Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Volim Audi i ljubitelj sam Alfe, ali ova dva modela su očajna...
Prije bi uzeo Cactus nego ovu Q2cu..
Kad smo vec ko Buggatija, pojavile su se informacije da nije 420, nego 460km/h, najveca brzina...
Evo i Rimac prestavi nabuđenu verziju Concept Onea... Mada i ovaj standardni pruža odlicne specifikacije... 14.2 s do 300km/h .. I ono najbolje sto omogucuju elektromotori je isti obrtni moment od 0-6500RPM
Nabucco wrote:Volim Audi i ljubitelj sam Alfe, ali ova dva modela su očajna... Prije bi uzeo Cactus nego ovu Q2cu..
Kad smo vec ko Buggatija, pojavile su se informacije da nije 420, nego 460km/h, najveca brzina...
Evo i Rimac prestavi nabuđenu verziju Concept Onea... Mada i ovaj standardni pruža odlicne specifikacije... 14.2 s do 300km/h .. I ono najbolje sto omogucuju elektromotori je isti obrtni moment od 0-6500RPM
Nabucco wrote:Volim Audi i ljubitelj sam Alfe, ali ova dva modela su očajna... Prije bi uzeo Cactus nego ovu Q2cu..
Pošto svaki dan prolazim pored Conecte imam cesto priliku viditi ovu (ili mozda neki slicni model iz 2015), samo ne sa ovim paketom opreme, vec nekim isto jakim u bordo boji... Mašina, malo je reci
Mazda me pravo iznenadila sa ovom zadnjom serijom, jes da kao sto neko iznad rece su sve iste , samo razlicitih velicina ali mi se sve sviđaju jer imaju neke sporske linije... Mazda 3 je u full opremi i ovom bordo bojom isto perverzija... Ne znam kakvi su sa dizel motorima, imaju li nešto u rasponu 120KS+ , naravno dizel
Pošto svaki dan prolazim pored Conecte imam cesto priliku viditi ovu (ili mozda neki slicni model iz 2015), samo ne sa ovim paketom opreme, vec nekim isto jakim u bordo boji... Mašina, malo je reci
Mazda me pravo iznenadila sa ovom zadnjom serijom, jes da kao sto neko iznad rece su sve iste , samo razlicitih velicina ali mi se sve sviđaju jer imaju neke sporske linije... Mazda 3 je u full opremi i ovom bordo bojom isto perverzija... Ne znam kakvi su sa dizel motorima, imaju li nešto u rasponu 120KS+ , naravno dizel
ima
CX3 ima 1,5 skyactiveD 105ks
3 ima 2,2 150ks
6 ima 2,2 150ks i 175ks
Imaju određenu dozu posebnosti mada ja to u ovoj klasi i očekujem. Glupo bi bilo strpati toliku lovu u očigledne kopije nečega. Evo sad si me malo "zadever'o" pa ga posmatram detaljnije. Pozadi mi je neka savremena Manta A i još par starih modela, a naprijed me malo baca na dizajn Aston Martina. Sve u svemu ja nisam fan ovih automobila, ali neke stvari na njima me oduševe.
Ova Alfa Disco Volante mi je primjer originalnog, odličnog i pomalo retro dizajna. Takav mi je bio i BMW Z8.
Apsolutni pobjednik Zeneve 2016. Dizajn, performanse, a o tehnologiji da ne trosim rijeci. Benzinski motor uparen sa 3 elektro motora bez mjenjaca ukupne snage 1800KS, ali iz nekog razloga ima "samo" 1500KS. Boja je nesto najljepse sto sam vidio u zivotu. Ne mogu doci sebi koliko me ovo auto odusevilo
Sad pocetkom aprila ima sajam automobila u Zagrebu, nije bio vec dugo. Mislio sam otici. Kad se vidi uzivo to je druga prica. Bio u Beogradu dva puta, svake dvije godine bude sajam. Ove nece biti
Planirao sam i ja skoknuti do ZG ove godine na sajam ako sve bude kako treba.
Prije par god sam bio u Zenevi i mogu reci da je to jedna velika egzotika koju treba otici i posjetiti. Citav dan sam bukvalno trcao da obidjem sve i zastajao samo na standovima marki koje se ne vidjaju nesto (citaj nikad u BiH).
Bio sam, ali nisam sve stigao obici. Oko 30KM je ulaznica pa cu otici prekosutra opet da fino pogledam. Pogledao sam samo ova skupa auta (neki novi Bentley, SUV Maserati, Bugatti Chiron, Spyker novi, DB11 i jos par modela) Drugi put kad odem pogledacu ove pristupacne modele. Trenutno je bas guzva, a za oko mi je zapala Octavia RS combi 4x4. Jako dobro auto
Sad pocetkom aprila ima sajam automobila u Zagrebu, nije bio vec dugo. Mislio sam otici. Kad se vidi uzivo to je druga prica. Bio u Beogradu dva puta, svake dvije godine bude sajam. Ove nece biti
Kako neće biti ove godine u BG? Pa najavljuju ga uveliko, a i sajamski popusti su već krenuli.
Aston Martin DB11. Novi V12 5.2 L twin-turbocharged 600 KS, ne baš previše novosti oko dizajna ali zašto mijenjati nešto dobro, ali detalj na blatobranima je
Industrialyzer wrote:Apsolutni pobjednik Zeneve 2016. Dizajn, performanse, a o tehnologiji da ne trosim rijeci. Benzinski motor uparen sa 3 elektro motora bez mjenjaca ukupne snage 1800KS, ali iz nekog razloga ima "samo" 1500KS. Boja je nesto najljepse sto sam vidio u zivotu. Ne mogu doci sebi koliko me ovo auto odusevilo
ma regera je haos , ja nema komentara za njihova auta, pocevsi od cc8s, svaki je bio strasan
pink floydd wrote:Aston Martin DB11. Novi V12 5.2 L twin-turbocharged 600 KS, ne baš previše novosti oko dizajna ali zašto mijenjati nešto dobro, ali detalj na blatobranima je
drago mi je da nije neki mercedesov v8 biturbo ko sto se pricalo da ce biti, nisu mu oduzeli dusu
Kako neće biti ove godine u BG? Pa najavljuju ga uveliko, a i sajamski popusti su već krenuli.
Bude, ali njihov interni - što zastupnici organizuju...onaj upisan u svjetske okvire je svake druge godine.
Last edited by 530i on 05/03/2016 00:03, edited 1 time in total.
Sajam automobila u Beogradu se u pravilu organizuje svake dvije godine. Prosli je bio u martu 2015 godine. Da li ce biti ove godine u martu nisam siguran. Na web stranici bg sajma treba provjeriti
Bio je onaj na Skenderiji, možda 2004-2005. ne sjećam se više. I bio je onaj pokušaj nedavno kada je neki privatnik pokušao nešto organizovati pa propalo.