objasnio sistranacc wrote:Kao sto trocadero rece ja sam malkice nepismen , pa mi stoga halalite na ovim svakojakim greskama.
O preseravanjima na forumu i gramatici , yebes gramatiku.
O nepismenosti i brukanju , ma ni blizu ...kamaru skola zavrsio , samo me boli kurac za pravopisom i gramatikom...
Toliko si dobar covjek da ti je uspjeh to sto ti je ujak ostao u sarajevu i bio doktor cijeli rat na kosegu.
Eh vidis i moj je ujak ostao u istocnoj bosni ... I zaklali ga. To je ta razlika.
Ti se dicis svojim ujakom, kojeg si btw granatirao u ratu, ja svoga jos ne mogu da nadjem...ovi tvoji apachi su masovne grobnice nekoliko puta premjestali.
Sestric ti igra za bosnu i hercegovinu. Masala.
Igra i nebojsa radmanovic, ivanic, sarovic i svi su dobro placeni.
Na zalost sestric nije placen i to je bauk jer kaze dodik da se za bih ne smije igrati ako si raja. Ako si politika , igras i naplatis. Jes da je ucinak slab al se igra.
Zar je bosna moja zar nije i tvoja?
Doduse tvoja bi bila da je ostala srpska republika BiH.
Posto nije moglo tako ti je neces ko kakvu polovnjacu. Medjutim sve i jedna pozicija u bih institucijama je popunjena igra li se igra.
I bi li ti opet igrao za srpsku kontra balija..
Ma jasta bi . Sve sto treba je da se premjeste kosti cara lazara dva tri puta po manastirima ili gdje vec i vi ste spremni za osvetu turcima za kosovo ili ko zna sta.
Znas troca , ja sam u klupi sjedio sa zokom...i pred rat pitam ja zoku bil ti mene rokno da se ukaze prilika. Kaze ne bih ja licno, al srpstvo to od mene zahtjeva. Zoka je bio gardista ubijao je neke druge , mene je valjda promasio. Moj drugi paydo iz osnovne je vazda se druzio sa balijama i pred rat mu kazu njegovi ...lave il si s nama il si s njima ..srpstvo tako nalaze.
A ko fol volili se ko braca.
Yebi ga .
Ne vjerujem ti troca ni zere. Deep down znas i ti i ja da se ne kajes sto si rokno koju onako dole po civilima. Nije te kita bolila hoce li koje djete nastradati.
Znas kako to znam .. Pa i moje komsije su to isto radile meni...rokali su yarane ko da nikad lopte zajedno igrali nismo, ko da se nikad zajedno na veresiju nije pilo.
Znas sta su prvo rekli kad se sranje zavrsilo?
Eto , vele, ne znamo ko nas zavadi.
Opet se ko fol volimo ko braca.
I onda sutra odose na miting podrske ratku mladicu...
Yebo ja svoje komsije, i nijovu iskrenost.
Iskustvo mi kaze da je haman isti onaj za trezom sa onim u vreci..
Yebat vas kad ste nebeski narod.
i svako onaj ko misli da su i vas zajebali , je zajebo sam sebe , jer vi ste imalo nijet od karlovca do karlobaga ...
Ostalo izmedju kolji.
cetnik je cetnik, manje ili vise napaljen ipak je cetnik,spremni su jesti korenje,ubiti ili sutnjom ispratiti ubijanje komsije,granatirati svoj rodjeni grad,granatirati rodjenog strica,sve su spremni uraditi ili progutati za svoju fasisticku drzavu