U Arsenalu je Ospina prvi golman i brani odlično. Valjalo bi njega skinuti sa gola, a ne bi bilo lako.Megiddo wrote:Ja mislim da bi on sada najbolje odgovarao Arsenalu. Oni imaju problema sa golmanima, a Begović je dobar golman i po mom mišljenju profil igrača kakav njima odgovara.
Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1301 Re: Asmir Begović
-
Mustang1
#1302 Re: Asmir Begović
Mene ovi padobranci uvijek podsjete na cikicangu
Gdje li je taj levat 
- noiserr
#1303 Re: Asmir Begović
On je jedan od.. ako ne i najbolji igrac tog tima, u jednoj od najjacih liga. Svaki golman u toj ligi je iznad prosjeka. Cak i oni rezervni.stranacc wrote:Zar biti 8 golman u nekoj ligi te ne cini prosjecnim?
-
stranacc
#1304 Re: Asmir Begović
Da se mi u jednom razumijemo ja Begovica jako volim i cijenim.noiserr wrote:On je jedan od.. ako ne i najbolji igrac tog tima, u jednoj od najjacih liga. Svaki golman u toj ligi je iznad prosjeka. Cak i oni rezervni.stranacc wrote:Zar biti 8 golman u nekoj ligi te ne cini prosjecnim?
Sve sto hocu reci da je on vjerovatno u odgovarajucem klubu prema svome potencijalu.
Ok , on je najbolji igrac svog kluba, i sta sad?
Evo ja cu ti nabrojati golmane koje vjerovatno nece zamjeniti
Ni jednog u celziju, nema sanse , osim ako neki ne ode.
Onog jetyija iz MU svakako nece, ni loresa, ni ospinu, ni harta, i sta mu ostaje?
Everton?
Asmir je iznad svjetskog prosjeka , ne i iznad engleskog prosjeka iliti lige petice
- noiserr
#1305 Re: Asmir Begović
Nisam ni ja od ovih sto misle da podhitno mora napustiti Stoke. Ali ManU najvjerovatnije prodaju de Gea Madridu, i on bi vrlo komotno mogao u United.stranacc wrote:Da se mi u jednom razumijemo ja Begovica jako volim i cijenim.noiserr wrote:On je jedan od.. ako ne i najbolji igrac tog tima, u jednoj od najjacih liga. Svaki golman u toj ligi je iznad prosjeka. Cak i oni rezervni.stranacc wrote:Zar biti 8 golman u nekoj ligi te ne cini prosjecnim?
Sve sto hocu reci da je on vjerovatno u odgovarajucem klubu prema svome potencijalu.
Ok , on je najbolji igrac svog kluba, i sta sad?
Evo ja cu ti nabrojati golmane koje vjerovatno nece zamjeniti
Ni jednog u celziju, nema sanse , osim ako neki ne ode.
Onog jetyija iz MU svakako nece, ni loresa, ni ospinu, ni harta, i sta mu ostaje?
Everton?
Asmir je iznad svjetskog prosjeka , ne i iznad engleskog prosjeka iliti lige petice
- MOSALJOZE
#1306 Re: Asmir Begović
E ovo fakat ne kontam.Ako se Asmir dovodi u vezu sa Liverpulom,Arsenalom itd.. logično da će imati konkurenciju.Pa nije to neki šklj klub koji će ostati na jednom kvalitetnom golmanu.
-
stranacc
#1307 Re: Asmir Begović
Problem je asmir begovic.
Taj ne trpi da bude rezerva, a da bude prvi golman mu ni jedan jaci klub ne moze garantovati. I sta sad?
Nekad je on imao 22 vise nema i nije vise mlad i s potencijalom. On sto je to je , dobar golman sa cestim kiksevima....
Dalje se zvizdi
Taj ne trpi da bude rezerva, a da bude prvi golman mu ni jedan jaci klub ne moze garantovati. I sta sad?
Nekad je on imao 22 vise nema i nije vise mlad i s potencijalom. On sto je to je , dobar golman sa cestim kiksevima....
Dalje se zvizdi
- AmiĐa_Idriz
#1308 Re: Asmir Begović
Ako United proda De Geu onda je sasvim logično da on tu ode..i ako bude pametan tako će i uraditi, pa neće mu valjda Victor Valdes sa 33 godine predstavljati konkurenciju
Ali opet ako ima damu i ako zaista misli da je top class golman nek ode u Arsenal ili Liverpool pa pokaže di dokaže da nešto vrijedi..
Ali opet ako ima damu i ako zaista misli da je top class golman nek ode u Arsenal ili Liverpool pa pokaže di dokaže da nešto vrijedi..
- Edin H.
#1309 Re: Asmir Begović
kako ne trpi, bio je jucer na klupi,premda Butland dobro branio.stranacc wrote:Problem je asmir begovic.
Dalje se zvizdi
-
stranacc
#1310 Re: Asmir Begović
Mozda mu je doslo iz guzice u glavu.
Mozda se pomirio sa sudbinom. Jebga ako ne sjede na klupicu nema plate. Probo je jednu da nece na klupu pa nije upalio stos.
Asmir je dobar golman , nije svijetska klasa , nazalost.
Mozda se pomirio sa sudbinom. Jebga ako ne sjede na klupicu nema plate. Probo je jednu da nece na klupu pa nije upalio stos.
- Warashii
#1311 Re: Asmir Begović
Asmir je dobar koliko on misli da je dobar.stranacc wrote:Mozda mu je doslo iz guzice u glavu.
Ako on misli da treba da promjeni klub i da je dobar za neki drugi a ne za Stoke ne vidim razloga da neko drugi tvrdi suprotno.
- Point.
#1312 Re: Asmir Begović
Zasto se na svakoj temi o nekom nasem reprezentativcu nadje neki tip da nam objasnjava kako taj i taj nije svjetska klasa, kako je los itd...I to bas upru, jebote.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1313 Re: Asmir Begović
Znas ono....kaze tudja zena boljaPoint. wrote:Zasto se na svakoj temi o nekom nasem reprezentativcu nadje neki tip da nam objasnjava kako taj i taj nije svjetska klasa, kako je los itd...I to bas upru, jebote.
Tako i ovo, tudje sve bolje, bolji igraci Hrvatske, Srbije, Slovenije, Madjarske, Slovacke.....
Neki ljudi imaju potrebu da se prave pametnjakovici, da treniraju neku svoju objektivnost preko ledja nasih igraca. S njima nema rasprave, jer su ''objektivni''. To samo zaobidjes, ko da nije ni napisano.
- burekodsira
#1314 Re: Asmir Begović
evo ga iskace ko spam u popupovima

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1315 Re: Asmir Begović
hahahahah bolest...teska bolest!!!!Point. wrote:Zasto se na svakoj temi o nekom nasem reprezentativcu nadje neki tip da nam objasnjava kako taj i taj nije svjetska klasa, kako je los itd...I to bas upru, jebote.
-
Baresi 6
#1316 Re: Asmir Begović
nije ni cudo sto je zavrsio na klupi, vaznije mu reklame i soubiznis od fudbalaburekodsira wrote:evo ga iskace ko spam u popupovima![]()
-
todd_smith
#1317 Re: Asmir Begović
stagnirao je zadnje dvije sezone, davno je trebao napustiti Stoke iskreno, ako ne ode u top 4 klub sljedece sezone, ne vjerujem da ce napredovati u karijeri do kraja
- Edin H.
#1318 Re: Asmir Begović
Ne bih rekao da je stagnirao, nego je dosegao svoj limit.todd_smith wrote:stagnirao je zadnje dvije sezone, davno je trebao napustiti Stoke iskreno, ako ne ode u top 4 klub sljedece sezone, ne vjerujem da ce napredovati u karijeri do kraja
Problem je sto mi imamo trenere taldzije, sto ne iskoriste igraca kada je vrijeme, dok je u formi, Safet (uz sugestije Dzeke i Spahe) guro Kenu, pa nam upropsati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo .
Sad nema veze, ako bude nazadovao, eno mu Kanada, pa neka brani
-
todd_smith
#1319 Re: Asmir Begović
ne bih rekao, mislim da ima sve predispozicije da bude top 10 golman na svijetu, ali to nikada u Engleskoj nece postici u klubovima koji nisu Chelsea, United, Arsenal ili City. Eventualno Liverpool.
- MyTao
#1320 Re: Asmir Begović
Begovic ce biti jedan od najboljih golmana na svijetu samo da nadje bolji klub. Stoke City vec odavno nije na njegovom nivou...
- insaneinthebrain
#1322 Re: Asmir Begović
posljednja utakmica u dresu stoke, za nadati se 
-
Crvena Tifoza
#1323 Re: Asmir Begović
Znači Chelsea 
- Mali_Vuk
#1325 Re: Asmir Begović
Chelsea are in talks with Stoke’s Asmir Begovic as they look towards life without Petr Cech, according to reports from Goal.
The Blues look set to lose their No.2 goalkeeper this summer following his season as Thibaut Courtois’ back-up, with Arsenal believed to be leading the race for the 33-year-old.
Although Cech is Jose Mourinho’s alternative stopper, the London club are keen to draft in a replacement to provide cover for their Belgian glovesman, and reports suggest that discussions with Begovic are underway.
WANT MORE? >> Chelsea transfer news | Latest transfer news
The 27-year-old is a proven Premier League performer, with his five years at the Britannia Stadium having coincided with the Potters’ emergence as top-level regulars.
He’s likely to be able to supply Courtois with an adequate challenge, and the club want a deal lined up before they grant Cech permission to leave.
Convincing Begovic to give up guaranteed playing time for a bench role may be tricky, but Chelsea are willing to give the Bosnian a lucrative salary and the promise of a similar amount of action as Cech was given last term – the Czech ace played 16 times.
Hodi jaro da sjediš na klupi