[quote="hrasno38"
Ajmo ljudi....nebuloza....jeftino......[/quote]
Nego kakav nego vjerski? Stalno se uporedjuje s Medjugorjem i koristi argument "pa nije niko ni Gospu vidio, pa milioni obilaze Medjugorje". Medjugorje ne moze i ne treba imati dokaz, to je pitanje iz domena vjere. Ako kazes da imas piramidu, valjalo bi je ljudima i pokazati kad su vec tu. Sad tamo dolaze samo ljudi koji vjeruju u nju, ne znaci ce je tamo bas i vidjeti.[/quote]
Ako kazes da imas Gospu u Medjugorju i Lourdu onda bi je jos neko trebao vidjeti osim onih koji su rekli da su vidjeli, ako se prica da ima cudoviste u Loch Nesu onda bi ga valjda neko trebao vidjeti, ako kazes ja sam vjernik i vjerujem u boga ja cu takve kao ti pitati "jesi li ga ikada vidio", ako se prica da postoje drugi svjetovi, druga bica a nisu do sad otkrivena da li treba prestati sa istrazivanjem i da ne duzim ima jos bezbroj primjera slicnih navedenim a svima im je donekle ista karakterstika a to je da je sve vecinom u domenu SF-a. E sad sve osim ovog zadnjeg su pmaetni ljudi a ne drkadzije iskoristile da privuku turiste i nije ima padalo na pamet da nesto opstruiraju od lokalne do drzavne zajednice nego naprotiv i drzavna i lokalna je prepoznala ekonomski efekt toga i gledala da poboljsa maksimalno uslove. Tako da recimo sad Lourd ima vise hotela nego Pariz. I ako takvih ima kao sto je vas nekolicina ovdje prodju tako da im se svi smiju jer ih smatraju nedovoljno bistrim da skontaju da je danas sve u sferi ekonomije. Sve te pare koje navodite da je Semir dobio a ja koliko imam informacije nisu velike su vracene kroz turizam na zalost moglo je i puno vise da nam je drzava onakva kakva treba da bude i sto cu se sloziti sa vama da se na sve to u Visokom placa PDV. Ali ako saberemo danas 50-tak ljudi koji zaradjuju hljeb...bar tako kazu u Visokom da radi to je vec uspjeh ali za ovako nesto u ozbiljnoj zemlji 1000 ljudi bi zivjelo ko carevi. Semir mozda izgleda svima nama kao kreten ali takvih mudrih kretena ima puno na svijetu i oni znaju kako taj kretenizam da prodaju a usput da bude dobro i drugima.
Medjutim kao sto sam rekao i tvojim istomisljenicima pa dajte vi strucnjaci zaposlite 10 ljudi na bazi cega god hocete osim da je kriminal a Semiru ga ne mozete pripisati je nekoga zvatio kriminalcem mozes samo ako postoji presuda.....tako da .....po ko zna koji put.....dzaba vam isprazna prica dgnite se sa vasih stolica, prosetajte hemroide i ucinite nesto konkretno za ovu zemlju!!!![/quote]
Molim te učini i ti nešto konkretno