Meni je jedna nedavno rekla da sam joj drag. Jarani smoTomahawk11 wrote:Moglo je i gore, mogla ti je predložiti da budete prijatelji.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- duminjo
#1301 Re: Facebook za upoznavanje ...
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#1302 Re: Facebook za upoznavanje ...
maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilnoto neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo...
a dobro, naprosto se nekada i jave takve, nedefinisane, emocije da osoba zaista ne zna šta da uradi, a ne da svjesno i smišljeno želi nekoga odbiti na takav način....dogodi se splet okolnosti, pa jednostavno, nisi načisto...
ja to tako prihvatam i posmatram...u momentu kada postane kristalno jasno...pa bože moj, jasno je...
samo bez gorčine, optuživanja, generalizacije i sl. .... sami sebi pravimo životnu atmosferu, ja bih iz tog primjera izvukla pozitivu, ako sam uživala u druženju tih nekoliko sedmica, to je to, vrijedilo je...došlo pa o'šlo...idemo dalje.
- Ludzak
#1303 Re: Facebook za upoznavanje ...
"Zašto je put do žene tako vijugav i tajan i zašto on sa svojom slavom i snagom ne može da ga pređe, a prelaze ga svi gori od njega? Svi, samo on, u silnoj i smiješnoj strasti, cio svoj vijek pruža ruke kao u snu. Šta žene traže?" Andrić
-
moonca
#1304 Re: Facebook za upoznavanje ...
Oprastamo sve, osim iskrenosti
- Ramzess Veliki
#1305 Re: Facebook za upoznavanje ...
moonca wrote: Nije pravilo.
To je do karaktera. Godine ne igraju znacajnu ulogu. Djevojka je ocito u 'panicnom shopingu', smatra da joj vrijeme izmice i nema obzira .
maliq53 je mlad, i ocito pokazuje druge vrijednosti.Ne vidim iz napisanog, da on tezi tome da bude nekoj 'glavni frajer'. Zeli 'zdrave' odnose.
Kome to treba?
- Ramzess Veliki
#1306 Re: Facebook za upoznavanje ...
E ova ti je zlatna.Xavier1 wrote:Fin znaci da se ne vlazi na tebe. Prosto je.
Ja bih samo malko uredio ... Fin znaci da je ne znas navlaziti.
-
moonca
#1307 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ramzess Veliki wrote:moonca wrote: Nije pravilo.
To je do karaktera. Godine ne igraju znacajnu ulogu. Djevojka je ocito u 'panicnom shopingu', smatra da joj vrijeme izmice i nema obzira .
maliq53 je mlad, i ocito pokazuje druge vrijednosti.Ne vidim iz napisanog, da on tezi tome da bude nekoj 'glavni frajer'. Zeli 'zdrave' odnose.![]()
Kome to treba?
Ne razumijem te.
- Ramzess Veliki
#1308 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.moonca wrote:Ramzess Veliki wrote:moonca wrote: Nije pravilo.
maliq53 je mlad, i ocito pokazuje druge vrijednosti.Ne vidim iz napisanog, da on tezi tome da bude nekoj 'glavni frajer'. Zeli 'zdrave' odnose.![]()
Kome to treba?
Ne razumijem te.
-
moonca
#1309 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ramzess Veliki wrote:E ova ti je zlatna.Xavier1 wrote:Fin znaci da se ne vlazi na tebe. Prosto je.
Ja bih samo malko uredio ... Fin znaci da je ne znas navlaziti.
Ja mislim da Xavier spada u grupu finih -kontrolisane emocije, nije nekulturan, zna tacno sta hoce - njegova pitanja to dokazuju- ovakvih se djevojke plase.
-
moonca
#1310 Re: Facebook za upoznavanje ...
Slazem se jedino u konstataciji - da se ne treba zeniti ako je u stanju akutne zaljubljenosti. Bar jedno od njih .Ramzess Veliki wrote:Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.moonca wrote:Ramzess Veliki wrote:
Kome to treba?
Ne razumijem te.
A to da treba da ih uporedjuje , nije garancija da ce znati izabrati 'pravu'. I da li ce u toj grupi biti pravih.
Ne treba mu kuvarica, treba mu 'zenskica' malo nespretna, malo shashava, malo ..
- Ramzess Veliki
#1311 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tezak za manipulaciju.moonca wrote:![]()
Ja mislim da Xavier spada u grupu finih -kontrolisane emocije, nije nekulturan, zna tacno sta hoce - njegova pitanja to dokazuju- ovakvih se djevojke plase.
Al' zato nece dobit' ...
Bolje je malo odglumiti mekseg frajera, kako stara jalijaska poslovica kaze - ~Umiljati frajer dvije trebe sisa~.
-
moonca
#1312 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ramzess Veliki wrote:Tezak za manipulaciju.moonca wrote:![]()
Al' zato nece dobit' ...
Bolje je malo odglumiti mekseg frajera, kako stara jalijaska poslovica kaze - ~Umiljati frajer dvije trebe sisa~.
.umisljati ce ostati umiljati --ko' medo
- Ramzess Veliki
#1313 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa zajebace se svakako, pa bolje da se zajebe sa nekom koja ce kuhat nego sa onom kojoj ce kuhat.moonca wrote:Slazem se jedino u konstataciji - da se ne treba zeniti ako je u stanju akutne zaljubljenosti. Bar jedno od njih .Ramzess Veliki wrote:Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.
A to da treba da ih uporedjuje , nije garancija da ce znati izabrati 'pravu'. I da li ce u toj grupi biti pravih.![]()
Ne treba mu kuvarica, treba mu 'zenskica' malo nespretna, malo shashava, malo ..
Muskarac nije zena, jasno ... samo zene izaberu pravog, muskarci ako biraju uvijek ce nerazmisljajuci izabrati plavusu sa velikim sisama.
Zenama je pravi onaj kojeg je lako levatit' a da ima dobar posao. I da nije stalno u kuci.
Muskarcima je pametnije nauciti kuhati ...
- MarlboroGold
#1314 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hajd da se makar jednom složim s tobom.Xavier1 wrote:Fin znaci da se ne vlazi na tebe. Prosto je.
- cendlerbing
#1315 Re: Facebook za upoznavanje ...
To je tačno kad kreneš od sebe. Ramo, jel to hoćeš reći da su svi muškaci isti?Ramzess Veliki wrote: Pa nije lud da se zeni sa 25. I ne nekoj ... nekima. Mnozina. Sta ce mu jedna. Treba mu vise njih radi poredjenja ... I kad isproba sve recepte izabere onu koja najbolje kuha. Nju ozeni pa se poslije zaljubi u nju.
Mene je jedan muntao sa 23 godine, meni bila 21, i znala sam da se on želi oženiti čim završi fakultet i nađe posao. Tako je i uradio. Samo što nije sa mnom. Meni taj udaja nije bila ni na pameti.
Takvih muškaraca ima mnogo, da bi tvrdio to što ti tvrdiš.
- cendlerbing
#1316 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jest, baš se takvih cure plaše.moonca wrote:
Moncilend.
Neću ulaziti u to jel on takav, ali to što je samo tebi sa cijelog foruma simpatičan, pokazuje da mu je pristup loš.
- cendlerbing
#1317 Re: Facebook za upoznavanje ...
Evo, sad tvrdiš i da su sve žene iste. Toliko životno iskustvo, radi ovakvih zaključaka.Ramzess Veliki wrote: Pa zajebace se svakako, pa bolje da se zajebe sa nekom koja ce kuhat nego sa onom kojoj ce kuhat.
Muskarac nije zena, jasno ... samo zene izaberu pravog, muskarci ako biraju uvijek ce nerazmisljajuci izabrati plavusu sa velikim sisama.
Zenama je pravi onaj kojeg je lako levatit' a da ima dobar posao. I da nije stalno u kuci.
Muskarcima je pametnije nauciti kuhati ...
Ja kad oko sebe pogledam, više muškaraca vidim da su razumom izabrali ženu za brak, nego žena. Zar nisu muškarci ti koji razdvajaju žene za zabavu i žene za brak?
- beni-bu-man
#1318 Re: Facebook za upoznavanje ...
Na ovoj temi frustracija kod muskaraca je visoka
- annoy
#1319 Re: Facebook za upoznavanje ...
A zato je samcendlerbing wrote:Jest, baš se takvih cure plaše.moonca wrote:
Ja mislim da Xavier spada u grupu finih -kontrolisane emocije, nije nekulturan, zna tacno sta hoce - njegova pitanja to dokazuju- ovakvih se djevojke plase.![]()
Moncilend.
Jer ga se boje
Kod moonce sam primjetila da voli favorizirat forumase koji kontriraju forumasicama.
- beni-bu-man
#1320 Re: Facebook za upoznavanje ...
pacenici jedno i drugoannoy wrote:A zato je samcendlerbing wrote:Jest, baš se takvih cure plaše.moonca wrote:
Ja mislim da Xavier spada u grupu finih -kontrolisane emocije, nije nekulturan, zna tacno sta hoce - njegova pitanja to dokazuju- ovakvih se djevojke plase.![]()
Moncilend.![]()
Jer ga se boje
![]()
Kod moonce sam primjetila da voli favorizirat forumase koji kontriraju forumasicama.
-
zipoo
#1321 Re: Facebook za upoznavanje ...
House i ja ne kontriramo 
- MarlboroGold
#1322 Re: Facebook za upoznavanje ...
Opet po moonci. De naučite od nje kako da čojku skuhate ručak.

- MarlboroGold
#1323 Re: Facebook za upoznavanje ...
Podjednako je to... ono manje više isto i za nas i vas.cendlerbing wrote: Zar nisu muškarci ti koji razdvajaju žene za zabavu i žene za brak?
Kod vas je na početku situacija obično ta da ste željne provoda, avantura itd., a kada se toga zasitite kasnije vršite selekciju onih koje biste za brak. Naravno, ovo nije pravilo.
Razlika je samo što vi sa time počnete dosta ranije od nas, pa se možda i prije zasitite.
- duminjo
#1324 Re: Facebook za upoznavanje ...
Uh malboro jebote 
- MarlboroGold