Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rage_guy wrote:A jbg jeste malo smjesno, najvise zbog toga sto ga se ovdje toliko prizivalo i jebavalo Martinezu sto ga ubacuje.
Al zao mi ga jbt Kakav debi. Bar ce naucit da se ne treba zajebavat.
Sta se ti klemberis, picajzlo jedna? Pacenici i forumski anonimusi jedva docekali da neko od nasih igraca malo podbaci da virtualno lijece svoje komplekse.
Ja gledo utakmicu maksuz da vidim ocel ulazit', a onda mali retard meni kaze da sam ja jedva docekao da neko od nasih " malo " podbaci...Pa onda onaj hadalj gore piše u fazonu on je u Evertonu, a vama jedino dostignuce pisanje na klixu..
Ne možeš više pisat danas, a da ti neko ne progovori da si luzer što pišeš na klixu..
A piše ti onaj koji je aktiviran duže nego ti..
Ova greska mozda ne bi dosla toliko do izrazaja da vec ne postoji patern kod njega nonsalantnog igranja u odigranim prijateljskim utakmicama. Ja sam se prvo odusevio njegovim igrama u odbrani, onda sam se iznenadio koliko dobro moze igrati i prema naprijed, na kraju me pocelo zabrinjavati sto ovoliko dribla. Ne postoji igrac na poziciji DMa koji moze toliko driblati loptu.
Ma sredice njega Martinez pod konac. Samo je disciplina u pitanju, nista vise. Malo dok se privikne i bice to u dure. Valjda.
Ono sto je odigrao za repku osim par izlazaka naprijed nije nijednom zabrljao. Nije mi jasno kako je tako krenuo u Engleskoj? Ili se jednostavno trazi drugo od njega, a ne samo defanziva.
Last edited by jeza u ledja on 31/08/2014 02:03, edited 1 time in total.
"Napravio kardinalnu grešku i skrivio ŠESTI gol". E, šesti gol, utakmica gotova, ekipa grohnula, svi mole Boga da se to mučenje završi, i sad je KARDINALNA greška, ako ekipa, umjesto pet primi šest golova. Ovo me podsjeti na onu Ćirinu - "Izgubiti pet nula je uredu, ali šest nula.. e to je već sramota".
Uljepso mi dan. Sad mi jos drazi. Da mu nije bio debi ili da je ovo napravio za repku ne bi mi bilo smijesno. Al ovako ispao je prava legenda. Nije dzeko jedini u EPL koji zna namjestiti gol petom
Pa koliko sam vidio nije mume bas jedini krivac tu
Kriv je i ovaj odbrambeni koji je isao desno a njemu besic "dodao" petom
Ocito se vidjela greska u komunikaciji izmedju 2 igraca i ne uigranost
Gledao sam neki dan jedan video klip sa treninga japanske reprezantacije ( selektor nasa legenda Ivica Osim ) gdje Svabo ljut govori( uz njegovo sarmantno jedinstveno psovanje ) prevodiocu , citiram ,, vidi onog malog , dobio poziv za reprezantaciju i odmah igra petom ko da je Messi ,,
sve je tu receno .
da bi igrao petom moras imati kredit od tri zlatne kopacke , dvije zlatne lopte , 8 raznih trofeja i ugovor tezak 140 miliona . i pod uvjetom da igras pred protivnickim golom a ne pred vlastitim vratima. Cak ni kad vodis 10 : 0 ne smijes sa petom zajebavati na svojoj polovini iz dva razloga . Potcjenjujes protivnika po br 1 a pod broj dva moze ti loptu presjeci protivnik i uvaliti gol i smanjiti skor . kao sto se i desilo . mlad je naucice i bice jedan od najboljih na svijetu na toj poziciji . siguran sam . sretno muhamede .
todd_smith wrote:Jedini krivac je on. Glup potez. I to je to. Bilo, proslo. Za ostalih 5 golova nije kriv, ima jos 5 igraca najmanje koji su krivi jucer. Sta vam je.
Kratko i jasno. Da njemu ovo bude "škola" i da nešto nauči, i, prije svega, da mu bude sa srećom:)
Gldedat ćemo mi njega, aBd, u mnogo boljim izdanjima kako vrijeme bude prolazilo.
Najbolji izgovor je "on je dodao ovom petom, ko mu je kriv kad se pomjerio sa mjesta". Ono, nisam ja kriv sto ti dodajem naslijepo, ti si kriv sto ne stojis u mjestu.