Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To skidaju djeca na bicikle, meni poskidali i kad sam vidio kapice na biciklu nisam nista htio reci, to je djecija nevina kradja, nije da ti napakosti il nesto tako
Kupio druge i nisu dirali
Doduse, druge se zavrtale saraficem pa nisu se ni mogle skinut
adisonE wrote:Konkretno pitanje za poznavaoce/vlasnike w203 facelifta - na sta da obratim paznju posebno prilikom kupovine? Nije mi prvo auto, tako da imam generalnog iskustva sta gledati i slusati, ali je akobogda prvi Merc https://www.olx.ba/artikal/34969982/mer ... port-full/ da mi je gdje blize otisao bi s majstorom i pregledao il bi ga dovukao do majstora. Ovako ja u Sarajevu, on u Posusju - ako odem da ga pogledam znate kako je, pritisak da ga kupim da ne pokupi neko drugi pogotovo ako mi se svidi. Pa da se ne bih previse nasukao, sta velite?
Strpljen-spašen.
Za to vrijeme skupljaj lovu pa kad ti izleti w204 - to kupi.
Zanimljivo je to da je w204 gotovo isti sa cijenama odrzavanja kao w203, ja imam cak prvu verziju w203 a jaran ima w204 i cijene potrosnih dijelova nemal iste. Sad, dijelovi limarije i enterijera su skuplji jer ipak je to mladji atraktivniji auto.
čuj 6.500, pa one što imaju tu cijenu treba uložit najmanje 2k maraka (ulje motor i mjenjač sa svim filterima 500, prednji trap na obje strane 1000, kočnice 500)
trziste ce pokazati vrijedi li...
glupo je rec ne vrijedi u njemackoj, vrijedi u bih, u somaliji je to bogatstvo ako cemo tako jbg...
znam kako je kad prodajes auto koji je dobar i odrzavan, opcije su il da cekas mjesecima il da spustis cijenu na nivo il malo vise od grobina.
ljudima je bitno ime, marka, brend a sta je ispod o tome cemo kasnije.