Ne kontam uopce kafu sa seceromćiribiribela wrote:Ne kontam ljude koji u solju kafe stave po' kile secera.![]()
Popularne stvari koje ne kontam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1301 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
ZenaZbrkovima
#1302 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja sam prije par godina nosala tacnu par mjeseci
Dolazio je stalno jedan ciko koji je narucivao kafu, ni manje ni vise nego u solju od caja
uz kafu umjesto secera, servirali smo mu i kljuc od cenife.. 
Dolazio je stalno jedan ciko koji je narucivao kafu, ni manje ni vise nego u solju od caja
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1303 Re: Popularne stvari koje ne kontam
e čovjek ti je prva ligaBambi_na_kofeinu wrote:E da, da iskoristim priliku da popljujem i baklavu (ionako evo muž prijeti da će se razvesti zbog nepomirljivih razlika oko shvatanja ćevapa)...sem ako su orasi užegli i agda rijetka, svo ono silno filozofiranje oko slaganja baklave mi je deplasirano, realno jedan od bržih kolača za napraviti
- Bluemore
#1304 Re: Popularne stvari koje ne kontam
JThomas wrote:ma ja. u pravu ste vi gospoja, nema tu nikakve razlike.
- Edin H.
#1305 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bambi je prva liga, napravi baklavu dok si rekao keks, kako li brzo tek pitu razvijeChmoljo wrote:e čovjek ti je prva ligaBambi_na_kofeinu wrote:E da, da iskoristim priliku da popljujem i baklavu (ionako evo muž prijeti da će se razvesti zbog nepomirljivih razlika oko shvatanja ćevapa)...sem ako su orasi užegli i agda rijetka, svo ono silno filozofiranje oko slaganja baklave mi je deplasirano, realno jedan od bržih kolača za napraviti
- Bambi_na_kofeinu
#1306 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa znaš kako to već ide, bar na tebe nalijecem na dubioznim sportskim analizama i temama pa pretpostavimo da se ja razumijem u baklavu bar podjednako koliko ti u sportske strategijeEdin H. wrote:Bambi je prva liga, napravi baklavu dok si rekao keks, kako li brzo tek pitu razvijeChmoljo wrote:e čovjek ti je prva ligaBambi_na_kofeinu wrote:E da, da iskoristim priliku da popljujem i baklavu (ionako evo muž prijeti da će se razvesti zbog nepomirljivih razlika oko shvatanja ćevapa)...sem ako su orasi užegli i agda rijetka, svo ono silno filozofiranje oko slaganja baklave mi je deplasirano, realno jedan od bržih kolača za napraviti![]()
- DiA 2005
#1307 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad smo kod kafe i mjesta gdje se ista pije, ne kontam popularnost Delikatesne radnje iliti 'Izloga'. Kafic k'o kafic, lijep i ok, ali kad prodjem autom ili tramvajem i vidim one silne likove u njihovoj basti ( citaj stoje na sred ulice i piju kafu sa haube auta koje su tu parkirali ), doslovno mi se smuci.
Majka mu stara ima stotine drugih ljepsih basti u gradu u koje isto tako jednako lijepo dopire sunce, pa jel

Majka mu stara ima stotine drugih ljepsih basti u gradu u koje isto tako jednako lijepo dopire sunce, pa jel
- ultima_palabra
#1308 Re: Popularne stvari koje ne kontam
FGRDiA 2005 wrote:Kad smo kod kafe i mjesta gdje se ista pije, ne kontam popularnost Delikatesne radnje iliti 'Izloga'. Kafic k'o kafic, lijep i ok, ali kad prodjem autom ili tramvajem i vidim one silne likove u njihovoj basti ( citaj stoje na sred ulice i piju kafu sa haube auta koje su tu parkirali ), doslovno mi se smuci.
Majka mu stara ima stotine drugih ljepsih basti u gradu u koje isto tako jednako lijepo dopire sunce, pa jel![]()
- supercali
#1309 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta vas zanima o kafi? Pitajte 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#1310 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja je zakuvam em jaku em zašećerenu da kašičica uspravno stoji u šoljićiribiribela wrote:Ne kontam ljude koji u solju kafe stave po' kile secera.![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#1311 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ljude koji vjeruju da se moze bezgresno zaceti,da je zmija nekad mogla pricati i tako te bajke
- Domaci izdajnik
#1312 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Reci brate, ateista sam.... 
-
kakavdanakneiskustvu
#1313 Re: Popularne stvari koje ne kontam
vise agnostikLajavikrelac wrote:Reci brate, ateista sam....
- Domaci izdajnik
#1314 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo opušteno šalim se malo
svako ima pravo na svoje mišljenje.
- DiA 2005
#1315 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne vuci me za jezikultima_palabra wrote:FGRDiA 2005 wrote:Kad smo kod kafe i mjesta gdje se ista pije, ne kontam popularnost Delikatesne radnje iliti 'Izloga'. Kafic k'o kafic, lijep i ok, ali kad prodjem autom ili tramvajem i vidim one silne likove u njihovoj basti ( citaj stoje na sred ulice i piju kafu sa haube auta koje su tu parkirali ), doslovno mi se smuci.
Majka mu stara ima stotine drugih ljepsih basti u gradu u koje isto tako jednako lijepo dopire sunce, pa jel![]()
- JThomas
#1316 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kafić gdje ideš da te vide, kao i svi drugi kafići gdje ideš da te vide. s tim da te u ovom nehotice vidi i ko god prolazi glavnom cestom u tom smjeru. šta više "krema" može poželjeti?
- Bluemore
#1317 Re: Popularne stvari koje ne kontam
osim navedenog imaju zaista odlicnu kafu, kapucino, i vina 
- Raigor Stonehoof
#1318 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a tek ljeti u SCC kad sjednu na tramvajsku stanicu 
- ćiribiribela
#1319 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U prevodu "secer sa kafom".Lajavikrelac wrote:Ja je zakuvam em jaku em zašećerenu da kašičica uspravno stoji u šoljićiribiribela wrote:Ne kontam ljude koji u solju kafe stave po' kile secera.![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1320 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam zene

- Cherry-Cherry
#1321 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako su nekome svi ćevapi, pite i kafe isti.
Nisu i ne mogu biti. To je isto, kao da kažeš, kako su sva vina ista.
Možda je nekome bez veze porediti ćevape i vino, al meni je poređenje sasvim ok.
- crveni il bijeli
#1322 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta ima u Malom princu da se ne konta, moze samo da se ne svidaDeda Kurcoje wrote:Ne kontam ni ja furku oko Malog Princa, dosadan do zla boga, ne kontam americke humoristicke serije, glupe do beskraja, ne kontam Black Keys kada su Rival Sons milion puta bolji, ne kontam hipstere, nemaju pojma ni o cemu.
Ne kontam vecinu danasnjih serija, a kad vidim turske, americke su I najmanji problem
A za Black Keyse, ukusi se razlikuju, neki ne kontaju Rival Sonse
Ne kontam naglo ludilo za lenonkama, ljude koji dignu kredit pa gladuju, ali bar imaju aVto I slike sa skupih godisnjih odmora.
Ne kontam parove koji glume da su sretni, a tako je ocito da nisu.
Ne kontam botox ispod pazuha I kreon na obrvama.
Ne kontam zasto ljudi za svaku jebenu sitnicu govore ocam kao da im ta osoba u zivotu nista ne znaci.
-
mali_balon
#1323 Re: Popularne stvari koje ne kontam
niti ces ikad skontati zato preusmjeri kontanje na nesta drugo, tipa, teoriju struna ili teoriju crne tvari, prije ces to skontati nego zene....heat wrote:ne kontam zene![]()
- perfect_guy
#1324 Re: Popularne stvari koje ne kontam
slatko od kafećiribiribela wrote:U prevodu "secer sa kafom".Lajavikrelac wrote:Ja je zakuvam em jaku em zašećerenu da kašičica uspravno stoji u šoljićiribiribela wrote:Ne kontam ljude koji u solju kafe stave po' kile secera.![]()
-
Plastikaa
#1325 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ono kod naseg naroda ako je dijete debelo i crveno u licu zdravo je, ako je dijete mrsavo vidi jadna majko nehrane ne nemaju para
Ne kontam ono kako ces se bolan udebljat jedes samo pastete hamburgere i te salame sve nezdravo neces se nikad udebljat uzmi povrca jedi jedi mesa
Ne kontam onda kontru odo ovoga vidi kakav je debel samo jede te pastete hamburgere nezdravo sve
Ne kontam ono kako ces se bolan udebljat jedes samo pastete hamburgere i te salame sve nezdravo neces se nikad udebljat uzmi povrca jedi jedi mesa
Ne kontam onda kontru odo ovoga vidi kakav je debel samo jede te pastete hamburgere nezdravo sve