Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro, nekad je bilo da je kurva kad da, bgm sad tesko
Tako da, kad ne da....i jedno i drugo
Salim se i ja malo, sve zavisi od situacije do situacije.
Mada, znate vi zene mudrovati po tom pitanju.
Kod nas je to sve jasno, malo je onih koji ne daju
Tomahawk11 wrote:Dobro, nekad je bilo da je kurva kad da, bgm sad tesko
Mada, znate vi zene mudrovati po tom pitanju. Kod nas je to sve jasno, malo je onih koji ne daju
Edit: na sta ode 25 000-ti post
Trebamo mi onda vama lijepiti nadimke...
A za mudrovanje... Ima tu svega, tradicionalnog odgoja (koji je još dosta zastupljen na našim prostorima), bojazni da će se stvari promijeniti na lošije poslije prvog seksa (strah da bude ostavljena) i sl. U svakom slučaju, zavisi od izbora partnera i želja po pitanju M-Ž odnosa (ozbiljno ili neozbiljno).
Tomahawk11 wrote:Dobro, nekad je bilo da je kurva kad da, bgm sad tesko
Mada, znate vi zene mudrovati po tom pitanju. Kod nas je to sve jasno, malo je onih koji ne daju
Edit: na sta ode 25 000-ti post
Trebamo mi onda vama lijepiti nadimke...
A za mudrovanje... Ima tu svega, tradicionalnog odgoja (koji je još dosta zastupljen na našim prostorima), bojazni da će se stvari promijeniti na lošije poslije prvog seksa (strah da bude ostavljena) i sl. U svakom slučaju, zavisi od izbora partnera i želja po pitanju M-Ž odnosa (ozbiljno ili neozbiljno).
Ima i toga, tacno. Mislio sam na situacije podizanja sopstvene cijene, misljenja ''da'' - odgovora ''ne'', a ima i onog ''sta ce narod reci''.
Kako zavisi od izbora partnera? Kakav je stav kod ozbiljno, kakav kod neozbiljno?
Tomahawk11 wrote:Kako zavisi od izbora partnera? Kakav je stav kod ozbiljno, kakav kod neozbiljno?
Ako s nekim ulaziš u odnos čisto radi seksualnog zadovoljenja, onda je logično da će seksa odmah biti, jer je to i bit tog odnosa. Ako pak gradiš pravu vezu, onda ćeš tražiti da se s tom osobom prvo emotivno povežeš, pa onda to nadogradiš seksualnom vezom. Mada, ove stvari su isprepletene i teško je to izolirano posmatrati. Jako ovisi od konkretne situacije.
Tomahawk11 wrote:Kako zavisi od izbora partnera? Kakav je stav kod ozbiljno, kakav kod neozbiljno?
Ako s nekim ulaziš u odnos čisto radi seksualnog zadovoljenja, onda je logično da će seksa odmah biti, jer je to i bit tog odnosa. Ako pak gradiš pravu vezu, onda ćeš tražiti da se s tom osobom prvo emotivno povežeš, pa onda to nadogradiš seksualnom vezom. Mada, ove stvari su isprepletene i teško je to izolirano posmatrati. Jako ovisi od konkretne situacije.
Prvi dio, logicno. Ako je samo radi seksa.
Drugi dio....logicno do dijela kad imas situaciju da su emotivno povezani, ali ona ima razlog da se jos ceka, a on bi ipak da probaju zabranjeno voce.
Nisam jos nikad cuo da muskarac kaze da treba cekati, a da ona navaljuje
Prvi dio, logicno. Ako je samo radi seksa.
Drugi dio....logicno do dijela kad imas situaciju da su emotivno povezani, ali ona ima razlog da se jos ceka, a on bi ipak da probaju zabranjeno voce.
Nisam jos nikad cuo da muskarac kaze da treba cekati, a da ona navaljuje
E to je već individualno. Ovisi valjda koliko se ona opusti u svemu. A vi ste, po tom pitanju, uvijek opušteni...
Tesko da postoji odnos u koji oboje ulaze samo radi sexualnog zadovoljenja .
Agenda je prisutna u 99% slucajeva.
Naravno da licno nemam nista protiv te vrsti odnosa ali sam uz to sto sam navijac Reala i realan
benjen wrote:Niko nije savrsen:lol:
Uz sve pozitivne stvari koje procitah na forumu od Puke tu mahanu oprastam trenutno.
Neko bi rekao i
challenge accepted