Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gabrielo

#1301 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

sheilak wrote:
Bloody wrote:Opcenito gledano zene je oduvijek privlacio i privlaci samosvjestan,jak,pouzdan muskarac,koji ce je uciniti sigurnom,voljenom i dati joj mjesto iza svojih ledja.To je tako od iskona i sve drugo su samo....nijanse.
Treba reci da nisu ni sve zene-zene i da se u danasnje vrijeme muskarcu teze postaviti kao takvom.
upravo. no ovo boldano-naravno da je teze ukoliko ne evoluiraju dalje. niti to zele i ukoliko smatraju da je jos uvijek dovoljno za poziciju autoriteta ono sto imaju medju nogama. ja zaista smatram da muskarac treba biti autoritet i oslonac i jaci. i bolji :D mora mi biti uzor, moram biti ponosna na njega. ne volim kastrirane muskarce i one koji se daju lako kastrirati :D a velik broj danasnjih muskaraca samo se pusti...i onda kuka i bude zloban i zajedljiv i zlocest... :D

pravom muskarcu nije problem i pored jake zene zadrzati primat.
:thumbup:

I ja kazem da treba pokazati zeni ko je gazda. Pa i udariti nekada ako zatreba. Autoritet se mora uspostaviti.
Mlakonje uvijek lose prodju.
hanamontanaa

#1302 Re: Što privlači nas, dame?

Post by hanamontanaa »

Gabrielo wrote:
sheilak wrote:
Bloody wrote:Opcenito gledano zene je oduvijek privlacio i privlaci samosvjestan,jak,pouzdan muskarac,koji ce je uciniti sigurnom,voljenom i dati joj mjesto iza svojih ledja.To je tako od iskona i sve drugo su samo....nijanse.
Treba reci da nisu ni sve zene-zene i da se u danasnje vrijeme muskarcu teze postaviti kao takvom.
upravo. no ovo boldano-naravno da je teze ukoliko ne evoluiraju dalje. niti to zele i ukoliko smatraju da je jos uvijek dovoljno za poziciju autoriteta ono sto imaju medju nogama. ja zaista smatram da muskarac treba biti autoritet i oslonac i jaci. i bolji :D mora mi biti uzor, moram biti ponosna na njega. ne volim kastrirane muskarce i one koji se daju lako kastrirati :D a velik broj danasnjih muskaraca samo se pusti...i onda kuka i bude zloban i zajedljiv i zlocest... :D

pravom muskarcu nije problem i pored jake zene zadrzati primat.
:thumbup:

I ja kazem da treba pokazati zeni ko je gazda. Pa i udariti nekada ako zatreba. Autoritet se mora uspostaviti.
Ja bi samo ovo drugo boldano dodala na tvoj komentar. Naravno, u skroz drugom kontekstu :-D
@bato tad je užitak pružiti užitak :wink:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1303 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Ako autoritet uspostavljas šakama a ne nečim drugim, nisi baš neki mukarčina :D

O nasilju nad ženama imam mišljenje kao Bud White iz L.A. Confidential, ali da znam za slučajeve u kojima niposto nisu samo nevine žrtve nasilja, znam dovoljno. Ima i onih patoških slucajeva gdje su smrtno zaljubljene u nasilnike (nikad nisam uspio skontati te zene :-) ), ali itekako ima i onih gdje su cisto i iskljucivo zrtve.

Žena je spremna na sve kad te voli, i kada se zaljubi, ali isto tako i kad te prestane voljeti. Stoga ako ti daje povoda da je prebiješ, ostavi je.
Gabrielo

#1304 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:Ako autoritet uspostavljas šakama a ne nečim drugim, nisi baš neki mukarčina :D

O nasilju nad ženama imam mišljenje kao Bud White iz L.A. Confidential, ali da znam za slučajeve u kojima niposto nisu samo nevine žrtve nasilja, znam dovoljno. Ima i onih patoških slucajeva gdje su smrtno zaljubljene u nasilnike (nikad nisam uspio skontati te zene :-) ), ali itekako ima i onih gdje su cisto i iskljucivo zrtve.

Žena je spremna na sve kad te voli, i kada se zaljubi, ali isto tako i kad te prestane voljeti. Stoga ako ti daje povoda da je prebiješ, ostavi je.
Zenska psiha je cudo. Prije ce biti sa nasilnikom nego sa mlakonjom jer njega ne smatraju pravim muskarcem. :thumbup:
sheilak

#1305 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

gabrielo, samo slabi i nemocni muskarci skloni su si dopustiti fizicko nasilje spram supruge i/ili djece. to znas i sam...pocnes udarati i divljati po forumu kad ti se pogodi zica :D to je tvoj (i tebi slicnih) ekvivalent fizickog nasilja jer nisi u poziciji da ga provodis ovdje.

istinski snaznom muskarcu, ciji je autoritet argumentiran, dovoljna je i rijec da uspostavi red. ;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1306 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

Mora biti i ljubavi u cijeloj igri. Jer kad te zena ne voli, taman da si Stiven Segal, vadit ce ti zivce na cackalicu.
sheilak

#1307 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

ne, kad te zena ne voli, ne oprasta vise. postaje ravnodusna na sve. gubi interes i odlazi na kraju, na ovaj ili onaj nacin.

a zivci se vade onima do kojima nam je jos barem na neki nacin stalo. :D
Gabrielo

#1308 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:Mora biti i ljubavi u cijeloj igri. Jer kad te zena ne voli, taman da si Stiven Segal, vadit ce ti zivce na cackalicu.
Malo danas prave ljubavi ima. Ima je mozda u skolskim danima. Kasnije se vecinom sve svodi na interes. ;-)
prog321

#1309 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Cuj, dovoljna rijec ? :lol:
Ima prolupanih likova kojima ni samari ne pomazu.
Laze, izmislja, krade, a nece da ode od tebe. Ako niste bili u tom filmu onda ne mozete razumjeti.
dječak sa šibicama

#1310 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dječak sa šibicama »

sherbett wrote:Tako je!
Onaj koji ne udara zene papak!
Papcina jadna papucarska! Kukavica retardirana! Cuj, ne moze ispljuskat zenu za dobar dan...
Papak je onaj koji udara zene, frajer ne udara vec ona sama sebe samara, kada zna da je zgrijesila prema njemu :oops: :D
ultima_palabra

#1311 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

prog321 wrote:Cuj, dovoljna rijec ? :lol:
Ima prolupanih likova kojima ni samari ne pomazu.
Laze, izmislja, krade, a nece da ode od tebe. Ako niste bili u tom filmu onda ne mozete razumjeti.
Jak muškarac ne pravi loše izbore :D
prog321

#1312 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Pravio bi i ti taj izbor da si vidio kako izgleda. Lice andjela a sise a-la lindsay lohan. :-D
ultima_palabra

#1313 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ultima_palabra »

Džaba jarane, budalu nit jebi nit kući vodi.
madner

#1314 Re: Što privlači nas, dame?

Post by madner »

Superiorna inteligencija sluzi za superioran izbor.

Ako si 6ica i naletis na 9ku, ili treba cvike ili doktora. :D
prog321

#1315 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Ne znas nikad na sto ces naletiti. Pogotovo kad si mlad, fakultetski dani i mislis da je tacno ovo sto zenke brabunjaju :-D
cLo

#1316 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

Gabrielo wrote: I ja kazem da treba pokazati zeni ko je gazda. Pa i udariti nekada ako zatreba. Autoritet se mora uspostaviti.
:shock:
jebote led!
madner

#1317 Re: Što privlači nas, dame?

Post by madner »

:D
dječak sa šibicama

#1318 Re: Što privlači nas, dame?

cLo wrote:
Gabrielo wrote: I ja kazem da treba pokazati zeni ko je gazda. Pa i udariti nekada ako zatreba. Autoritet se mora uspostaviti.
:shock:
jebote led!
vi se jos lozite na ovog lika.

Ili je klinac koji jos picke nije vidio, ili ga zena tuce.
dječak sa šibicama

#1319 Re: Što privlači nas, dame?

madner wrote:

:D
Ima i ova, antologija

napravi od mene mecku, razbicu te kao zvecku 8-) :D
JThomas

#1320 Re: Što privlači nas, dame?

Post by JThomas »

ukratko i prevedeno na jezik razuma, hoću muškarca s autoritetom, ali ću istovremeno sve raditi da mu otežam da to bude.

mislim radite šta hoćete, ali još je buda shvatio da to vodi u patnju za sve uključene strane.
dječak sa šibicama

#1321 Re: Što privlači nas, dame?

JThomas wrote:ukratko i prevedeno na jezik razuma, hoću muškarca s autoritetom, ali ću istovremeno sve raditi da mu otežam da to bude.
Postoji mudrost i za tu situaciju

cLo

#1322 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

JThomas wrote:ukratko i prevedeno na jezik razuma, hoću muškarca s autoritetom, ali ću istovremeno sve raditi da mu otežam da to bude.

mislim radite šta hoćete, ali još je buda shvatio da to vodi u patnju za sve uključene strane.
ja ne bih sa autoritetom, ja bih drugara saputnika, nekoga koga poštujem bez da mi pokazuje zube.
madner

#1323 Re: Što privlači nas, dame?

Post by madner »

Ovo jos gore, i ne zna sta hoce. :D
cLo

#1324 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

madner wrote:Ovo jos gore, i ne zna sta hoce. :D
Znam ja šta hoću :D
Ja ne volim kada je muškarac predominantan u smislu da mi naređuje i da me maltretira :D
Onda bih više voljela mlakonju da ja njemu naređujem. :D
dječak sa šibicama

#1325 Re: Što privlači nas, dame?

Znaci, tvoj muskarac nije dominanatan, on je malo dominantan :oops: :D
Post Reply