Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bloody wrote:Opcenito gledano zene je oduvijek privlacio i privlaci samosvjestan,jak,pouzdan muskarac,koji ce je uciniti sigurnom,voljenom i dati joj mjesto iza svojih ledja.To je tako od iskona i sve drugo su samo....nijanse.
Treba reci da nisu ni sve zene-zene i da se u danasnje vrijeme muskarcu teze postaviti kao takvom.
upravo. no ovo boldano-naravno da je teze ukoliko ne evoluiraju dalje. niti to zele i ukoliko smatraju da je jos uvijek dovoljno za poziciju autoriteta ono sto imaju medju nogama. ja zaista smatram da muskarac treba biti autoritet i oslonac i jaci. i bolji mora mi biti uzor, moram biti ponosna na njega. ne volim kastrirane muskarce i one koji se daju lako kastrirati a velik broj danasnjih muskaraca samo se pusti...i onda kuka i bude zloban i zajedljiv i zlocest...
pravom muskarcu nije problem i pored jake zene zadrzati primat.
I ja kazem da treba pokazati zeni ko je gazda. Pa i udariti nekada ako zatreba. Autoritet se mora uspostaviti.
Mlakonje uvijek lose prodju.
Bloody wrote:Opcenito gledano zene je oduvijek privlacio i privlaci samosvjestan,jak,pouzdan muskarac,koji ce je uciniti sigurnom,voljenom i dati joj mjesto iza svojih ledja.To je tako od iskona i sve drugo su samo....nijanse.
Treba reci da nisu ni sve zene-zene i da se u danasnje vrijeme muskarcu teze postaviti kao takvom.
upravo. no ovo boldano-naravno da je teze ukoliko ne evoluiraju dalje. niti to zele i ukoliko smatraju da je jos uvijek dovoljno za poziciju autoriteta ono sto imaju medju nogama. ja zaista smatram da muskarac treba biti autoritet i oslonac i jaci. i bolji mora mi biti uzor, moram biti ponosna na njega. ne volim kastrirane muskarce i one koji se daju lako kastrirati a velik broj danasnjih muskaraca samo se pusti...i onda kuka i bude zloban i zajedljiv i zlocest...
pravom muskarcu nije problem i pored jake zene zadrzati primat.
I ja kazem da treba pokazati zeni ko je gazda. Pa i udariti nekada ako zatreba. Autoritet se mora uspostaviti.
Ja bi samo ovo drugo boldano dodala na tvoj komentar. Naravno, u skroz drugom kontekstu
@bato tad je užitak pružiti užitak
Ako autoritet uspostavljas šakama a ne nečim drugim, nisi baš neki mukarčina
O nasilju nad ženama imam mišljenje kao Bud White iz L.A. Confidential, ali da znam za slučajeve u kojima niposto nisu samo nevine žrtve nasilja, znam dovoljno. Ima i onih patoških slucajeva gdje su smrtno zaljubljene u nasilnike (nikad nisam uspio skontati te zene ), ali itekako ima i onih gdje su cisto i iskljucivo zrtve.
Žena je spremna na sve kad te voli, i kada se zaljubi, ali isto tako i kad te prestane voljeti. Stoga ako ti daje povoda da je prebiješ, ostavi je.
_BataZiv_0809 wrote:Ako autoritet uspostavljas šakama a ne nečim drugim, nisi baš neki mukarčina
O nasilju nad ženama imam mišljenje kao Bud White iz L.A. Confidential, ali da znam za slučajeve u kojima niposto nisu samo nevine žrtve nasilja, znam dovoljno. Ima i onih patoških slucajeva gdje su smrtno zaljubljene u nasilnike (nikad nisam uspio skontati te zene ), ali itekako ima i onih gdje su cisto i iskljucivo zrtve.
Žena je spremna na sve kad te voli, i kada se zaljubi, ali isto tako i kad te prestane voljeti. Stoga ako ti daje povoda da je prebiješ, ostavi je.
Zenska psiha je cudo. Prije ce biti sa nasilnikom nego sa mlakonjom jer njega ne smatraju pravim muskarcem.
gabrielo, samo slabi i nemocni muskarci skloni su si dopustiti fizicko nasilje spram supruge i/ili djece. to znas i sam...pocnes udarati i divljati po forumu kad ti se pogodi zica to je tvoj (i tebi slicnih) ekvivalent fizickog nasilja jer nisi u poziciji da ga provodis ovdje.
istinski snaznom muskarcu, ciji je autoritet argumentiran, dovoljna je i rijec da uspostavi red.
Cuj, dovoljna rijec ?
Ima prolupanih likova kojima ni samari ne pomazu.
Laze, izmislja, krade, a nece da ode od tebe. Ako niste bili u tom filmu onda ne mozete razumjeti.
prog321 wrote:Cuj, dovoljna rijec ?
Ima prolupanih likova kojima ni samari ne pomazu.
Laze, izmislja, krade, a nece da ode od tebe. Ako niste bili u tom filmu onda ne mozete razumjeti.
Gabrielo wrote:
Gabrielo wrote:
jebote led!
vi se jos lozite na ovog lika.
Ili je klinac koji jos picke nije vidio, ili ga zena tuce.
Znam ja šta hoću
Ja ne volim kada je muškarac predominantan u smislu da mi naređuje i da me maltretira
Onda bih više voljela mlakonju da ja njemu naređujem.