Farma
Moderator: anex
- ho oponopono
#1301 Re: Farma
...jao Ekrema što je popizdio (da prostiš) čim je lova u pitanju neću ja džabe ovdje da radim, kao da je i do sada šta radio pobogu! 
-
Igbala
#1302 Re: Farma
što su ih sinoć zezali sa onim pismima, taman hoće da spavaju, pismo za novo suđenje, pa za laku noć, onda sladoled...ali gora ja budala što gledam dok ne odu na spavanje 
- dječak sa šibicama
#1303 Re: Farma
Zorici puna usta hvale za Staniju, pa ti si divna ti si krasna pokazi se zeno skini se slobodno i ja bi se skinula... a neki dan "Stanija je sve preko pi*ke postigla".
- Kal El
#1304 Re: AW: Farma
Ja ne znam kako je nekome lijepa ona stanija...pogledaj te joj facu bolan naj ružnija..a i sva je od plastike
- Partijaner
#1305 Re: Farma
Sto bi Memiš rekao "namazana treba". 
- dječak sa šibicama
#1306 Re: Farma
Smaraju sa njom i manekenom, po pola sata kamera fokusirana na njih, ja odem van i vratim se, a oni se jos cmacu, mumljaju, nista ne razumijes... ko da je neko zeljan gledati zvaljenje dva prilicno iritantna lika.
Prije farme mislio sam da je stanojka macka, ali sad vidim da je precijenjena, sva je namjestena. Od osmijeha do silikona.
Njushka prava ona seljacka, da se niko ne naljuti, ima i izrazito lijepih ruralnih faca, ali ona mi je onako sva rumenka.
Prije farme mislio sam da je stanojka macka, ali sad vidim da je precijenjena, sva je namjestena. Od osmijeha do silikona.
Njushka prava ona seljacka, da se niko ne naljuti, ima i izrazito lijepih ruralnih faca, ali ona mi je onako sva rumenka.
- Partijaner
#1307 Re: Farma
Ma pizdava eto kakva je, keseri se fola nesto, a kad Memo progovori na ulasku nestade keza za tren, kad riba postane drolja-pravi naziv za nju.
- dječak sa šibicama
#1308 Re: Farma
Neka se ona kesla, nego sto uz kez uvaljuje kajle, onako hinjski. Ako je shabanu nekakav izgovor sujeta, lik stvarno ne zne jel posao ili je dosao, pola sata mu treba da kaze nesto sto se moze reci u 5 minuta (isto ko i Memo, zato se i razumiju
) i prilicno kje prevrtljiv ali primjetio sam da nije toliko pokvaren koliko je sujetan pa ako mu kazes nesto sto mu se ne svidja izvrijedjat ce te a opet za sat vremena sa tobom jaran.
Stanojka je sva nastimana, sa kezom, i stalno uvaljuje kajle drugima, zato joj i maneken koristi. Kofol ona sa njim nesto polemise kenj kenj one njihove nerazumljive price, a ustvari ceka da ona kamera iznad njihovih glava zazuji (sto je znak da ides uzivo, cim se kamera pomjera, ne mora znaciti 100% ali velike su sanse) i onda ona baca svoje kajle i to povisi glas taman dovoljno da svi razumiju i cuju, kao ovaj je peder, onaj je peder, ja sam se unezgodila ali on je mooozda peder, hihihi i hahaha i hehehe.
Ispade Nazif kriv, a i to sa Nazifom je tri puta promijenila pricu, prvo je rekla da je Nazif prolazio i rekao crnogorcu ti si bezopasan jer si peder, a drugi dan prica kako je Danijel Nazifu (nakon sto je Zif rekao opa vidi vidi) rekao "ja sam bezopasan", pa je onda Nazif zakljucio da je bezopasan jer je peder.
Boze dragi, kakve ja detalje primjecujem
Stanojka je sva nastimana, sa kezom, i stalno uvaljuje kajle drugima, zato joj i maneken koristi. Kofol ona sa njim nesto polemise kenj kenj one njihove nerazumljive price, a ustvari ceka da ona kamera iznad njihovih glava zazuji (sto je znak da ides uzivo, cim se kamera pomjera, ne mora znaciti 100% ali velike su sanse) i onda ona baca svoje kajle i to povisi glas taman dovoljno da svi razumiju i cuju, kao ovaj je peder, onaj je peder, ja sam se unezgodila ali on je mooozda peder, hihihi i hahaha i hehehe.
Ispade Nazif kriv, a i to sa Nazifom je tri puta promijenila pricu, prvo je rekla da je Nazif prolazio i rekao crnogorcu ti si bezopasan jer si peder, a drugi dan prica kako je Danijel Nazifu (nakon sto je Zif rekao opa vidi vidi) rekao "ja sam bezopasan", pa je onda Nazif zakljucio da je bezopasan jer je peder.
- El_Duderino
#1309 Re: Farma
Uglavnom, Nazif izdominiro.
Bio je kratko i otisao u legendu.
-
Igbala
#1310 Re: Farma
eee pa valja se uvući u dupe da ne dobije štapić a sve lafo ona ne razmišlja o štapiću i svejedno joj ako ode u arenu i ako ode kući, aha malo sutradječak sa šibicama wrote:Zorici puna usta hvale za Staniju, pa ti si divna ti si krasna pokazi se zeno skini se slobodno i ja bi se skinula... a neki dan "Stanija je sve preko pi*ke postigla".
-
Igbala
#1311 Re: AW: Farma
ružna do bola, da nema glave mogla bi proćiKal El wrote:Ja ne znam kako je nekome lijepa ona stanija...pogledaj te joj facu bolan naj ružnija..a i sva je od plastike
-
Igbala
#1312 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Neka se ona kesla, nego sto uz kez uvaljuje kajle, onako hinjski. Ako je shabanu nekakav izgovor sujeta, lik stvarno ne zne jel posao ili je dosao, pola sata mu treba da kaze nesto sto se moze reci u 5 minuta (isto ko i Memo, zato se i razumiju) i prilicno kje prevrtljiv ali primjetio sam da nije toliko pokvaren koliko je sujetan pa ako mu kazes nesto sto mu se ne svidja izvrijedjat ce te a opet za sat vremena sa tobom jaran.
izmislila za Nazifa jer više nije tu
- dječak sa šibicama
#1314 Re: Farma
Ekrem plese sentis sa Zoricom, elegantan je ko sjekira u padu

- dječak sa šibicama
#1315 Re: Farma
Ovi pregovaraju oko sokova, a Eki trpa li trpa, nikoga nista ne pita 
-
Nucleo1985
#1316 Re: Farma
Al morao je Eki na Zorinu pjesmu ono svoje e-e-e-e-e-e 
- karanana
#1317 Re: Farma
Usitnio eki. A gleda one promoterke
-
Igbala
#1318 Re: Farma
Ekrem na pijaci brzo čita
poslije mu ova rekla da uzme dva gela za tuširanje, i on uzeo dva ista, kaže ona pa možete zamijeniti i uzeti neki drugi miris i on kralj uzima još dva nova
dočekah i ja Ekrema na pijaci pa mi nešto drago, znala sam da će da ih opustoši

poslije mu ova rekla da uzme dva gela za tuširanje, i on uzeo dva ista, kaže ona pa možete zamijeniti i uzeti neki drugi miris i on kralj uzima još dva nova
dočekah i ja Ekrema na pijaci pa mi nešto drago, znala sam da će da ih opustoši

- karanana
#1319 Re: Farma
Samo malo mi je grohno ili ofalio cini mi se
- dječak sa šibicama
#1320 Re: Farma
Od sekiracije zbog stapicakaranana wrote:Samo malo mi je grohno ili ofalio cini mi se
-
Igbala
#1321 Re: Farma
umrla od smijehadječak sa šibicama wrote:Ekrem plese sentis sa Zoricom, elegantan je ko sjekira u padu![]()
![]()
-
Igbala
#1322 Re: Farma
skinuše ih do gole kože, odoše konversice gud baj čarli

- dječak sa šibicama
#1323 Re: Farma
Pa da, dosli su polugoli kuci, a Ekrem sretan iako je bez kosulje, kaze "rekao je vozac traktora da sam najbolji" i njemu dosta 
-
Igbala
#1324 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Od sekiracije zbog stapicakaranana wrote:Samo malo mi je grohno ili ofalio cini mi se
od rakije
- dječak sa šibicama
#1325 Re: Farma
Evo zasto je stanojka sa manekenom, svaki dan intervju, kamere, svjetla pozornice, i njeno pametovanje.