Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nesto kontam kada bio htjeo da ispadnem paksu i spojlam epizodu ili citavu sezonu ne bi znao kako da to izvedem. Ama bas se nista ne desava. Izgleda da je Nic imao one hit wonder sa prvom sezonom.
aha, znaci konacno ce se otici ne taj neki party o kojem se epizodama prica, sa kuravama i tako to....
mozda ce ona detektivka na sestru tamo naletiti.
aha, znaci konacno ce se otici ne taj neki party o kojem se epizodama prica, sa kuravama i tako to....
mozda ce ona detektivka na sestru tamo naletiti.
Druže karanana, nemoj ni gledati, uštedi sat vremena života, nećeš ništa propustiti. Možeš nastaviti od šeste.
pa pratim. nisam petu jos gledo. znam da su kroz epizode spominjali te neke sex orgije po tim nekim vilama gdje je i onaj city manager isao. i pretpostavljao sam da ce otici u posjetu i tamo.
ma znam moj exnihilo.....covjek se sve nada necemu....izdrzacu 8 epizoda.....valjda nece 3. sezonu radit.
Kako mi se čini priča vodi do dobro uvezane i dekadentne političke kabale koja svoje prste ima bukvalno u svemu.
Volim ovaj Colinov jedva suspregnuti bijes i frustraciju. Još sad kada je skontao da mu je Frank smjestio i da je
ucmekao pogrešnoga tipa. Volio bih da malo popegla i Vincea.
evo me s 5. haj, ko i povezuje se nesto, ocekivo sam i gore, mada je i sada 1000% ispod ocekivanja s pocetka. surfo sam povremeno i tokom ove epizode, posebno kad su scene vinceovog emocijonalnog sranja sa zenom.
prica kojom se bave desetine fimova, politicka high level korupcija i kriminal pomijesani sa sexualnim izivljavanima te elite.
ne znam kakav se twist moze desiti da me na kraju serije ostavi otvorenih usta. ali ko zna, posto su usrali rasplet prve sezone a shovu bio odlican, mozda naprave odlican svrsetak ove sezone jer je shovu tokom epizoda bio sranje.