ne znam koliko austrijanci kupuju naše proizvode ali znam da nisu blokirali uvoz našeg mlijeka a mogli su! austrijanci su u bosnu investirali više od hrvatske, primili su naše izbjeglice i pomogli nam raznim donacijama što je meni dovoljno da zaključim da me ne mrze, ako me već ne vole. nisu mi srušili stari most i držali moje sunarodnjake u logorima, naši studenti imaju povlastice na njihovim univerzitetima i zato kažem ŽIVJELI AUSTRIJANCI!!!probook wrote:Nisam znao da se austrijanci ubiše od kupovine BiH proizvodaprof. wrote:prema tome, nema potrebe za bojkotom austrijskih čokolada ili nekog njemačkog proizvoda.
hrvatske i srpske proizvode ne kupujem nikako, ne mrzim nikoga ali iz vlastitog iskustva znam da oni naše ne kupuju bez obzira na cijenu ili kvalitet. jednostavno to je za njih poniženje i ne pada im na pamet. e pa ako je tako, dragi susjedi i uvažene komšije, neću ni ja vaše, niste jedini na svijetu, vi sebi mi sebi pa da vidimo ko ima više da izgubi... Znači kupuješ austrijsko, ali ne kupuješ iz komšijskih zemalja jer eto kao oni ne kupuju naše
. Jeste vi likovi na forumu svaka vam čast. Baš se pitam da li iko od vas uzme SVOJIH 200 KM pa ode u kupovinu u neki tržni centar i prosipa priču o patriotizmu?
i da, trošim svoj novac zadnjihh desetak godina i baš zato što je moj dobro pazim kako ga trošim i kome ga dajem
p.s. da ne budem krivo shvaćen, ne zagovaram kupovinu austrijskih proizvoda, PRVO BOSANSKO a ono što nemamo ili ne zadovoljava kvalitetom biraj strano ali ne hrvatsko ili srpsko, kad oni budu kupovali i cijenili naše tad možemo da pričamo a do tad, kao što rekoh, VI SEBI MI SEBI pa da vidimo ko će proći bolje