Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kombat wrote:Hmmm...izgleda da su im Jannet i guzenje djevica umakli ispred nosa...
Ali ima jos nade...naci ce se i vise nego dosta onih sluzbenika kojima ce biti cast zaroviti ovog "sehida" uz odgovarajuci obred https://www.rt.com/news/354056-muslims- ... -attacker/
BarbaDue wrote:
1. Kaže jedan od šefova Shin Beta, najteže nam je bilo navesti neorijatelja da izda svoj narod, a često i svoju djecu i roditelje.
2. Ovo što se događa u svijetu u velikoj mjeri je isplanirano u Tel Avivu.
A ja mislio na Kriptonu...
Naravno, Jevreji po običaju "crna ovca". Za sva zla i nedaće samo njih okrivi.
Ubodeš se u palac lijeve noge, i za to okriviš Izrael...
Hm, interesantna i smjela izjava od strane osobe koja je do prije par mjeseci AKP predstavljala kao jevrejsko-khazarski projekat te tvrdila da su Erdogan i Davutoglu pripadnici Donmeh manjine.
Opetja033 wrote:
Hm, interesantna i smjela izjava od strane osobe koja je do prije par mjeseci AKP predstavljala kao jevrejsko-khazarski projekat te tvrdila da su Erdogan i Davutoglu pripadnici Donmeh manjine.
Davutogluovo porijeklo jeste jevrejsko, to sam i ranije tvrdio, a i danas tvrdim.
Erdogan je porijeklom Gruzijac, od Laz naroda.
AKP jeste projekat, samo propao, zavisi iz kojeg ugla gledaš...
nije opatica nego casna sestra
da imam moc zabranio bih sve redove casnih sestara osim one za udovice bez djece ili sa ozenjenom/udatom djecom
nikakvu funkciju nemaju u crkvi pomocna smetala a karitativnim radom se moghu baviti i udate
nije opatica nego casna sestra
da imam moc zabranio bih sve redove casnih sestara osim one za udovice bez djece ili sa ozenjenom/udatom djecom
nikakvu funkciju nemaju u crkvi pomocna smetala a karitativnim radom se moghu baviti i udate
Pa ti ih tako posmatras,ali se on ene bi slozile sa tvojim stavom. Vatikan je pun nekakvih poslovnih svetih radnih titula,a opet,mnogi su tu "reda radi" ,onako "formalno" za showtime.
insomnia78 wrote:Une religieuse, moniale, nonne, bonne sœur, sœur
Ovo predzadnje je labudova "casna sestra" mada bukvalno sa fr dodje kao "dobra sestra"
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
hvala,nonne mi se najvise dopada
Sta su u radili sa tijelom ubice popa? Muslimani ga nisu sahranili u mezarje? Right?
insomnia78 wrote:Une religieuse, moniale, nonne, bonne sœur, sœur
Ovo predzadnje je labudova "casna sestra" mada bukvalno sa fr dodje kao "dobra sestra"
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
hvala,nonne mi se najvise dopada
Sta su u radili sa tijelom ubice popa? Muslimani ga nisu sahranili u mezarje? Right?
insomnia78 wrote:U francuskoj imaju tri-cetiri naziva za iste
ima i na eskimskom za snijeg kažu više imena pa se na hrvatskom kaže________________________ snijeg
Na hrvatskom labude, na hrvatskom
No nisu Hrvati izmislili monastvo pa se tako u nas kaze i casna sestra i opatica a bgm i monahinja
nije ba monahinja je pravoslavna... monahinja je u katoličanstvu nešto između časne sestre koja hoda po ulici i onih karmelićanki koje čitav život ne izlaze iz samostana
ne možeš jednom terminologijom drugu opisivati ili ne možeš zapadno kršćanstvo opisivati izrazima istočnog bizanta
U Fr od pocetka godine zatvoreno 20 dzamija/centara/sala za molitvu zbog sirenja radikalizma
Predpostavlja se da od 2500 koliko ih ima u fr jos 120 promovise selefijska ucenja
Bice, takodje posvecena posebna paznja nacinima finansiranja dzamija/centara/sala za molitvu. Trazi se potpuna transparentnost, do posljednjeg eura
MUP
Islam je etiketiran kao teroristička religija, što je daleko od toga.
Neko u pozadini vuče konce, neko ko želi da putem medija prikaže islam kao nasilnu i terorističku religiju.
Ljudi kao ljudi, to sve uzimaju zdravo za gotovo.
Rekao bih da većina ljudi osuđuje Islam kao terorističku religiju, zdravo za gotovo, a nikad se nisu upoznali sa njom.
Nažalost, ne mogu spoznati Islam, jer nisu duhovno uzdignuti na nivo vjernika, jer bi drugačije tvrdili.
Kako god...