shalla wrote:jefferson wrote:mene samo zanima kako brojni forumasi odavdje nisu selektori. Ili je to neka zavjera protiv njih?
Što mi ovo ide na živce, standardni post čim se primijete neke stvari, iznese neka kritika
Niko ovdje nije selektor ali isto tako ako mi svi (bar ja) pogledamo 10-ak utakmica sedmično i tako unazad zadnjih 20-25 godina, možemo sebi dati za pravo da znamo i umijemo primijetiti neke greške ili nelogičnosti... Na kraju krajeva, za šta služi forum neg da se diskutuje, razmjenjuju mišljenja i sl...
Al jok, bolje napisati "kako svi niste selektori" nego probati argumentovano diskutovati...
Stoji to, i aj uopste ne kritikujem forumase koji iznesu pristojan komentar.
Ovjde je problem sto ljudi nagaze covjeka zbog jednog poraza. On je profesionalac, i on svoje rezultate mjeri uspjehom u kvalifikacijama. On zna sta je htio veceras, vjerovatno i on zna da se zajebao, ali bolje da se zajebe veceras nego protiv slovacke.
E sad, da se ovo desilo u zvanicnoj utakmici, da su ovo kvalifikacije ja bi fakat pomislio da je bio nadrogiran. Ali, bilo pa proslo, malo hladnije glave uci sada protiv slovacke, mozda je potajno covjek i htio da se spuste ocekivanja, jer u ovoj drzavi, jedino je jos fudbal ostao kao neka svjetla tacka, i normalno je da ljudi hoce uspjeh.
Nemojmo zaboraviti, ameri su pukli italijane nedavno u prijateljskoj, kao i jos dosta dobrih ekipa.