug mu suptilno da ubada nas iz Federacije, samo što je ovaj dosta bolji njemu ne može na prvu niko skontati šta piše kamuflaža opasna.
"Simpsonovi" 1997. predvidjeli pobjednika ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji?
Kako navodi ovaj američki časopis, prema određenim tumačenjima epizode "Simpsonovih" od 2. novembra 1997. godine spominje se da bi se pobjednik ovogodišnjeg svjetskog prvenstva trebao utvrditi između Portugala i Meksika.
S tim da ne mogu obje nikako do finala jer se sastaju najkasnije u polufinalu, jedino ako se ne misli na to da ce te dvije igrati finale nego samo da ce jedna od njih osvojiti.
Zato su i rekli jedna ekipa od te dvije, a koja će to biti, reći će nam polufinale između njih
Šalim se naravno, mala su šanse da ijedna od njih vidi finale, iako ja ne bi imao ništa protiv da upravo ove dvije ekipe igraju polufinale. A to bi značilo da su sve ove razvikane reprezentacije ispale ranije. Dobro.. i Portugal je razvikan i spada u neku širu listu favorita
Ja sam htio odigrati belgija osvaja i lukaku najbolji strijelac ali sam cekao da vidim sta ce izvesti danas. I vjerovatno ce englezi dobiti danas jer su se nadigli i igra Kane, a taj ce je ugurati nekako
Tomahawk11 wrote:"Simpsonovi" 1997. predvidjeli pobjednika ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji?
Kako navodi ovaj američki časopis, prema određenim tumačenjima epizode "Simpsonovih" od 2. novembra 1997. godine spominje se da bi se pobjednik ovogodišnjeg svjetskog prvenstva trebao utvrditi između Portugala i Meksika.
Tomahawk11 wrote:"Simpsonovi" 1997. predvidjeli pobjednika ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji?