Arapi u BiH, dobro ili lose?

Locked
Rugafet

#1301 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Rugafet »

crazy_diamond wrote:U praksi se potvrdjuje ono o cemu pricamo svo vrijeme, nikakvog naseljavanja nema,ljudi dolaze na koju sedmici i pedala,ko sto bosnje naseljavaju makarsku rivijeru, tako i arapi naseljavaju bosnu, prije trideset godina mozda je i domicijelno stanovnisto makarske strahovalo da ce ih bosnje poklopiti, uzimale su i nase firme i pojedinci dole zemlju i apartmane, i sta, nista, samo ispada da uzimaju dole finu pinku bosnjama i dobro im dodje, isto ko i mi od arapa,sve je to turizam i nista vise od toga

Nit se ljudi dakle naseljavaju, niti namecu svoje vjerske poglede bosancima, niti ih to zanima, cak je to nametanje bilo puno izrazenije prije nego je bilo ovih masovnih dolazaka, niti imamo bilo kakvu ozbiljnu reakciju zapada na sve ovo jer nisu oni glupi ko mi da ne znaju razluciti stvari, isti koji dolaze u bih hodaju i po zapadu,niti se na bilo koji nacin narusavaju prirodne ljepote bih
Cekaj, ti ovo stvarno tvrdis da arapi ne kupuju zemlju po BiH? Sve ovo oko kupovine zemlje je iz nekog razloga izmisljeno? Ljudi samo dodju ostave nam pare budu tu sa porodicama desetak dana, vide malo sta ima, cackaju nos i odu, a mi dramimo k'o nezdravi zbog toga. Ajde, daj uozbilji se. Sekcija humor je malo nize.
crazy_diamond wrote:Realno sve ono sto je vidljivo i sto se osjeti jeste znacajan priliv novca u nasu domovinu, za nase uslove ozbiljan novac, da gradjevinski sektor raste, da turisticki kapaciteti i ponuda raste, da se dosta ljudi direktno ili indirektno zaposljava na osnovu arapskih ubrizganih para, da se konacno ozbiljnije pocinjemo odnositi i prema prirodnim ljepotama sad kad se vidi da se od toga nesto moze i zaraditi, a vidimo i da su vec iz ovog turistickog prije svega interesa logikom stvari poceli i da se pokazuju poslovni interesi i da su vec pocele i direktne arapske investicije u bh privredi
Upravo tako, standard je toliko skocio da to granici sa cudom. Tacno se taj priliv novca doslovno osjeti na svakom koraku. Vozim se autom neki dan i ne mogu vjerovati. Kontam vidi ovo jos u utorak je bilo skroz drugacije, a pogledaj sad u subotu stopa nezaposlenosti se prepolovila, kriminal gotovo da i ne postoji, ljudi su vedriji, nasmijani, jedni na pos'o drugi s posla, presretni studenti na svakom koraku sigurni u svoju buducnost. Razmsljam, ako ovako nastavi boga mi vrlo brzo, vjerovatno vec u ponedjeljak bi mogli postati oaza slobodnog bankarstva i kraljevstvo elitnog turizma i sve to zahvaljujuci arapskim turistima.
nineinchnails

#1302 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by nineinchnails »

Ne znam sta kontaju ovi samozvani ekonomski strucnjaci sto pricaju o velikim arapskim investicijama, kako ce nas to izvuci iz krize i povecati nam standard i broj zaposlenih. Radije bih investicije iz Albanije, nego s bliskog istoka.
Pa ljudi su se borili u tzv muslimanskoj vojsci, i sada su oni i njihovi potomci dosli da naplate svoje, tj da zive ovdje.
Naselja su napravili sebi po Bosni pod krinkom toboznjih turistickih resorta. Svoja naselja! Ne naselja u kojima ce dolaziti bilo koji turisti i gdje ce raditi nasi ljudi. Tu niko od nasih ljudi nema pristupa, a jedini "turisti" su arapi.
Sve ce to ici postepeno, jer, sjetite se, osmanlijama je trebalo preko 100 godina da porobe svu Bosnu.
salik79

#1303 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by salik79 »

nineinchnails wrote:Ne znam sta kontaju ovi samozvani ekonomski strucnjaci sto pricaju o velikim arapskim investicijama, kako ce nas to izvuci iz krize i povecati nam standard i broj zaposlenih. Radije bih investicije iz Albanije, nego s bliskog istoka.
Pa ljudi su se borili u tzv muslimanskoj vojsci, i sada su oni i njihovi potomci dosli da naplate svoje, tj da zive ovdje.
Naselja su napravili sebi po Bosni pod krinkom toboznjih turistickih resorta. Svoja naselja! Ne naselja u kojima ce dolaziti bilo koji turisti i gdje ce raditi nasi ljudi. Tu niko od nasih ljudi nema pristupa, a jedini "turisti" su arapi.
Sve ce to ici postepeno, jer, sjetite se, osmanlijama je trebalo preko 100 godina da porobe svu Bosnu.
Image

Ovo je vec novi level, nije vise ni "muslimanska vojska", nego "tzv. muslimanska vojska".
Thorgerson

#1304 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Thorgerson »

nineinchnails wrote:Ne znam sta kontaju ovi samozvani ekonomski strucnjaci sto pricaju o velikim arapskim investicijama, kako ce nas to izvuci iz krize i povecati nam standard i broj zaposlenih. Radije bih investicije iz Albanije, nego s bliskog istoka.
Ovaj post obiluje dezinformacijama.

Prva je da niko od nasih ljudi nema pristup u ovim resortima. NETACNO. Evo u Hadzicima bilo ko - ponavljam bilo ko - moze otici gore, provozati se po jezeru, prosetati itd.

Uostalom, i da ne moze niko od nasih to uraditi, a ponavljam moze. To je privatno vlasnistvo! Mozes li ti otici sada na Poljine i uci ne znam od nekih guzonja u posjed i lec na travu, zapalit rostilj - mozes li?

Pa vani u vecini gradova imas kvartove koji su zatvoreni, gdje zive domaci ljudi i ostali njihovi sugradjani tu ne mogu uci. Dakle, zatvoreni kvartovi svi stanari imaju kljuceve, vidi nekoga sumnjivog zove se policija.

Mozes li u bilo koji hotel tek tako uci i hodati okolo, da nisi gost? Pa naravno da ne mozes.

Pa da su ostali investitori htjeli dolaziti, dolazili bi. Jesi li ti bio dole u Arabiji i toj pustari? Da jesi, znao bi zasto oni dolaze ovdje i zasto prave naselja po planinama, u sumi. Znao bi. Ali nisi, procitao si neki tekst negdje na nekom portalu i odmah si strucnjak. Zasto ti ides svake godine na more? Priupitaj se. Pa ce ti mozda biti jasnije zasto oni dolaze ovdje.

Ono sto se meni NIKAKO ne svidja jeste to da mi njima prodajemo zemlju i da oni prave te resorte, umjesto da ih MI PRAVIMO. Tako se uzimaju od turista pare. Ovako je to sica. Opstina uzme lovu za dozvole, ovi arapi sto dodju potrosit ce sta para da se nabavi hrane, mozda koji shopping obavi i to je to. Imat ce fakticki besplatno nocenje. Umjesto da smo mi klepali te pare.

Ali mogu mislit tek kakvi bi onda komentari bili, da se neko nas odlucio napraviti resort za turiste iz arapskih zemalja...oooo ne do bog.

:run:
insomnia78

#1305 Re: RE: Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by insomnia78 »

salik79 wrote:
Image

Ovo je vec novi level, nije vise ni "muslimanska vojska", nego "tzv. muslimanska vojska".
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
"Zene vole oficire, zene vole oficire"
E cuj borili s ljudi u muslimanskoj vojsci pa dosli njihovi sinovi da naplate [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Tacno ne znad jesu gori oni registrovani prije pola sata i sa prvim postom ko ponjava ili ovi koji u 17 godina na forumu imaju 4 posta. Klasicni spavaci
crazy_diamond

#1306 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by crazy_diamond »

Rugafet wrote:
crazy_diamond wrote:U praksi se potvrdjuje ono o cemu pricamo svo vrijeme, nikakvog naseljavanja nema,ljudi dolaze na koju sedmici i pedala,ko sto bosnje naseljavaju makarsku rivijeru, tako i arapi naseljavaju bosnu, prije trideset godina mozda je i domicijelno stanovnisto makarske strahovalo da ce ih bosnje poklopiti, uzimale su i nase firme i pojedinci dole zemlju i apartmane, i sta, nista, samo ispada da uzimaju dole finu pinku bosnjama i dobro im dodje, isto ko i mi od arapa,sve je to turizam i nista vise od toga

Nit se ljudi dakle naseljavaju, niti namecu svoje vjerske poglede bosancima, niti ih to zanima, cak je to nametanje bilo puno izrazenije prije nego je bilo ovih masovnih dolazaka, niti imamo bilo kakvu ozbiljnu reakciju zapada na sve ovo jer nisu oni glupi ko mi da ne znaju razluciti stvari, isti koji dolaze u bih hodaju i po zapadu,niti se na bilo koji nacin narusavaju prirodne ljepote bih
Cekaj, ti ovo stvarno tvrdis da arapi ne kupuju zemlju po BiH? Sve ovo oko kupovine zemlje je iz nekog razloga izmisljeno? Ljudi samo dodju ostave nam pare budu tu sa porodicama desetak dana, vide malo sta ima, cackaju nos i odu, a mi dramimo k'o nezdravi zbog toga. Ajde, daj uozbilji se. Sekcija humor je malo nize.
crazy_diamond wrote:Realno sve ono sto je vidljivo i sto se osjeti jeste znacajan priliv novca u nasu domovinu, za nase uslove ozbiljan novac, da gradjevinski sektor raste, da turisticki kapaciteti i ponuda raste, da se dosta ljudi direktno ili indirektno zaposljava na osnovu arapskih ubrizganih para, da se konacno ozbiljnije pocinjemo odnositi i prema prirodnim ljepotama sad kad se vidi da se od toga nesto moze i zaraditi, a vidimo i da su vec iz ovog turistickog prije svega interesa logikom stvari poceli i da se pokazuju poslovni interesi i da su vec pocele i direktne arapske investicije u bh privredi
Upravo tako, standard je toliko skocio da to granici sa cudom. Tacno se taj priliv novca doslovno osjeti na svakom koraku. Vozim se autom neki dan i ne mogu vjerovati. Kontam vidi ovo jos u utorak je bilo skroz drugacije, a pogledaj sad u subotu stopa nezaposlenosti se prepolovila, kriminal gotovo da i ne postoji, ljudi su vedriji, nasmijani, jedni na pos'o drugi s posla, presretni studenti na svakom koraku sigurni u svoju buducnost. Razmsljam, ako ovako nastavi boga mi vrlo brzo, vjerovatno vec u ponedjeljak bi mogli postati oaza slobodnog bankarstva i kraljevstvo elitnog turizma i sve to zahvaljujuci arapskim turistima.
ponovo sve suplji argumenti, sto se tice prvog dijela oko kupovine zemlje, nista ozbiljno se ne desava, vrlo malo zemlje su kupili, a sto je bosnji u ocima tako, to je drugi par opanaka, sve do sad sto su pokupovali nije ni 0,01 posto, i kvantitativno i kvalitativno, oni veci komadi koje su kupili su u svrhu gradnje turistickih kapaciteta, sto je opravdano i potrebno, ovo sto pojedinacno kupuju po malo, to je sica, buranija za svakog ozbiljnog, samo bosnje prave dreku i harangu oko toga,to sto nekom ilidza izgleda velika kao mexico city ili istanbul, jedan je par opanaka, a realnost je da je to jedno malo predgradje, i u tom malom predgradju arapi su kupili cirka u vrh glave 1 posto teritorije

sto se tice drugog argumenta, ovo o napretku, tipicna bosanska suplja, ono ko veli ako cemo napredovati daj nek nam arapi svima kupe cetverosobne stanove,vozila od najmanje 50 milja, nek nam srede puteve,bolnice,skole, izletista da imamo dje kulirati, i da mjesecno imamo od njih dzeparac od par milja maraka jer kad nabijemo guzici nivoa valja to i odrzavati

sve sto arapi kupe i grade ima cijenu, i to lijepu, i sto pojedu i popiju takodje, to se sve placa novcem koji dolazi odozdo i na taj nacin preliva se u nase finansijske tokove, vec sad to je ozbiljan novac za nase prilike, a kad se napravi jos tih luksuznih odmaralista, i jos se izreklamira bice jos i puno ozbiljnije. sve to ce znaciti ogroman podsticaj bh privredi na mnogo nacina, a da ce svakome donijeti blagostanje i da ce iz temelja izmijeniti sliku nase zemlje, to su gluposti na koje samo bosnje se mogu pozivita u nekim argumentima. odlicna stvar bi bila da u dogledno vrijeme zahvaljujuci arapskom novcu napredujemo za desetak posto, to je ozbiljan napredak, a u kakvom smo stanju, i kako neki kriticari to postavljaju, trebalo bi da nam arapi naprave skok rasta od 300 posto

sve su to samo suplje, arapski novac i njihov ovaj interes su nama ko kec na desetku sad, to nam moze donijeti ozbiljan napredak, a za neki radikalan napredak je potrebno jos dosta toga, a za pocetak bi bilo dobro barem da ono sto imamo maximalno koristimo.
crazy_diamond

#1307 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by crazy_diamond »

Thorgerson wrote:
Ovaj post obiluje dezinformacijama.

Prva je da niko od nasih ljudi nema pristup u ovim resortima. NETACNO. Evo u Hadzicima bilo ko - ponavljam bilo ko - moze otici gore, provozati se po jezeru, prosetati itd.

Uostalom, i da ne moze niko od nasih to uraditi, a ponavljam moze. To je privatno vlasnistvo! Mozes li ti otici sada na Poljine i uci ne znam od nekih guzonja u posjed i lec na travu, zapalit rostilj - mozes li?

Pa vani u vecini gradova imas kvartove koji su zatvoreni, gdje zive domaci ljudi i ostali njihovi sugradjani tu ne mogu uci. Dakle, zatvoreni kvartovi svi stanari imaju kljuceve, vidi nekoga sumnjivog zove se policija.

Mozes li u bilo koji hotel tek tako uci i hodati okolo, da nisi gost? Pa naravno da ne mozes.

Pa da su ostali investitori htjeli dolaziti, dolazili bi. Jesi li ti bio dole u Arabiji i toj pustari? Da jesi, znao bi zasto oni dolaze ovdje i zasto prave naselja po planinama, u sumi. Znao bi. Ali nisi, procitao si neki tekst negdje na nekom portalu i odmah si strucnjak. Zasto ti ides svake godine na more? Priupitaj se. Pa ce ti mozda biti jasnije zasto oni dolaze ovdje.

Ono sto se meni NIKAKO ne svidja jeste to da mi njima prodajemo zemlju i da oni prave te resorte, umjesto da ih MI PRAVIMO. Tako se uzimaju od turista pare. Ovako je to sica. Opstina uzme lovu za dozvole, ovi arapi sto dodju potrosit ce sta para da se nabavi hrane, mozda koji shopping obavi i to je to. Imat ce fakticki besplatno nocenje. Umjesto da smo mi klepali te pare.

Ali mogu mislit tek kakvi bi onda komentari bili, da se neko nas odlucio napraviti resort za turiste iz arapskih zemalja...oooo ne do bog.

:run:
ovo boldirano je jedini pravi argument koji ja vidjoh ovdje, al to je neminovnost, i nije to ni neki problem, nemamo mi tu finansijsku snagu da sami guramo, da gradimo tako masovno i brzo, i nije samo to problem, to bi i moglo,nasi privrednici neki bi i mogli neke tako vece projekte uraditi, al valja to to izreklamirati dole po arapskim zemljama i organizovati tako da sve bude popunjeno, stoga ni ovo nije lose, jedan lijep dio kolaca nasa privreda uzima u samoj izgradnji i uredjenju tih naselja,onda lijep broj radnika ce tu i raditi, steta je sto ce dobar dio novca koji arapi donesu biti dole i vracen preko njihovih kompanija koje to rentaju, al nije to problem, jer ogroman dio kolaca ostaje ipak ovdje

onako kad se prakticno skonta, na grubo da kalkulisemo, kad jedna arapska porodica cetveroclana dolazi na 15 dana u bih i odsjedne recimo u oseniku naselju, platit ce lupam prevoz i smjestaj 2 000 dolara, steta je sto neka nas nije vlasnik turisticke agencije,aviokompanije i turistickog naselja, ali to je samo jedan dio troskova, u tih 15 dana koliko porodica ovdje ostane, sigurno ce hiljadu dolara potrositi po nasim radnjama,restoranima, na ulaznice razne,ren a car,goriv i masu tih sitnih stvari koje se naberu, tako da ce sigurno jedna lijepa trecina kompletnog tog kolaca ostajati ovdje

a opet to vuce i mnoge druge stvari,bitno je ove arapske kompanije to dobro dole reklamiraju i stvaraju masovnost, a dje je masa tu je veliki kolac kojeg ce svako copnuti, tako i nasi hoteli, privatni smjestaji, oni momci nasi sto organizuju fatinge, planinarska drustva, nene po bjelasnicu sto prodaju vunene carape, vlasnici pecenjara s janjetinom, taxisti, vodici, kurave nase koje se satiru s nasim kamiondzijama za male pare, svako na neki nacin hajruje kad je veliki kolac, a najvise sama drzava koja ubire porez, jer ce na neki nacin sve proci kroz porez, kurava koja uzme arapu stoju za pushionu nece naravno to prikazati, al sutra ce otici da kupi torbicu pa ce tu platiti i porez 17 maraka ako je torbica stoja,a da nije bilo arapa sa stojom ne bi bilo ni pushione, ni stoje,ni torbice nit bi drzava ubrala 17 markica hehe
Last edited by crazy_diamond on 01/11/2016 17:22, edited 1 time in total.
crazy_diamond

#1308 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by crazy_diamond »

[
Rugafet

#1309 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Rugafet »

crazy_diamond wrote:...
Ja stvarno ne znam u kojem ti paralelnom svemiru zivis. Sad tvrdis jedno sad drugo, te suplji argumenti, te bosnjo ovo bosnjo ono. Stvarno nemam volje a ne mogu ni od smijeha da se netezem sa takvima. Uostalom, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
crazy_diamond

#1310 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by crazy_diamond »

Rugafet wrote:
crazy_diamond wrote:...
Ja stvarno ne znam u kojem ti paralelnom svemiru zivis. Sad tvrdis jedno sad drugo, te suplji argumenti, te bosnjo ovo bosnjo ono. Stvarno nemam volje a ne mogu ni od smijeha da se netezem sa takvima. Uostalom, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Ne znam gdje ti vidis da tvrdim sad jedno,sad drugo,i gdje si vidio da tvrdim kako arapi ne kupuju zemlju, govorim da to nije zabrinjavajuce, al ajd
Thorgerson

#1311 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Thorgerson »

Kad Arap dodje u Beograd lijepo ga docekaju da ga klepe po usima.

Kad dodje u RS pa kupi parcelu da gradi, moze, super izvoli.

Dodje Federaciju, tacnije u Sarajevo - okolinu Sarajeva - zele da nas nasele i pokore. :run:

Dajte ba, smirite malo strasti. Ja znam da bi ovi iz RS-a najvise htjeli da je ovo ovako kako oni zamisljaju - ali nazalost - nije. Te arapcine dolaze ovdje da se odmore, da malo kockaju, zguze koju plavusu / ima onih koji dolaze sa porodicama, kojima se ovdje svidja priroda, zelenilo...

Ah da...bosnjo konta, pa kako jebote ikome moze ovdje da se svidi - paranoja. Moze, zamisli moze se nekome svidjeti nasa priroda.

Ovo treba gledati cisto sa ekonomske strane, jer ovi dole imaju lovu, a nama treba lova. Kazem, krivo mi je samo sto mi ne gradimo ove resorte, pa da uzmemo full keš.

Ali eto, idu oni i u hotele. Dovoljno je pogledati Ilidzu, koliko se novih hotela izgradilo. Koliko je to novih radnih mjesta, pa nisu radna mjesta samo fabrike...
JBT

#1312 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by JBT »

Mogu li Bosanci i Hercegovci iste projekte ostvarivati u drzavama odakle ovi Arapi dolaze? AKo ne mogu onda je svaka naredna diskusija suvisna.
Styling

#1313 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Styling »

Thorgerson wrote:Kad Arap dodje u Beograd lijepo ga docekaju da ga klepe po usima.

Kad dodje u RS pa kupi parcelu da gradi, moze, super izvoli.

Dodje Federaciju, tacnije u Sarajevo - okolinu Sarajeva - zele da nas nasele i pokore. :run:

Dajte ba, smirite malo strasti. Ja znam da bi ovi iz RS-a najvise htjeli da je ovo ovako kako oni zamisljaju - ali nazalost - nije. Te arapcine dolaze ovdje da se odmore, da malo kockaju, zguze koju plavusu / ima onih koji dolaze sa porodicama, kojima se ovdje svidja priroda, zelenilo...

Ah da...bosnjo konta, pa kako jebote ikome moze ovdje da se svidi - paranoja. Moze, zamisli moze se nekome svidjeti nasa priroda.

Ovo treba gledati cisto sa ekonomske strane, jer ovi dole imaju lovu, a nama treba lova. Kazem, krivo mi je samo sto mi ne gradimo ove resorte, pa da uzmemo full keš.

Ali eto, idu oni i u hotele. Dovoljno je pogledati Ilidzu, koliko se novih hotela izgradilo. Koliko je to novih radnih mjesta, pa nisu radna mjesta samo fabrike...
U Beograd dodju da uloze pare u ekonomiju i da rade, ovdje se naseljavaju. U tome je glavna razlika.
KB9

#1314 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by KB9 »

Styling

#1315 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Styling »

To ce nam se desavati redovno ako se nastave ovako naseljavati. Zato z anjih treba uvesit poseban seriatski zakon i ovakve ispade kaznjavati u skladu sa seriatom. Za ovakav ispad u svojoj maticnoj zemlji bili bi u najmanju ruku izbicevani.
refffko

#1316 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by refffko »

Pocelo je pocelo :bih:

Ovo je dokaz sto oni svojim zenama ne daju iz kuce. Ne radi samih zena, jer su one bludne i lose, nego jer su muskarci neotesani i misle da sve smiju a zakon i religija im manje vise dozvoljavaju.

Znaci, jer su muskarci idioti, zene trebaju biti umotane kao doneri? :D

I onda to neko naziva religijom i Bozijom voljom :run:
Last edited by refffko on 03/11/2016 11:43, edited 1 time in total.
SkyLimit

#1317 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by SkyLimit »

U zemljama iz kojih oni dolaze zakonski su one krive jer su svojim oblačenjem provocirale muškarce :oops:
aratet

#1318 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by aratet »

Po njihovim zakonima bi ovu djevojku bicevali zbog bluda.
A da su je kojim slucajem silovali vjerovatno bi dobila smrtnu kaznu.
DaysleepeR

#1319 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by DaysleepeR »

Styling wrote:
To ce nam se desavati redovno ako se nastave ovako naseljavati. Zato z anjih treba uvesit poseban seriatski zakon i ovakve ispade kaznjavati u skladu sa seriatom. Za ovakav ispad u svojoj maticnoj zemlji bili bi u najmanju ruku izbicevani.
možda. prije da bi djevojka bila pogubljena jer ih je navela na blud.
KB9

#1320 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by KB9 »

nema veze, samo nek nam zlostavljaju zene i kcerke, sve je to dobro dok donose pare da kupuju zemlju :)

ovo je bosna! :bih:
DaysleepeR

#1321 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by DaysleepeR »

haveru da sam ih ja vidio, u miljacki bi plivali
SkyLimit

#1322 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by SkyLimit »

DaysleepeR wrote:haveru da sam ih ja vidio, u miljacki bi plivali
Tebe bi osudili na ozbiljnu zatvorsku kaznu zbog napada na ugledne strane posjetioce a oni bi dobili pismeno izvinjenje i poziv da dođu opet(ako uopće misle i otić)
DaysleepeR

#1323 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by DaysleepeR »

SkyLimit wrote:
DaysleepeR wrote:haveru da sam ih ja vidio, u miljacki bi plivali
Tebe bi osudili na ozbiljnu zatvorsku kaznu zbog napada na ugledne strane posjetioce a oni bi dobili pismeno izvinjenje i poziv da dođu opet(ako uopće misle i otić)
totally worth it
Hakiz

#1324 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Hakiz »

refffko wrote:

Pocelo je pocelo :bih:

Ovo je dokaz sto oni svojim zenama ne daju iz kuce. Ne radi samih zena, jer su one bludne i lose, nego jer su muskarci neotesani i misle da sve smiju a zakon i religija im manje vise dozvoljavaju.

Znaci, jer su muskarci idioti, zene trebaju biti umotane kao doneri? :D

I onda to neko naziva religijom i Bozijom voljom :run:
Počelo je odavno. Tuče po Ilidži Arapa i konobarca po kafićima.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1325 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by hrasno38 »

http://www.bh-index.com/arapi-u-sarajev ... -djevojku/

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... ook+status

e da hoce ovima sto ih srcano brane ovako napsati sestre, majke ili zene pa da ih onda cujem!!!
Last edited by hrasno38 on 03/11/2016 14:11, edited 1 time in total.
Locked