Kad vidim ovu raspravu bordo-plavu na temama o reprezentaciji
A od igraca Zelje i Sarajeva Miroslav Stevanovic i to na klupi.
Pa jebo ga.....jah, selektor igrao za Zelju, kao sto je nekadasnji za FKS. Zaboli me u tom kontekstu neka stvar.
Zaboli me uopste. Pricao sam juce sa zaguljenim Zeljovcem o selektoru, covjek je razocaran, malo je reci. Naravno, u kontekstu reprezentacije, nije ni sekunde spomenuo tu pricu plavo-bordo. To se izgleda samo u forumskim ratovima poteze.
Safet je trebao ici poslije SP, al su govna iz saveza produzila nesto sto je bilo jasno da je gotovo.
Gotovo je i ovo, samo sto to niko ne vidi. Gledam sinoc Crnu Goru, ljudi lete. Sta to oni imaju sto mi nemamo? Gledao sam ovu reprezentaciju i u boljim izdanjima. Kad su letjeli po terenu. Ne, nije to samo Misimovic. On je bio samo jedan dio te slagalice. Igrali su svi, ko sat, trcali, loptom se crtalo po terenu, a onda je bogami i bilo prilika, sijevalo sa svih strana.
E, to preksinoc skoro da nismo vidjeli. Selektor iskopa Jajala, udje na utakmicu sa dvojicom ofanzivnih veznih i bez zadnjeg veznog (koji, istina, nije defanzivno falio sa Grcima, ali jeste itekako da prenese loptu naprijed), uvodi centarfora da mu igra krilo, pa ga onda izbacuje drugom izmjenom....a cijelu utakmicu mu kao napadac igra Vedad Ibisevic, ja se ne mogu sjetiti da je on ista odigrao osim par saplitanja s loptom
Puno je aferima, a selektor udje u utakmicu sa stavom remi je dobar...dobar, nego sta, ako cemo igrati ko sto smo igrali ovu utakmicu....ali nema se kud ici dok god igramo ovako...