Čekaj stručnjak, nemoj tako naglo bježati. Zastani malo da me i ti ismiješ. Iskoriti priliku, "prepiši" od onih s druge teme na koje se pozivaš, pokaži gdje mi je mjesto. Pa nisi li još jutros grohotom se smijao mojoj "stručnosti" i navodio da su prezentirani podaci "smiješni"? Nećemo valjda u ovako ranoj fazi rasprave koristiti majku svih floskula, "ti si vrijeđao, neću da pričam", nakon što skontaš da nemaš šta reći i da si levat.SSemir wrote:otvorio sam i malo presaltao onu temu, i tamo su te ismijali ljudi, i tamo si bio drzak i vrijedjao druge bas kao i ovdje, koristio svakakve uvredljive izraze, bahato smatras sebe najpametnijim a sve ostale glupim...imas sve karakteristike osobe kojima ja ne zelim posvecivati trenutke svog zivota. ne pada mi na pamet pisati ti vise nista
Ponovit ću pitanja: Zašto nisam u pravu? Gdje imaju viši doprinosi? Zašto su podaci u prezentiranoj studiji smiješni?
Jedino odgovori na ova pitanja mogu pokazati da sve što si rekao nije tek skup leksičkih govana. Pa, bujrum.

sto se tice posla