Opetovano spominješ tu glupostGeneral War wrote:Kako mi mozemo zavrsit ko kurdi,raja nema pojma.madner wrote:Zajebavanje Kikija na stranu, zao mi Kurda.
Ne postoji ni teoretska šansa da završimo kao kurdi.
Opetovano spominješ tu glupostGeneral War wrote:Kako mi mozemo zavrsit ko kurdi,raja nema pojma.madner wrote:Zajebavanje Kikija na stranu, zao mi Kurda.
...ti rek'o, onda je nema.Dino34 wrote:Opetovano spominješ tu glupostGeneral War wrote:Kako mi mozemo zavrsit ko kurdi,raja nema pojma.madner wrote:Zajebavanje Kikija na stranu, zao mi Kurda.
Ne postoji ni teoretska šansa da završimo kao kurdi.
Ne, nego je to stav svih relevantnih insana; svakog mogućeg eksperta koji ima pravo da vazi na datu temu, i čija se pika.General War wrote:..ti rek'o, onda je nema.
...sva relevantnost se sa ovim izgubila, djelimicno i sa ukrainom...ali eto, ti navijaj i dalje, ni ne mislim da ces shvatit.Dino34 wrote: Ne, nego je to stav svih relevantnih insana; svakog mogućeg eksperta koji ima pravo da vazi na datu temu, i čija se pika.
Ako je za utjehu,svi mogu zavrsiti kao Kurdi osim Rusa i Amera tj. najjacih Baja na svijetu.General War wrote: Kako mi mozemo zavrsit ko kurdi,raja nema pojma.

Herr Flick wrote:Ovo se moglo spriječit izlaskom Rusa i Sirijske vojske na granicu s Turskom, preuzimanje granicnih prelaza od Kurda te kontrolu nad pograničnim gradovima, Turci bi to vjerovatno prihvatili, i izbjeglo bi se stradanja i raseljavanje
ti ni jedna drzava na svijetu nebi sebi dopustila da joj se pred nosom stvaraju neke paradrzave i vojske i teroristicke organizacije koje svako malo po koju bombu granatu ispale na tvoju zemlju!Nadzornik wrote:Herr Flick wrote:Ovo se moglo spriječit izlaskom Rusa i Sirijske vojske na granicu s Turskom, preuzimanje granicnih prelaza od Kurda te kontrolu nad pograničnim gradovima, Turci bi to vjerovatno prihvatili, i izbjeglo bi se stradanja i raseljavanje
Moglo je se sprijeciti ali Karma se nemoze izbjeci.
ti ni jedna drzava na svijetu nebi sebi dopustila da joj se pred nosom stvaraju neke paradrzave i vojske i teroristicke organizacije koje svako malo po koju bombu granatu ispale na tvoju zemlju!Nadzornik wrote:Herr Flick wrote:Ovo se moglo spriječit izlaskom Rusa i Sirijske vojske na granicu s Turskom, preuzimanje granicnih prelaza od Kurda te kontrolu nad pograničnim gradovima, Turci bi to vjerovatno prihvatili, i izbjeglo bi se stradanja i raseljavanje
Ne da su dijelie cvijece vec priznale i imaju ekonomske i svake druge odnose, eno Kolindi je BiH terotisticka drzava, a za kosovo se vec zna...i?@mba wrote:ti ni jedna drzava na svijetu nebi sebi dopustila da joj se pred nosom stvaraju neke paradrzave i vojske i teroristicke organizacije koje svako malo po koju bombu granatu ispale na tvoju zemlju!Nadzornik wrote:Herr Flick wrote:Ovo se moglo spriječit izlaskom Rusa i Sirijske vojske na granicu s Turskom, preuzimanje granicnih prelaza od Kurda te kontrolu nad pograničnim gradovima, Turci bi to vjerovatno prihvatili, i izbjeglo bi se stradanja i raseljavanje
gledajte, EU pravi ograde i zidove dize da im ne naoruzani civili nebi usli u drzave EU, isto tako rade i amerika i australija i sve ostale zemlje, zamislite sta bi bilo da se pred EU granicama sa granicama USA Meksiko pocnu stvarati neke nauruzane grupacije, mislite li da bi te zemlje djelile cvijece, pa naravno da ce svaka zemlja ako je imalo ozbiljna postupiti ovako kao TR, to su cinjenice!
Nadzornik wrote:Karma
1915. su Kurdi (u sluzbi Osmanlija - Turaka) izvrsili genocid i etnicko ciscenje Jermena i Asiraca i naselili se na danasnje prostore, a sad u sluzbi Turske, sirijski i ostali dzihadisti ciste Kurde (i hriscane) sa istih prostora.

Apsolutno. U istoj smo situaciji možda i mnogo goroj.General War wrote: Kako mi mozemo zavrsit ko kurdi,raja nema pojma.
Nadzornik wrote:Herr Flick wrote:Ovo se moglo spriječit izlaskom Rusa i Sirijske vojske na granicu s Turskom, preuzimanje granicnih prelaza od Kurda te kontrolu nad pograničnim gradovima, Turci bi to vjerovatno prihvatili, i izbjeglo bi se stradanja i raseljavanje
..u goroj, a nismo bili ni na normandiji, ne barem kao reprezentacija BiHsarajevoxxxx wrote:Apsolutno. U istoj smo situaciji možda i mnogo goroj.General War wrote: Kako mi mozemo zavrsit ko kurdi,raja nema pojma.
U tom slucaju Savo nemoj da te djavo zaputi da se prikljucis kao onomad El Mudzahid formaciji.sarajevoxxxx wrote: Apsolutno. U istoj smo situaciji možda i mnogo goroj.
Ali smo zato bili u Staljingradu...General War wrote: ..u goroj, a nismo bili ni na normandiji, ne barem kao reprezentacija BiH
Vec godinama SAA je pokrivena crnom zemljicom, ovo su sve iranski proxyji.zrakomlat wrote:Sve će to poslije Turaka preuzeti SAA.
Ne kontas, bili smo i na normandiji,ali u dresu druge drzave...sad ne znam jel se to pikaNadzornik wrote:Ali smo zato bili u Staljingradu...General War wrote: ..u goroj, a nismo bili ni na normandiji, ne barem kao reprezentacija BiH
zrakomlat wrote:Sve će to poslije Turaka preuzeti SAA.
Kontam ba,vazno je ucestvovati...General War wrote: Ne kontas, bili smo i na normandiji,ali u dresu druge drzave...sad ne znam jel se to pika![]()