KKR jeste,ali Srbi sve vode, i glavni vođa je Srbin, a Amerikance samo zanima koliko su para uzeli na kraju svake godine i ništa višedaky585 wrote:Srbija nije vlasnik Telemacha nego američki KKR u čijem vlasništvu su SBB, Telemach, Total TV, N1, Sport Klub i ostali kanali.
Dalje, MTV i Nickelodeon nisu ni pod kakvom licencom Srbije, već su lokalizirani na srpski kao i hrvatski. Ko je kriv nama što nemamo para ili interesa da lokaliziramo te kanale pa zato gledamo verzije iz Srbije ili Hrvatske.
N1
Moderator: anex
- navedeni
#1301 Re: N1
-
recto-verso
#1302 Re: N1
navedeni wrote:KKR jeste,ali Srbi sve vode, i glavni vođa je Srbin, a Amerikance samo zanima koliko su para uzeli na kraju svake godine i ništa višedaky585 wrote:Srbija nije vlasnik Telemacha nego američki KKR u čijem vlasništvu su SBB, Telemach, Total TV, N1, Sport Klub i ostali kanali.
Dalje, MTV i Nickelodeon nisu ni pod kakvom licencom Srbije, već su lokalizirani na srpski kao i hrvatski. Ko je kriv nama što nemamo para ili interesa da lokaliziramo te kanale pa zato gledamo verzije iz Srbije ili Hrvatske.
- Ned071
#1303 Re: N1
http://ba.n1info.com/a114589/Svijet/Reg ... rdelj.html
auuuu... zavera cie, vatikana. sad i drezdena.
-
kupujmodomace
#1304 Re: N1
navedeni wrote:KKR jeste,ali Srbi sve vode, i glavni vođa je Srbin, a Amerikance samo zanima koliko su para uzeli na kraju svake godine i ništa višedaky585 wrote:Srbija nije vlasnik Telemacha nego američki KKR u čijem vlasništvu su SBB, Telemach, Total TV, N1, Sport Klub i ostali kanali.
Upravo tako. Samo bosnjo to ne konta. Uglavnom, MTV, Nickolodeon su takodjer u vlasnistvu KKR, mislim na hr i sr verziju. Takodjer svi ostali kanali na kojem vidis najavu za marketing CAS MEDIA REKLAMIRAJTE SE je njihovo... iznenadices se brojem...
-
Srebrni
#1305 Re: N1
Prvo kaže "da se ne lažemo", a onda odmah nakon toga slaže.. iz zlobe ili neznanja, svejedno je..kupujmodomace wrote:Da se ne lažemo, prvo intervju je snimljen, drugo, znaš kad bi Dodik došao nekom Amiru u emisiju? nikad!
N1 iza kojeg stoji zna se ko sa sjedištem u Srbiji, dobije Dodo od tamo nalog i mora se pojaviti. Jasno ko dan.,
Drugo pravljenje ekskluziviteta intervjua je presmješno budući da ga RTRS ima kad pišne![]()
Da se sjetimo da je N1 prvi napravio anketu s pitanjem 'Hoće li biti rata'? Sve je to pametno orkestrirano i ono
što nije oduzeto i pokoreno ovdje tokom rata sad je.
Glupi bošnjo... Srbija je vlasnik telemacha, n1, sport klubova, granda, djeca mi gledaju srpske kanale na kablovskoj analognoj, ne daj bože našeg, mtv je takođe pod njihovom licencom, kao i nickelodeon, total tv, pola obn-a i tako..idu polako ami pušimo i pušimo dok ne crknemo, što reče ona gospođa.
![]()
- daky585
#1306 Re: N1
Na koji način? Oni su u vlasništvu Viacom-a kao i Comedy Central.kupujmodomace wrote: MTV, Nickolodeon su takodjer u vlasnistvu KKR, mislim na hr i sr verziju.
-
cancel
#1307 Re: N1
Kakve gluposti neki ovdje pišu, MTV i Nickleodeon u vlasništvu Srba, pa ovakvo što stvarno treba znati provaliti. Pa Hrvati su dobili dvije godine ranije sinkroniziran Nickleodeon na hrvatski nego Srbi na srpski (2011 krenula HR, 2013 krenula SR sinkron.) ... i to sve pokrenuo Hrvatski Telekom, a HR produkcijske kuće Project6 i Net su još 2 godine kasnije (2013 i 2014.) radile na sinkronizaciji srpske i slo verzije Nicka, 2015. je krenula sinkron. srpske verzije preko Gold Digi Neta, dakle polovicno srpsko-hrvatske firme, dok zagrebacki Net i dalje drzi hrv i slo sinkronizaciju.
Inace vlasnik Nicka je Viacom a verziju koju mi na ovim prostorima gledamo je Nickleodeon Europe koja je ISTA u svim zemljama samo je audio drugi. U Srbiju je lokalizaciju prvi "doveo" tj. platio SBB kao što je to napravio Hrvatski Telekom u Hrvatskoj, kratko imali ekluzivna prava na njega i to je to...
Inace vlasnik Nicka je Viacom a verziju koju mi na ovim prostorima gledamo je Nickleodeon Europe koja je ISTA u svim zemljama samo je audio drugi. U Srbiju je lokalizaciju prvi "doveo" tj. platio SBB kao što je to napravio Hrvatski Telekom u Hrvatskoj, kratko imali ekluzivna prava na njega i to je to...
- Banksy
#1308 Re: N1
Gdje njega iskopa... On se vrlo elegantno i lagano izvukao iz svega, skoro da smo ga zaboravili.Ned071 wrote:http://ba.n1info.com/a114589/Svijet/Reg ... rdelj.html
A N1 jeste prosrpska, nekad kamuflirano, nekad očito, ali imaju dobru informativnu redakciju i odličnog J. Ćosića.
Primjećujem, bilo bi dobro da se Zukić malo više ugleda na njega, umjesto što oponaša Hadžifejzovićev mahalski stil gdje sa svakim gostom razgovara k'o na minderu. Jako je loš.
-
Srebrni
#1309 Re: N1
N1 kako vidim jedini prati mirne proteste na više lokacija u Sarajevu i drugim gradovima BiH. Ostali ništa. Nula. Bravo.
- navedeni
#1310 Re: N1
AJB pratiSrebrni wrote:N1 kako vidim jedini prati mirne proteste na više lokacija u Sarajevu i drugim gradovima BiH. Ostali ništa. Nula. Bravo.
-
Srebrni
#1311 Re: N1
Nisam vidio. Imali su redovne vijesti. Ništa vanredno koliko sam ja vidio..navedeni wrote:AJB pratiSrebrni wrote:N1 kako vidim jedini prati mirne proteste na više lokacija u Sarajevu i drugim gradovima BiH. Ostali ništa. Nula. Bravo.![]()
- Njanjavi
#1312 Re: N1
Mene zaboli kad gledam bosanski n1 i izbor tema, gostiju, kvalitet dijaloga i tema naspram srpskog studija i hrvatskog.
Imbecilni pokusaji novinarcica i klishe pristup temama, na granici infantilnosti.
Danas gledam ono novi dan il tako nesta emisija, garava ona glupacica a gost deen, i klasicne one floskule, mladost odlazi bla bla, deen shatro patriota on je tu ostaje kao, i prica ko frajer sociolog da je.
Pa jaraniko ostali bi svi da su puleni ratnog profitera koji u zivotu nisu nikad bili gladni, osto bi svako da ima osnovne uslove za normalan zivot.
Jbote pogledas kakve goste i teme pa i level produkcije iz srpskog studija i hrvatskog i onda ove nashe, tacno me stid, ko da je cilj nas prikazat glupima, mutavima, povrsnim.
Prestrasno majke mi, prejadna produkcija i kvalitet dijaloga.
Imbecilni pokusaji novinarcica i klishe pristup temama, na granici infantilnosti.
Danas gledam ono novi dan il tako nesta emisija, garava ona glupacica a gost deen, i klasicne one floskule, mladost odlazi bla bla, deen shatro patriota on je tu ostaje kao, i prica ko frajer sociolog da je.
Pa jaraniko ostali bi svi da su puleni ratnog profitera koji u zivotu nisu nikad bili gladni, osto bi svako da ima osnovne uslove za normalan zivot.
Jbote pogledas kakve goste i teme pa i level produkcije iz srpskog studija i hrvatskog i onda ove nashe, tacno me stid, ko da je cilj nas prikazat glupima, mutavima, povrsnim.
- ElRe
-
StupskaBitanga
#1314 Re: N1
sve je to do lošeg izbora kadrova. Naravno ima i odličnih izbora ali pojedini su toliko kritični da sve ono dobro pada u drugi planNjanjavi wrote:Mene zaboli kad gledam bosanski n1 i izbor tema, gostiju, kvalitet dijaloga i tema naspram srpskog studija i hrvatskog.
- ElRe
#1315 Re: N1
https://www.youtube.com/watch?v=kQFw2MAYVQk
Izuzetno prosrpski nastrojena, neinformisana i povrsna voditeljica.
Izuzetno prosrpski nastrojena, neinformisana i povrsna voditeljica.
-
StupskaBitanga
#1316 Re: N1
poslije onakvog priloga o Markalama, zar ikog išta može da začudi
-
Dzontra_Volta
#1317 Re: N1
Očigledno svaka strana ima svoje razloge zašto treba N1 smatrati anamo-tamo "njihovom propagandom".
Moram priznati, u moru raznih medija na ovim našim prostorima, N1 je jedna od najkvalitetnijih televizija u BiH (govorim o programu koji se emituje u BiH, a ne o onom što se emituje u HR i SR). Moje subjektivno mišljenje, naravno.
-
afroshoxx
#1318 Re: N1
"Politička hampa" reče Merima Šemić u Danu uživo. Samo me interesuje jel sa telepromptera ili vlastitim odabirom.
- dustaban
#1319 Re: N1
Kako covjek da ne zavoli Dodika kad ga intervjuise Suzana Stambol?!
-
recto-verso
#1320 Re: N1
Nista od nje.dustaban wrote:Kako covjek da ne zavoli Dodika kad ga intervjuise Suzana Stambol?!
- dustaban
#1321 Re: N1
Beznadezan novinarski slucaj. Jebote i nanetalentovaniji se nakon deceniju dvije poprave, ona sve gora. A ponasa se sve arogantnije, samo sto ne kaze - ja sam za vas Kristijana Amanpur seljacine!recto-verso wrote:Nista od nje.dustaban wrote:Kako covjek da ne zavoli Dodika kad ga intervjuise Suzana Stambol?!
Bozeubrani...

-
StupskaBitanga
#1322 Re: N1
Zna se u čija jedra pušu ali postali su preočiti. Pogotovo u slučaju te emisje Suzane S. od izbora gostiju do tema pa do glavnih vijesti.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1323 Re: N1
Ljiga najgore vrste :smajlikojipovracaisere:
- karanana
#1325 Re: N1
Slucajno se veceras nadjoh u kuci koja ima n1, i bile upaljene vijesti u pola 8 i vidjeh onog voditelja sa federalne tv i radija, jel se ono maric preziva.....otkad je on tamo? Hehe, sjecam se prije par godina kad je napusen vodio dnevnik. Umire od smijeha