Euridika wrote: Ovo već zvuči kao obećanje... može i četveroručna...
pa ja imam samo dvije ruke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Euridika wrote: Ovo već zvuči kao obećanje... može i četveroručna...
Ja svoj poso radim i zezam koga hocu koga necuBuckethead wrote:supercali wrote:sta cu ti ja kad si ti uvrijedjena mlada
istina boli jbg![]()
![]()
svoj ti pos'o, samo mene popusti, zovi tamo forumasice na kafu
Isuces smoki a one dobiju traumu sto nije bar 20heat wrote:ing-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
nek se i ona malo druzi s nama, onako ako ustreba
![]()
![]()
a kako da mi istraumatiziramo dame ?
Meni treba prva, druga a možda i treća pomoć ...pukepuke wrote:Gdje treba prva pomoć, ja friško prošla tečaj, sve znam
Znači, fali ti još jedan par ruku?heat wrote:Euridika wrote: Ovo već zvuči kao obećanje... može i četveroručna...![]()
![]()
pa ja imam samo dvije ruke
E baš da vas vidim za 2 dana...supercali wrote:Isuces smoki a one dobiju traumu sto nije bar 20heat wrote:ing-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
nek se i ona malo druzi s nama, onako ako ustreba
![]()
![]()
a kako da mi istraumatiziramo dame ?
Smoki je 2cming-ecc wrote:Respo ne sjecas se price s Crvenkapice ili ti je ona pometila pamet. Mi smo tu duzinu sveli na 4-5 cm. Svi sretni, svi zadovoljEni
A da ga isucemo bilo bi perverznjaciEuridika wrote: E baš da vas vidim za 2 dana...![]()
... opet ćete samo šuškati između sebe...
Respo, da se ne lažemo, prije ćete vi muški jedan od drugog fasovati, nego što ćemo mi ženske i doći u opasnost... A ne znam šta mi je tužnije od to dvoje...supercali wrote:A da ga isucemo bilo bi perverznjaciEuridika wrote: E baš da vas vidim za 2 dana...![]()
supercali wrote: Isuces smoki a one dobiju traumu sto nije bar 20
sve objasnio brat inzinjering-ecc wrote:Respo ne sjecas se price s Crvenkapice ili ti je ona pometila pamet.
Mi smo tu duzinu sveli na 4-5 cm. Svi sretni, svi zadovoljEni
Dzaba sto moze 7cm zadovoljiti one traze 18+ da ga jebesheat wrote:supercali wrote: Isuces smoki a one dobiju traumu sto nije bar 20sve objasnio brat inzinjering-ecc wrote:Respo ne sjecas se price s Crvenkapice ili ti je ona pometila pamet.
Mi smo tu duzinu sveli na 4-5 cm. Svi sretni, svi zadovoljEni
a sta mislis dvaput sa ovim sto imam ?Euridika wrote: Znači, fali ti još jedan par ruku?
kako kaze plaFka: - ocekivanja su zajebaTa stvarEuridika wrote: E baš da vas vidim za 2 dana...![]()
Dvaput je dvaput ...heat wrote:a sta mislis dvaput sa ovim sto imam ?Euridika wrote: Znači, fali ti još jedan par ruku?![]()
kako kaze plaFka: - ocekivanja su zajebaTa stvarEuridika wrote: E baš da vas vidim za 2 dana...![]()
a sta si ti obecala ?Euridika wrote: Dvaput je dvaput ...
A ja se nadam da vi ispunjavate obećanja... k'o i ja...
Dobru zabavu...heat wrote:a sta si ti obecala ?Euridika wrote: Dvaput je dvaput ...
ja obecavam da cu masiratiEuridika wrote: Dobru zabavu...
Da nisi i ti (iz) Prekvalifikovana?Euridika wrote:Dobru zabavu...heat wrote:a sta si ti obecala ?Euridika wrote: Dvaput je dvaput ...
Ja nikada ne očekujem...zato se vrlo često pozitivno iznenadim i obradujemheat wrote:![]()
ocekivanja su opasna stvar![]()
Onda ne ocekuj da te napadnemo u grupi a iznenadit ces se sigurnonuovavita wrote:Ja nikada ne očekujem...zato se vrlo često pozitivno iznenadim i obradujemheat wrote:![]()
ocekivanja su opasna stvar![]()
pa ti si fakat finanuovavita wrote: Ja nikada ne očekujem...zato se vrlo često pozitivno iznenadim i obradujem
Znaš da jesam...ing-ecc wrote:Da nisi i ti (iz) Prekvalifikovana?
Znači tebe gledamo?!Euridika wrote:Znaš da jesam...ing-ecc wrote:Da nisi i ti (iz) Prekvalifikovana?
Ja igram posebnu ulogu...ing-ecc wrote:Znači tebe gledamo?!Euridika wrote:Znaš da jesam...ing-ecc wrote:Da nisi i ti (iz) Prekvalifikovana?