Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Išao sam normal flash i naravno factory reset, poželjno je pogotovo nakon ovakvog updatea.
Ljudi odrade manji update pa imaju problema i onda kukakju kako ne valja rom a jedan factory manje više riješi probleme
Preko LG PC suita još uvijek mi javlja da je ova 20h zadnja verzija softa,ne znam kako su neki od vas preko njeg dobili lizalo ,inace mob je bhtelecomov pod garancijom pa mi se ne da ceprkati po xda forumu.
Da i ja prenesem iskustva sa lollipopom (flesovo madjarsku verziju). Mobitel je dosta brzi i fluidniji, bolje radi s ram memorijom.. Ljepsi interfejs. Kamera otprilike ista mozda nijansu brza, i popravljen je bug koji je bio sa padanjem frejmova prilikom snimanja videa u lowlight uslovima sa 60fps fullhdHD. Baterija otprilike ista sto znaci i dalje da je dobra. Cak je i problem sto se tice i oko voip poziva s ehom poprilicno rijesen (na skype nema eha nikako a za viber ima trikda upalite spiker pa ugasite i tako da nestane eho) sve u svemu veoma dobar update!
Svi vi koji ste kupili mobitel u BHT treba da posaljete mail ili preko FB da malo dosadjujete BHT Ja sam to uradio,malo se moramo pokrenuti nece oni to od sebe nikad .
Nogatrans wrote:Svi vi koji ste kupili mobitel u BHT treba da posaljete mail ili preko FB da malo dosadjujete BHT Ja sam to uradio,malo se moramo pokrenuti nece oni to od sebe nikad .
Jok to, radije ću čekati na "kuhani" ROM nego sa tom stokom komunicirati na bilo kakav način!
Fakat mi nije jasno kako oni za tu garanciju?
Je li piše u garantnom listu da gubiš garanciju ako flešuješ oficijelni firmware?
Nikakva crna otključavanja, overklokovanja, rootanja nemaš nego skineš KDZ sa lg stranice i ubaciš sebi. Isti postupak je i kada ti oni puste taj update samo što ga radiš preko wifi...
skafiskafsnjak wrote:Kad prikopcam mob na support tool pise mi Country Settings : croatita ... jel to ista znaci
I meni je po default-u Serbia. Bez obzira kad promjenim drzavu, izadjem pa udjem su supp tool vrati mi na Serbia.
A znaci li nesto neka odgovori neko strucniji
Bronco_Billy wrote:
I meni je po default-u Serbia. Bez obzira kad promjenim drzavu, izadjem pa udjem su supp tool vrati mi na Serbia.
A znaci li nesto neka odgovori neko strucniji