Novi rat

Locked
Bodkin

#1301 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nemam sta vjezbat :mrgreen: a da hoce trebati hoce... kako u miru tako i u ratu. BIH se brani na razne nacine, unutar BIH :wink:
Znam ja da je danas uz digitalni signal i HD kanale lagano zaboraviti da zapravo gledas tv, ali nije to unutar BiH.
nije, nije. Pozdtav sa Puerta del Sol :mrgreen:
Hoce salonci da je sto manje Bosanaca u Bosni, makar te ubjedjivali da je Sarajevo Madrid :mrgreen:
Salonci hoce :D Kato, Kato, gdje si bila na temama oko popisa da vidis ko hoce da je sto manje bosanaca :wink:
Danguba

#1302 Re: Novi rat

Post by Danguba »

shbc wrote:Ne znam zasto naglasavas "vam". Znamo da ti je domovina na zapadu i da sa BiH nemas nista.
:wink:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1303 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Image Taman sam mislila da se odmarate od zle KKK, a ocekujute istooooriiiijske rezultate :mrgreen:
Danguba

#1304 Re: Novi rat

Post by Danguba »

shbc wrote:Ne znam zasto naglasavas "vam". Znamo da ti je domovina na zapadu i da sa BiH nemas nista.

nego, jesi li obavio svoju gradjansku duznost?
L u c i f e r

#1305 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

a pazi i ostale clanke: ameri placaju arapima da sele u evropu :D

o majke im ga velikosrpstvom zadojene zabijem vazda :-)
KatarinaKosaca

#1306 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Bodkin wrote:
KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote:.Al eto, to ti je rezon a la patriota sa dva pasosa.
Jedno 10000x napisala da nemam dva pasosa, jer zakonski to ne mogu imati, ali dzaba...a tom @Bodkin «overseas» daj citat gdje ja govorim «protiv jednog naroda» od ovolikih postova valja ima neki citat :mrgreen: Da hoce abdicevci otcjepljenje, isto bih govorila, a tesko da su Srbi, no guslanja nikad dosta
Nema jebiga. Sve je to korektno. Ja sam vec pitao, ko bi bio kriv za rat koji izbije ako bosnjaci sutra hoce da ukinu manji bh entitet :evil:
Bosnjaci bi bili krivi. Kriv je uvijek onaj ko prekrsi zakon ili Ustav
shbc

#1307 Re: Novi rat

Post by shbc »

Danguba wrote:

nego, jesi li obavio svoju gradjansku duznost?
Jesam. Popio kafu u svom Sarajevu i ostavio doprinos preko PDV-a. Ti?
Last edited by shbc on 25/09/2016 16:06, edited 1 time in total.
Danguba

#1308 Re: Novi rat

Post by Danguba »

Bodkin wrote:
Nema jebiga. Sve je to korektno. Ja sam vec pitao, ko bi bio kriv za rat koji izbije ako bosnjaci sutra hoce da ukinu manji bh entitet :evil:
Cuj Bosnjaci. :-)
KB9

#1309 Re: Novi rat

Post by KB9 »

L u c i f e r wrote:
a pazi i ostale clanke: ameri placaju arapima da sele u evropu :D

o majke im ga velikosrpstvom zadojene zabijem vazda :-)
haman njihova maloumnost stvarno nema granica :-)
Danguba

#1310 Re: Novi rat

Post by Danguba »

shbc wrote:
Onda si ti poranio. Prvo Sokolac pa spustaj se u seher. :thumbup:
Bodkin

#1311 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

KatarinaKosaca wrote:
Bodkin wrote:
Bosnjaci bi bili krivi. Kriv je uvijek onaj ko prekrsi zakon ili Ustav
Bar si dosljedna :thumbup:
KatarinaKosaca

#1312 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Danguba wrote:
shbc wrote:
Misu je obavio u Mokrom, pa mu je bilo usput :wink:
shbc

#1313 Re: Novi rat

Post by shbc »

Danguba wrote:
shbc wrote:
Nema potrebe da se spustam bilo gdje. Ja sam u svom Sarajevu citav svoj zivot. Za razliku od tebe.
shbc

#1314 Re: Novi rat

Post by shbc »

KatarinaKosaca wrote:
Danguba wrote:
shbc wrote:
Misu je obavio u Mokrom, pa mu je bilo usput :wink:
Jesam. Molio se da ti "Spanac" ispuni mokre snove i uzme pusku za Bosnu. Nije ni onaj odozgo optimistican po tom pitanju.
kolegione

#1315 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Novi rat

Post by kolegione »

Danguba wrote:
kolegione wrote: Ti neces da pogledas istini u oci, zelena ti je mrena na ocima sincek, prvo krajnje glupo i retardirano mene etiketiras kao Srbina sto je totalna fula i provokacija jer se o mojim clanovima porodice i na forumu jos uvijek pise kao o herojima odbrane grada Sarajeva, ali buduci da znam koliko vam je srce mrsko mi reagovati vise na to.

Drugo, ako Srbi budu podnosili apelacije svaki dan onda ce biti ludilo totalno, moras imati politicki dogovor.

Trece okej Bakir ide ispravnim putem ali tajming je prestrasno odgovarao Dodiku koincidencija ? (Allah najbolje zna )

Crtvrto dok ti kucas gluposti ljudi su prekrsili ustav pokazali snagu na preglupom pitanju sta je Bakir uradio povodom toga?

Peto zar s pocetka nije bila prica nista od referenduma rat blabla.....

Ovako ce nam Bakir olako i dati drzavu jer on ima rezervnu to je Turska :)

Edit: Srbina sa cetnickom ideologijom
Mozda vam Bake odvali negdje u cosku. [emoji38]
?
KatarinaKosaca

#1316 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

shbc wrote: Jesam. Molio se da ti "Spanac" ispuni mokre snove i uzme pusku za Bosnu. Nije ni onaj odozgo optimistican po tom pitanju.
Prosetaj malo po toj ronanijskoj sumi......Image Kako se ruzno izrazavaju danasnji «pacifisti»
seln

#1317 Re: Novi rat

Post by seln »

kolegione wrote:Dragi moji nacionalisti Bosnjaci, moji prijatelji bez perspektive, dragi logicari koji ce reci da nije fer da poslije toliko hiljada zrtava izgubimo teritoriju ili nam se ona otima bez ispaljenog metka.

Zahvalite se lideru i stranci kojoj poslovicno gravitirate, on je topom pokusao ubiti muhu pa ga geler pogodii u glavu.

P.S. Ovi sto pisu jebo BiH najvazniji je mir dobro razumiju pravu politiku SDA
Tako je, bre... i jos se otimaju kad ih kolju.
shbc

#1318 Re: Novi rat

Post by shbc »

Prilagodjavam se rjecniku vas patriota. A nisam nista ni pogresno rekao. Dok ti lajes po forumu i palamudis kako treba braniti Bosnu puskama, dragi konta gdje ce u Spaniji nabaviti cevape ako se ovdje zapuca.
kolegione

#1319 Re: RE: Re: Novi rat

Post by kolegione »

seln wrote:
kolegione wrote:Dragi moji nacionalisti Bosnjaci, moji prijatelji bez perspektive, dragi logicari koji ce reci da nije fer da poslije toliko hiljada zrtava izgubimo teritoriju ili nam se ona otima bez ispaljenog metka.

Zahvalite se lideru i stranci kojoj poslovicno gravitirate, on je topom pokusao ubiti muhu pa ga geler pogodii u glavu.

Pa jesu li Srpska politika prekrsila ustav uz svu pidrsku srpskog naroda, Nasa politika odgovor iko ista?
seln

#1320 Re: RE: Re: Novi rat

Post by seln »

kolegione wrote:
seln wrote:

Pa jesu li Srpska politika prekrsila ustav uz svu pidrsku srpskog naroda, Nasa politika odgovor iko ista?
Ne pitam za politiku. Nije mi ni prosli put bio Bakir u rovu.
Diskusija ide oko toga: trebaju li svi oni koji zele ocuvati jedinstvenu BiH u slucaju potrebe uzeti oruzje?
Eto, ja necu sugerirati odgovor. Ako ne trebaju, onda treba polako traziti zemlje koje ce ih prihvatiti, jer iluzorno je pomisliti da ce prezivjeti kao narod u rezervatu Tuzla-Zenica-Sarajevo.
JThomas

#1321 Re: Novi rat

Post by JThomas »

a šta ako je politika dogovorila mirni raspad države? onda si s puškom terorista, ili u najbolju ruku paravojna formacija, ako vas se okupi malo više.

ako se ne desi nešto konkretno u vidu sankcija, pravnih, ekonomskih, bilo kakvih, ja ću biti uvjeren da je upravo ovo posrijedi...
Gojeni H

#1322 Re: Novi rat

Post by Gojeni H »

Grean wrote:
daddy-kool wrote:
Grean wrote:

Mi se jednostavno ne smijemo primiti na pricu kako je to de-fakto ako izglasaju nekakav izlazak i kao mi ne mozemo tu nista. Taman cekali 50 godina koliko je cekao juzni Kipar mi ne smijemo i ne mozemo prihvatiti takvo rjesenje. Danas smo u situaciji da mozemo cekati, ima izlaz na Brcko a ako treba u Gorazde preko Grepka. Osnovati drzavne institucije bez secesionista i gurati kao jedini legitimno priznati dio BiH. Jedina kvaka je kukavicije jaje Covic jer bez njih to ne bi islo.
Čuo si Sefera, 10-15 dana, barem za zapadnu RS.
Mislim da nam ne trebaju takve price a niti gubici. Spreman treba biti na neki nacin ali iscrpiti sve druge opcije a mi ih imamo prije svega u legitimitetu.

Sefer je dobar general, veoma zasluzan ma sta pricali minderasi iz SDA i ja mogu reci da nam je bila cast dok nam je on bio na celu Armije ali nije se trebao hvatati politicke karijere.
Bosnjacima je neophodno potrebno barem 50 godina mira u nizu. Idealno, jos 30 godina mira dovodi do kakve-takve demokratske tradicije u zemlji koja vise od 500 godina nije znala za slobodu govora, ekonomskog napretka i jacanja svijesti o naciji i drzavi.

Treb uraditi maksimalne napore da se rat izbjegne ... ne po svaku cijenu naravno.

Vrijeme radi protiv ceribase iz Laktasa, kao i protiv PC-a.
KatarinaKosaca

#1323 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

JThomas wrote:a šta ako je politika dogovorila mirni raspad države? onda si s puškom terorista, ili u najbolju ruku paravojna formacija, ako vas se okupi malo više.

ako se ne desi nešto konkretno u vidu sankcija, pravnih, ekonomskih, bilo kakvih, ja ću biti uvjeren da je upravo ovo posrijedi...
Onda moraju nesto potpisati ili mijenjati Ustav. Ipak, mislim da ko je drzavu najvise prodao Miletu i dogovarao je onaj kojem si ovdje radio kampanju godinama. Srecom, bori se sa cenzusom, i nestaje mu stranka. Sucut
kolegione

#1324 Re: RE: Re: Novi rat

Post by kolegione »

JThomas wrote:a šta ako je politika dogovorila mirni raspad države? onda si s puškom terorista, ili u najbolju ruku paravojna formacija, ako vas se okupi malo više.

Ja to govorim, a ovi SDA bolidi govore da sam cetnik
Grean

#1325 Re: RE: Re: Novi rat

Post by Grean »

kolegione wrote:

Ja to govorim, a ovi SDA bolidi govore da sam cetnik
Ne nego ti i bolidi poput tebe tvrde, a to si izjavio, da je problem sto je Bakir pucao topom u muhu, tj. sve bi bilo u redu da Bakir nije tuzakao.

Evo koincidencije, tvoje rijeci upravo ponovi Ivanic na TV-u 8) samo sto je on malo sofisticiraniji, upotrijebio je termin "ispalio raketu".
Locked