Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- neo7
#1301 Re: Liverpool FC
Nova pjesma za fanove liverpoola...You`ll never win again

- Riddle
#1302 Re: Liverpool FC
Kakav bolan Leeds? Potrosili su 57 miliona, a Torresa su prodali za 50. Uz to je tu i novac od Babela. Dakle, negdje su na nuli. Uz to, nove vlasnike su dobili nedavno.ratata wrote:Torres se ovim odlaskom "rodio" ponovo, a Liverpool izgleda ulazi u poslednju fazu onoga sto je zadesilo Leeds svojevremeno
Mada je fakat smijesna cifra za Carrolla.
- johntra
#1303 Re: Liverpool FC
čuj Leeds...
ispravka, Torres prodat za 58 miliona, ovaj kupljen za 40...mislim ipak da je punonovca dato za Carrola, ali mora se shvatiti da je mali hit...tu treba dodati još 25 miliona za Suareza...prodaja Babela i Torresa je donijela oko 66 miliona, dok su ova dvojica skupa koštala 65 miliona, a dobio si dva velika potencijala...da me neko krivo ne bi shvatio i Babel je bio potencijal, samo, nažalost, nije dobijao puno minutaže...o Torresu je suvišno trošiti riječi, ostat će upisan zlatnim slovima u historiji kluba...žao mi je što se više nema kome pjevati čuvena pjesma Fernando Torres, Liverpool Number 9...
ispravka, Torres prodat za 58 miliona, ovaj kupljen za 40...mislim ipak da je punonovca dato za Carrola, ali mora se shvatiti da je mali hit...tu treba dodati još 25 miliona za Suareza...prodaja Babela i Torresa je donijela oko 66 miliona, dok su ova dvojica skupa koštala 65 miliona, a dobio si dva velika potencijala...da me neko krivo ne bi shvatio i Babel je bio potencijal, samo, nažalost, nije dobijao puno minutaže...o Torresu je suvišno trošiti riječi, ostat će upisan zlatnim slovima u historiji kluba...žao mi je što se više nema kome pjevati čuvena pjesma Fernando Torres, Liverpool Number 9...
- ultima_palabra
#1304 Re: Liverpool FC
Što misliš da će Torres ostati zlatnim slovima upisan? Pa nije ih mogao odvesti ni do Carling Cupa, a kamoli nekog ozbiljnijeg trofeja... jeste bio dobar i zabio puno golova, ali trofeji se pamte.
- alijagoro
#1305 Re: Liverpool FC
Ma pusti ratatu,njega i sad boli ispadanje Celzija od Liverpula...samo mu reci da ga je pozdravio Rafajohntra wrote:čuj Leeds...![]()
ispravka, Torres prodat za 58 miliona, ovaj kupljen za 40...mislim ipak da je punonovca dato za Carrola, ali mora se shvatiti da je mali hit...tu treba dodati još 25 miliona za Suareza...prodaja Babela i Torresa je donijela oko 66 miliona, dok su ova dvojica skupa koštala 65 miliona, a dobio si dva velika potencijala...da me neko krivo ne bi shvatio i Babel je bio potencijal, samo, nažalost, nije dobijao puno minutaže...o Torresu je suvišno trošiti riječi, ostat će upisan zlatnim slovima u historiji kluba...žao mi je što se više nema kome pjevati čuvena pjesma Fernando Torres, Liverpool Number 9...![]()
- johntra
#1306 Re: Liverpool FC
Pa dobro, jeste bio bez trofeja, ali barem je u početku radio ono zbog čega je doveden, a to je da zabija golove...druga je stvar što prošli jenkiji nisu znali napraviti klub kako treba...također, ne treba zaboraviti da je Torres bio prvo ozbiljnije pojačanje Liverpoola nakon nastanka Premier lige...sadašnji vlasnici su na dobrom putu i bitno je to što niko ne očekuje rezultate preko noći i nema velike euforije...ipak, mislim da će polako Liverpool doći na svoje, možda već tokom sljedeće sezone...nešto vidim da se ozbiljno zakuhala priča i oko Kranjčara...ultima_palabra wrote:Što misliš da će Torres ostati zlatnim slovima upisan? Pa nije ih mogao odvesti ni do Carling Cupa, a kamoli nekog ozbiljnijeg trofeja... jeste bio dobar i zabio puno golova, ali trofeji se pamte.
- limun_junior
#1308 Re: Liverpool FC
Četrdeset miliona od te svote klub s Anfielda iskoristio je za kupnju Andyja Carrola,.....
nisu oni normalni.. jao 40 mil za carrola...c c c c
za 2 godine ce ga uvalit nekome za 5 mil...ako i to mognu dobit
nisu oni normalni.. jao 40 mil za carrola...c c c c
za 2 godine ce ga uvalit nekome za 5 mil...ako i to mognu dobit
-
Lucas Leiva
#1309 Re: Liverpool FC
HE IS A HALF A BOY, A HALF A GIRL TORRES, TORRES...
-
Lucas Leiva
#1310 Re: Liverpool FC
Andy Carrol ce biti vece pojacanje od Toressa, zapamtite sta sam rekao!!! Isplatice svaki peni!
- neo7
#1311 Re: Liverpool FC
Lucas Leiva wrote:Andy Carrol ce biti vece pojacanje od Toressa, zapamtite sta sam rekao!!! Isplatice svaki peni!
- Gandalf
#1312 Re: Liverpool FC
Službeno: Carroll potpisao za Liverpool do 2016. godine
Ugovor na pet i pol godina u ponedjeljak kasno navečer je za FC Liverpool potpisao 22-godišnji engleski nogometni reprezentativac Andy Carroll, dosadašnji centarfor Newcastle Uniteda.
Riječ je o najvećem transferu u povijesti Liverpoola, vrijednom 35 milijuna funti, ali i najvećem uopće kad su transferi britanskih nogometaša u pitanju. Isti se može dodatno povećati ispuni li Carroll ugovorne uvjete o izvrsnosti, ponajprije u vidu osvojenih trofeja, nastupa i golova.
U ponedjeljak ujutro Newcastle je odbio prvu Liverpoolovu ponudu tešku 30 milijuna funti. Poslijepodne je došla druga, poboljšana. Nju je Newcastle prihvatio.
- FC Liverpool je transfer Adyja Carrolla dogovorio ranije tijekom dana. Njegova je formalizacija ovisila o liječničkim pregledima koje je igrač sada prošao. Pripast će mu dres s brojem devet, priopćili su iz FC Liverpoola na službenim internetskim stranicama.
Carroll, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac Newcastlea u Championshipu sa 17 golova, a dosad u tekućoj za isti klub zabio 11 golova u 19 premierligaških nastupa, naslijedit će tako dres i poziciju u momčadi Fernanda Torresa, koji je u ponedjeljak prešao u Chelsea.
Igrat će mladi centarfor u napadu s Urugvajcem Luisom Suarezom, koji ranije tijekom dana potpisao za Liverpool uz 23 milijuna funti tešku odštetu Ajaxu. I on je potpisao na 5.5 godina.
Ugovor na pet i pol godina u ponedjeljak kasno navečer je za FC Liverpool potpisao 22-godišnji engleski nogometni reprezentativac Andy Carroll, dosadašnji centarfor Newcastle Uniteda.
Riječ je o najvećem transferu u povijesti Liverpoola, vrijednom 35 milijuna funti, ali i najvećem uopće kad su transferi britanskih nogometaša u pitanju. Isti se može dodatno povećati ispuni li Carroll ugovorne uvjete o izvrsnosti, ponajprije u vidu osvojenih trofeja, nastupa i golova.
U ponedjeljak ujutro Newcastle je odbio prvu Liverpoolovu ponudu tešku 30 milijuna funti. Poslijepodne je došla druga, poboljšana. Nju je Newcastle prihvatio.
- FC Liverpool je transfer Adyja Carrolla dogovorio ranije tijekom dana. Njegova je formalizacija ovisila o liječničkim pregledima koje je igrač sada prošao. Pripast će mu dres s brojem devet, priopćili su iz FC Liverpoola na službenim internetskim stranicama.
Carroll, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac Newcastlea u Championshipu sa 17 golova, a dosad u tekućoj za isti klub zabio 11 golova u 19 premierligaških nastupa, naslijedit će tako dres i poziciju u momčadi Fernanda Torresa, koji je u ponedjeljak prešao u Chelsea.
Igrat će mladi centarfor u napadu s Urugvajcem Luisom Suarezom, koji ranije tijekom dana potpisao za Liverpool uz 23 milijuna funti tešku odštetu Ajaxu. I on je potpisao na 5.5 godina.
-
Mustang1
#1313 Re: Liverpool FC
10 golova do kraja sezone bi samo moglo obecati da mozda novac nije bacen u prazno...Za te pare on treba odmah 3 zabit u sljedecoj utakmici sa obzirom na to da vec igra u engleskoj pa nema navikavanja 
- Gandalf
#1314 Re: Liverpool FC
Zašto ne bi mogao zabiti još desetak golova do kraja sezone, mada hettrik u sljedećoj tekmi ne očekujem ni od njega ni od SuarezaBubalo1 wrote:10 golova do kraja sezone bi samo moglo obecati da mozda novac nije bacen u prazno...Za te pare on treba odmah 3 zabit u sljedecoj utakmici sa obzirom na to da vec igra u engleskoj pa nema navikavanja
-
hau jes no
#1315 Re: Liverpool FC
Nije ovo loše za liverpool, torres se malo izgubio u zadnje vrijeme a sad su dobili 2 kvalitetna igrača u napadu tj. opciju više
- johntra
#1316 Re: Liverpool FC
Vidjet ćemo baš tekmu protiv Chelsea uskoro, mada je bitnija ova tekma protiv Stokea sutra...možda Begović ne bude na nivou... 
- vaučer
#1317 Re: Liverpool FC
Meh, efektivno zamjenili jednog napadača koji se pokazao kao vrhunska pizda i više ne želi igrati za klub, za dva dobra, mlađa, dobro balansiran tandem koji je gladan pokazati se na najvišem nivou. Dobar posao bez obzira na prebolesno preplaćivanje Carrolla.
Za sve fanove 'Alice in Wonderland' naš napadački tandem je Luis Carroll
Torres: Također, odabrao sam Chelsea jer su uvijek prema meni pokazivali izuzetno poštovanje.

Za sve fanove 'Alice in Wonderland' naš napadački tandem je Luis Carroll
Torres: Također, odabrao sam Chelsea jer su uvijek prema meni pokazivali izuzetno poštovanje.

- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1318 Re: Liverpool FC
Ja koliko skontah ovi na slici ga dozivaju "doooooooooooođi, doooooooooooođi" 
-
Lucas Leiva
#1319 Re: Liverpool FC
Titula je kostala 35 miliona funti! Trebali su ranije da kazu cijenu.... Andy dobrodosao na Anfield!
- ratata
#1320 Re: Liverpool FC
Lucas Leiva wrote:HE IS A HALF A BOY, A HALF A GIRL TORRES, TORRES...
- fosil
#1321 Re: Liverpool FC
"doooooooooooođi, doooooooooooođi waaaaaaaaankeeeeeeeeer"1946 wrote:Ja koliko skontah ovi na slici ga dozivaju "doooooooooooođi, doooooooooooođi"
- BSn
#1322 Re: Liverpool FC
Nije to ni lsoa prodaja. Kod njeg je ocito doslo do prezasicenja. Mozda u nekom drugom klubu opet proradi, jer ovo je vec postalo mrcvarenje.
-
extraordinary
#1323 Re: Liverpool FC
Pa normalno da će Torres otići. Ne mogu da vjerujem da neko ovako malo rezona ima pa ga proglašava pi*kom. Čovjek misli prvo na sebe pa na klub. Nije ničim dužan Liverpoolu, ostao je prošlog ljeta iako je mogao promijeniti klub, sad je vidio da stvari ne idu nabolje i morao je otići. Gerrard je cijelu karijeru čekao titulu, vrlo, vrlo upitno da li će je ikad dočekati.
- vaučer
#1324 Re: Liverpool FC
Ništa mu se ne može zamjeriti osim tajminga i prijašnjih silnih izjava ljubavi za Liverpool i ne bi nikad u drugi engleski klub i bla, bla, bla.. sve što će uostalom sad pričati plastičnim navijačima Chelskog. Da se razumijemo izjavama od prije nekoliko tjedana, ne nekoliko godina, dakle kad je već znao i radio na tom da ode.
-
Lucas Leiva
#1325 Re: Liverpool FC
Napokon konkurentna ekipa na svim pozicijama, osima lijevog beka. Na toj poziciji nemamo rjesenja jos od vremena Emiliana Insue!