LSD wrote:U 90% slucajeva kad su u pitanje belaji po BH stadionima - krivac je iskompleksirana murija![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1301 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
- karanana
#1302 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
po koji put cu reci moju teoriju....mladi talenti ili vec etablirani igraci koji dodju iz veleza u grad sarajevo....bilo koji klub ovdje....mogu se pozdraviti sa karijerom i napretkom i naglo propadnu.
bezbroj je primjera....hebibovic, okic, osmanagic, ostrakovic, bandovic, colic, pa cak ni vladavic nije uradio ni 10% onog sto se ocekivalo u daljoj karijeri....ima jos ne mogu se sjetiti sada i ranijih primjera.
bezbroj je primjera....hebibovic, okic, osmanagic, ostrakovic, bandovic, colic, pa cak ni vladavic nije uradio ni 10% onog sto se ocekivalo u daljoj karijeri....ima jos ne mogu se sjetiti sada i ranijih primjera.
- Logovan
#1303 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Hebibović i Okić nisu propali. Osmanagić je propao prije dolaska u Sarajevo. Oštraković odigrao samo tri utakmice. Bandović je kikser vazda bio.karanana wrote:po koji put cu reci moju teoriju....mladi talenti ili vec etablirani igraci koji dodju iz veleza u grad sarajevo....bilo koji klub ovdje....mogu se pozdraviti sa karijerom i napretkom i naglo propadnu.
-
splinter
#1304 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Kajtaz se uklopiokaranana wrote:po koji put cu reci moju teoriju....mladi talenti ili vec etablirani igraci koji dodju iz veleza u grad sarajevo....bilo koji klub ovdje....mogu se pozdraviti sa karijerom i napretkom i naglo propadnu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1305 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Svaka cast lave!!!!Eborg wrote:Boli me kurac za ovakvim njihovim Čelikom, a pogotovo za bilo kojim drugim klubom, u ovom slučaju FKS. Zaboli me cijenjeni organ i za ove sarajevske i zeničke mentalne invalide što ili dolaze na utakmice ili prave sranja po istima. Što uključuje debile što psuju Gocu što se ni u mezaru ohladio nije kao i ove što nekoga mrze zbog boje kože.
Ali uvijek ista priča. Došla fina djeca iz velegrada, svaki kraj tramvajske pruge odrast'o u austro-ugarskom stanu i zlatnu značku UNSA na reveru nosi i opet ih seljaci iz provincije napali ni krive ni dužne, ma na ranu ih privit'. Ma zajebite više tu priču. Govna ste k'o i svi ostali što prave sranja. Debil iz Sarajeva je jednak debilu iz Širokog Brijega, Tuzle, Laktaša ili radioaktivne, smrdljive, siromašne, gladne Zenice (jadna zlatna djeca iz Sarajeva, šta ih tjeraju da govore).
Budi navijač i voli svoj klub. Sve preko toga je kita, uključujući i ovo mjerenje hašima online svaki put nakon tekme.
- kamen spoticanja
#1306 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Snimak utakmice upravo na bht
- hrasno38
#1307 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Izjava stoljeca, vijekam milenijuma.......jest jest policija dodje na stadione i pocne da trga stolice, baca topovske udare, tuce se sa protivnickim navijacima, ubacuje svasta u teren, vrijedja druge igrace po raznim aspektima pa cak i boji koze (sta ces kad smo plave krvi) a navijaci sve to gledaju i onda im prigovore sto to rade i nastane haos.cyprus wrote:LSD wrote:U 90% slucajeva kad su u pitanje belaji po BH stadionima - krivac je iskompleksirana murija![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar.
Ja sam davno rekao da mi je zao sto dosta vas nije osjetilo u zivotu sta je prava "milicija" pa na danasnju policiju gledali kao na djecije zabaviste. Milicija se ne bi puno gombala sa ovim ratobornim Rambo navijacima...nego "crna marica" i policijska stanica. Nakon "neprespavane" noci volis protivnicki klub vise nego svoj toliko da pomislois da bi na sljedecu utakmicu trebao ponijeti umjesto topovskih udara bukete cvijeca.
Jebem ti demokratiju i ko nam upali svijetlo!!!!
- hrasno38
#1308 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
ahaha evo sad gledam snimak iz Zenice....Benko postigne stvarno gol nakon vrhunske akcije a navijaci Sarajeva umjesto da navijaju za svoj klub pjevaju "hebem te Zenico" i udri iz svih oruzja.......usla naravno policija sto je sasvim normalno i sto im je posao a baje bi se tukle sa policijom i bacale stolice na njih......i sudija odvede igrace u svlacionicu i da ih nije vratio glat 3:0 za Celik i bio bi svako drugi kriv samo ne Horde Zla!!! I POLICIJA ONDA KRIVA!!!!
- Logovan
#1309 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Isto kao što vi pjevate "jebem te Saraj'vo" ili kao što Zeničani jebu i nas i vas nakon postignutog gola, tako da....hrasno38 wrote:ahaha evo sad gledam snimak iz Zenice....Benko postigne stvarno gol nakon vrhunske akcije a navijaci Sarajeva umjesto da navijaju za svoj klub pjevaju "hebem te Zenico" i udri iz svih oruzja.......usla naravno policija sto je sasvim normalno i sto im je posao a baje bi se tukle sa policijom i bacale stolice na njih......i sudija odvede igrace u svlacionicu i da ih nije vratio glat 3:0 za Celik i bio bi svako drugi kriv samo ne Horde Zla!!! I POLICIJA ONDA KRIVA!!!!
Što bi ulazila policija zbog pjevanja "jebem te Zenico"? Vjerovatno je drugi razlog u pitanju.
- hrasno38
#1310 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nisi me najbolje shvatio al nema veze......rekao sam da mi nema logike da nakon sto su dali gol igraci Sarajeva navijaci pjevaju "jebem te Zenico"...zar nije logicnije pozdraviti igraca koji dao gol i navijati ime svoga kluba??? Nisam ni napisao da je radi toga usla policija niti je usla radi toga vec radi bala piromana.Logovan wrote:Isto kao što vi pjevate "jebem te Saraj'vo" ili kao što Zeničani jebu i nas i vas nakon postignutog gola, tako da....hrasno38 wrote:ahaha evo sad gledam snimak iz Zenice....Benko postigne stvarno gol nakon vrhunske akcije a navijaci Sarajeva umjesto da navijaju za svoj klub pjevaju "hebem te Zenico" i udri iz svih oruzja.......usla naravno policija sto je sasvim normalno i sto im je posao a baje bi se tukle sa policijom i bacale stolice na njih......i sudija odvede igrace u svlacionicu i da ih nije vratio glat 3:0 za Celik i bio bi svako drugi kriv samo ne Horde Zla!!! I POLICIJA ONDA KRIVA!!!!
Što bi ulazila policija zbog pjevanja "jebem te Zenico"? Vjerovatno je drugi razlog u pitanju.
-
Tyke
#1311 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Klasicni rezon mentola koji ce druge nazivati iskompleksiranima, a da ni sam ne zna zasto, a nece sarajevsku policiju nazvati seljackom i bahatom iako u narednom postu kaze da nema nikakve razlike.LSD wrote:da se razumijemo - ništa protiv Zenice kao grada, to kao prvo.... vec protiv njihove primitivne policije....isto to važi i za tuzlansku muriju, mostarsku, banjaluckukamen spoticanja wrote:a sarajevska policija tolerise razbijanje i prekidanje utakmica?LSD wrote:puna podrška hordama....yebala vas seljacka zenička murija, kao i tuzlanska i mostarska i banjalucka itd
ova ista policija je ubila rahmetli Anera![]()
to je isti kalup iskompleksiranih osoba koje svoje frustracije radi nedostatka sexualnog života istresaju na navijacima gostujucih timova....da se oni pitaju, nikad ne bi bilo navijaca na stadionu...to je primitivna svijest, koja ne poznaje niti priznaje sport vec samo nasilje. Oni jedva cekaju da neko nešto zucne i odmah pendrekomfuujjj
U 90% slucajeva kad su u pitanje belaji po BH stadionima - krivac je iskompleksirana murija![]()
Na gostujucim navijacima se najlakše iživljavati, a nemaju muda da hapse lokalne kriminalce, dilere, makroe, kradljivce auta i slicno.
Ja u Zenicu toliko puta isao, sacekaju nas na ulazu u Zenicu i doprate pred stadion i uvedu unutra, zajebavaju se sa nama specijalni, smiju, pomognu ako sta treba, puste nekoliko nas na poluvremenu da odemo cevape sebi ku[iti i donjeti na tribinu jer smo gladni (iako nas ne bi trebali pustati van Sjevera Bilinog Polja), ali nikad tamo nismo trazili belaj pa su i oni prema nama bili ok.
Danas u Bijeljini uzivancija bila na stadionu, domaca publika pitoma da pitomija ne moze biti, bez ikakve obostrane psovke ili uvrede, a jos smo ih pobijedili kao gosti.
Neka kazu Pitari koji su gostovali prosle sezone na Tusnju kako su docekani i ispraceni?
Ali kad trazimo problem i kad izazivamo nerede, onda nas i treba tuci, ko smo mi da trgamo stolice tudjeg stadiona, trazimo sukob s policijom, gadjamo domacu publiku bilo cime? Psovke, povici, nepostivanje suparnika, sve se to moze istrpiti, ali kad se predje odredjena granica onda nastupa policija. I neka ih, da ih nema poklali bismo se medjusobno na tribini.
-
kinvart
#1312 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Radi drugog povoda u Zenici, otišao sam kasnije na utakmicu s rođakom koji navija za Čelik.
Negdje oko 12. minute navijači Sarajeva (iz Sarajeva, mogao bih slobodno napisati) dolaze na stadion. Prije toga, dio navijača Čelika s dvije-tri obične zastavice na istočnoj tribini blizu navijača Sarajeva konstantno, ali konstantno su prozivali navijače Sarajeva. Ništa ih nije zanimalo na terenu. Pretpostavljam da je bilo pojedinačnih uvreda. Znam da se čulo mumljanje i negodovanje kod spominjanja Vedrana Puljića, pjevalo se neka Svako dijete mrzi glavni grad.
Po dolasku navijača Sarajeva (kasnije grupe alias glavni grad), dio navijača Sarajeva je počeo bacati topovske udare na navijače sa istočne tribine koji su počeli bježati.
Policija je sve to dalje smirila na način da je postavila jedan red specijalaca do navijača Sarajeva i jedan na istočnoj tribini.
S tim, što je par momaka na istočnoj tribini NASTAVILO konstantno da dobacuje navijačima Sarajeva.
Benko zabija gol, navijači Sarajeva ponovo bacaju topovske prema istoku. Sve je bilo OK dok jedan nije pukao blizu specijalca na terenu.
Tada ustaje kompletan zapad i istok da podrži policiju u udaranju gostiju.
Nedugo nakon prekida utakmice Horde prave dimnu zavjesu, što je delegat zapisao.
Niko ne govori kako je dio mlađih navijača sa zapada gađao igrača Sarajeva koji će ući umjesto Kovačevića (nisam čuo na razglasu) plastičnim flašama vode. Tada je došlo do koškanja među navijačima Čelika i umalo do većeg incidenta između ljudi koji su se htjeli s ovim svojima obračunati.
Benko je tražio da Dženan Uščuplić dođe u zagrljaj s igračima.
Puzigaća, kada je otišao prema klupi, jedva se pozdravio sa stručnim štabom Sarajeva.
Očigledno imate problema u svlačionici.
Negdje oko 12. minute navijači Sarajeva (iz Sarajeva, mogao bih slobodno napisati) dolaze na stadion. Prije toga, dio navijača Čelika s dvije-tri obične zastavice na istočnoj tribini blizu navijača Sarajeva konstantno, ali konstantno su prozivali navijače Sarajeva. Ništa ih nije zanimalo na terenu. Pretpostavljam da je bilo pojedinačnih uvreda. Znam da se čulo mumljanje i negodovanje kod spominjanja Vedrana Puljića, pjevalo se neka Svako dijete mrzi glavni grad.
Po dolasku navijača Sarajeva (kasnije grupe alias glavni grad), dio navijača Sarajeva je počeo bacati topovske udare na navijače sa istočne tribine koji su počeli bježati.
Policija je sve to dalje smirila na način da je postavila jedan red specijalaca do navijača Sarajeva i jedan na istočnoj tribini.
S tim, što je par momaka na istočnoj tribini NASTAVILO konstantno da dobacuje navijačima Sarajeva.
Benko zabija gol, navijači Sarajeva ponovo bacaju topovske prema istoku. Sve je bilo OK dok jedan nije pukao blizu specijalca na terenu.
Nedugo nakon prekida utakmice Horde prave dimnu zavjesu, što je delegat zapisao.
Niko ne govori kako je dio mlađih navijača sa zapada gađao igrača Sarajeva koji će ući umjesto Kovačevića (nisam čuo na razglasu) plastičnim flašama vode. Tada je došlo do koškanja među navijačima Čelika i umalo do većeg incidenta između ljudi koji su se htjeli s ovim svojima obračunati.
Puzigaća, kada je otišao prema klupi, jedva se pozdravio sa stručnim štabom Sarajeva.
-
todd_smith
#1313 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
bitno je da ste sebe ubacili u raspravu, ko vas jebe baavetinja wrote:Samo vas napominjem da ste i vi imali slične ispade, a sada ste se pretvorili u narikače i moralne vertikale. Vrti se, zdravo.todd_smith wrote:Jbte jeste paceniciavetinja wrote:Zanimljivo je što sada komšinicama smeta rasističko ponašanje Zeničana, a kada su oni vrijeđali Dialibu raznim povicima sa tribina onda je to bilo u redu.
Kakve veze ovo sa Zeljom ima? Citav univerzum se oko vas vrti
nista protiv tebe licno, ali fkt smarate, igraju borac i travnik, vi bi prebacili nekako da je to u vezi vas, mislim mentalitet gluho bilo
- Logovan
#1314 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa to ti i govorim, i vi i mi i ostali pjevaju oko jebanja nakon gola. Meni je glupo, debilno.hrasno38 wrote:Nisi me najbolje shvatio al nema veze......rekao sam da mi nema logike da nakon sto su dali gol igraci Sarajeva navijaci pjevaju "jebem te Zenico"...zar nije logicnije pozdraviti igraca koji dao gol i navijati ime svoga kluba??? Nisam ni napisao da je radi toga usla policija niti je usla radi toga vec radi bala piromana.Logovan wrote:Isto kao što vi pjevate "jebem te Saraj'vo" ili kao što Zeničani jebu i nas i vas nakon postignutog gola, tako da....hrasno38 wrote:ahaha evo sad gledam snimak iz Zenice....Benko postigne stvarno gol nakon vrhunske akcije a navijaci Sarajeva umjesto da navijaju za svoj klub pjevaju "hebem te Zenico" i udri iz svih oruzja.......usla naravno policija sto je sasvim normalno i sto im je posao a baje bi se tukle sa policijom i bacale stolice na njih......i sudija odvede igrace u svlacionicu i da ih nije vratio glat 3:0 za Celik i bio bi svako drugi kriv samo ne Horde Zla!!! I POLICIJA ONDA KRIVA!!!!
A ovo drugo sam te pogrešno shvatio.
-
Tyke
#1315 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Tako obicno bude na vecini terena kad tim dodje i bodri svoj klub, navija, pa i neka psuje ako to gotivi, sve je to navijacki. Tad ste bili brojcano jaci od Fukara, bolje navijali, na terenu se bolje snasli i pobijedili i pored svega toga nije bilo nikakvog incidenta jer ni jedna grupa to nije inicirala.Logovan wrote:Sve ok bilo, utakmica prošla bez ikakvih problema.Tyke wrote: Neka kazu Pitari koji su gostovali prosle sezone na Tusnju kako su docekani i ispraceni?
Nego, po pitanju cijene karata za gostujuce navijace, ima li neki limit koliko maksimalno smije biti cijena, je li to kao prosjecna karta za domacina ili ne vece od maksimalne cijene za domacina? Bijeljinci podobro deru guzove navijacima sa cijenom karte.
- Ricken
#1316 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
alberto_tomba wrote:Celik - Sarajevo - dvica ko kuca
I ovo se kao zove dominacija.
-
todd_smith
#1317 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
mi smo moralni pobjednici

- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1318 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Vase dijete vam ebe nesto i prijeti na tribini, i to jos kapiten.

-
sumirprimus
#1319 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ko da murija smije udarat tek tako....ccc
- Mister Yes
#1320 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Puzigaća apsolutno beskoristan. I u odbrani i u napadu.
Barbarić pravio greške najveći dio utakmice. Kao da mu je ovo prva utakmica u životu.
Hebibović puno zuji malo meda
Ikande zna lopte ali ništa konkretno. Isto važi za Radovca.
Da nije bilo Delača i Benke visok poraz.
Sarajevo u svakoj utakmici ove sezone primilo tačno jedan go. Interesantno.
Barbarić pravio greške najveći dio utakmice. Kao da mu je ovo prva utakmica u životu.
Hebibović puno zuji malo meda
Ikande zna lopte ali ništa konkretno. Isto važi za Radovca.
Da nije bilo Delača i Benke visok poraz.
Sarajevo u svakoj utakmici ove sezone primilo tačno jedan go. Interesantno.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1321 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Murija je trebalo ubiti brasno
- Nasa Stvar
#1322 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Fanzi wrote:Radi drugog povoda u Zenici, otišao sam kasnije na utakmicu s rođakom koji navija za Čelik.
Ove stvari sam ja jos juce govorio na temi FKS i ako sam gledao na tv-u tekmu,odma sam primjetio da je ona grupa na cosku istoka (robijasi koji bojkotuju) ciljano dosla tu da provocira i trazi belaj,i naravno da ce se u citavoj onoj masi gostujucih navijaca naci dovoljno likova koji sve te verbalne uvrede smatraju previse licno i u nemogucnosti da dodje do fizickog kontakta i obracuna krece se sa gadjanjem stolicama i topovskim udarima,a onda robijasi hrabro mole muriju da im pomogne,ultra nema sta
Samo da dodam da ovo nije prvi put da Hz dolaze u ovolikom broju u Ze,prije bi se ovo moglo nazvati konstantom zadnjih 7-8 godina,i nikad jos nije ispao belaj,dakle nikad se Hz nisu obracunavale sa obicnom publikom u Ze
- N.N.
#1323 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sarajevo je samo medijski dosta eksponirano pa raja konta neka sila. Inace su qurac od ovce i nece biti prvaci ove godine
Delac je igracina. Benko isto. Ona dvojica iz odbrane su isto tako jaki, iskustvo jbga.
Ostala buranija, nista konkretnija i bolja od ostalih igraca ove nase lige.
Npr. Puzigaca nije bolji bek od Burekovica iz Celika, pa da jebe rak raka.
Radovac nikada nece biti igrac i djaba im sto ga guraju i forsiraju. U njegovim godinama je Zahirovic bio zvijer u Celiku.
I td td.
Celik, nikada losiji.
Delac je igracina. Benko isto. Ona dvojica iz odbrane su isto tako jaki, iskustvo jbga.
Ostala buranija, nista konkretnija i bolja od ostalih igraca ove nase lige.
Npr. Puzigaca nije bolji bek od Burekovica iz Celika, pa da jebe rak raka.
Radovac nikada nece biti igrac i djaba im sto ga guraju i forsiraju. U njegovim godinama je Zahirovic bio zvijer u Celiku.
I td td.
Celik, nikada losiji.
- agnostic_front
#1324 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Kad je zasjedanje časne Komisije, makar 10 milja da legne od Divova, da može Savez da investira u bitne projekte?
- SpecialOffer
#1325 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Podrska za policiju. Samo po bubrezima dok se krv ne propisa bilo kome ko dodje na stadion da pravi nerede pa da vidimo ko ce duze da izdrzi, pendrek ili bubrezi!?