plus 1sumirprimus wrote: ↑01/11/2022 14:44samo za ove sa jakim zelucem ko drug profi ja i ko jos hoce ide ril dil , taslacina krkacina tarabljenje ork ostataka![]()
za ove zabrinute cu pogledat jos jednom svaki video za njihovu dusu zabrinutu
plus 1sumirprimus wrote: ↑01/11/2022 14:44samo za ove sa jakim zelucem ko drug profi ja i ko jos hoce ide ril dil , taslacina krkacina tarabljenje ork ostataka![]()
eltroxin wrote: ↑01/11/2022 14:13Desava se i na drugoj strani, apsolutno.General War wrote: ↑01/11/2022 13:50
Sreca pa na drugoj strani se to ne dogadja, niti postoje klipovi, bas su se prevarili ovi sto su razgulili preko grane.
Evo, mozda ti dzeneralsko srce zatreperi:
![]()

Bio, vidio, u periodu 92-95. Tako da mi ni prakticnog iskustva ne nedostaje. Al ne zacatavajmo vise.General War wrote: ↑01/11/2022 14:36Ma razumijem ja tebe i takve...stvar je sto "ne vidis" koliko "gostiju" bude ne ovom forumu...kao sto rekoh, sve ima svoju svrhu...nekada su se vhs kasete gledale radi morala i indoktrinacije, sada je to mnogo lakse...tesko je slijepom pokazati sustinu, al boze moj...nekada samo prakticno iskustvo moze potkovati teoriju.jazzer wrote: ↑01/11/2022 14:07
Mozda livade pune mrtvih rusa tebi izazivaju traume, meni svakako ne.
Usotalom, slike i videa ubijanja rusa su uvijek u spoileru pa ne moras ni gledati, ako ti to nanosi bol dusi.
A istovremeno mozes ucestvovati u forumanju, samo ne otvaras spoilere. Dakle, nisi ostecen po tom osnovu.
Meni licno vec 8 mjeseci dan pocinje uz kafu i ovu temu. I pogledam svaki klip, nijedan mi jos nije izazvao
gadjenje ili neki slican osjecaj, dapace.
Sto vise mrtvih rusa to kafa ukusnija.
Naravno da se i na drugoj strani dogadja, evo primjera kome junacki ruski denacifikatori na drugoj strani raznose glave i otkidaju ruke i noge.General War wrote: ↑01/11/2022 13:50Sreca pa na drugoj strani se to ne dogadja, niti postoje klipovi, bas su se prevarili ovi sto su razgulili preko grane.DaysleepeR wrote: ↑01/11/2022 11:04 raznesene glave, otkinute ruke i noge su apsolutna realnost rata i što više ljudi vidi tu realnost, manje će ih se furati na to da ide u tuđu zemlju sa puškom i sprovodi svoje fašističke ciljeve
mit o ruskoj vojsci se razbio u hiljadu komada i tako i treba

sve isto po liveuamapkaranana wrote: ↑01/11/2022 14:53 ima li iko kakvih informacija za front sjeverno od piskyja u donjecku? navodno rusi su navalili iz piskyja na dva mjestasca vodyane i opytne. bitna su iz razloga sto ako uzmu ta dva mjesta i predju rijeku koja protice kroz njih, avdivka se pretvara u dzep i dolazi u poluokruzenje gdje ce ukri morat razmisliti sta s njom iako je nevjerovatno dobro branjena ali uglavnom prema istoku. nesto slicno ko sto je i lisicansk bio ali su rusi dosli s juga i moralo se povuci.
Jah, evo malo razgali se:animus wrote: ↑01/11/2022 14:17 Kako je lijepo citati generalovo kmecanje. Podsjeca na Sratkovo jadikovanje.
Inace mi je žao što nema više ovih snimaka deratizacije ruslih go.ana. Nikakav problem nemam gledati Ruje bez glave čak sta vise. Smrt agresorima sloboda Ukrajincima i ostalom poštenom svijetu.
kme kmevrbas1979 wrote: ↑01/11/2022 14:57 Hahaha, čuj ujutro uz kafu gledaju raskomadana tijela, prosuti mozak i crijeva i tvrde da to ne ostavlja posljedice, čak što više uživaju. Kakvi likovi.
Hajde kada ste toliko čelični, kurčeviti i hrabri pošaljite email psihologu i psihijatru gdje ćete pitati: da li je normalno što ja uz jutarnju kaficu svaki dan gledam izmasakrirana tijela mrtvih ljudi i uživamu tome i hoću li imati ikakvih posljedica?
Pa nam postajte ovdje odgovor stručnjaka. Da vidimo ko je sada hrabar da to učini. Ima li vas?
mishic wrote: ↑01/11/2022 14:58 onih sa bliskog istoka bilo je daleko manje nego rusa, grka i drugih koji su dolazili na safari u Sarajevo
samo je među onima sa istoka bilo dosta krimosa i obavještajaca sa Zapada koji su tu bili po zadatku da kompromituju istinske borce i da snimaju i snimke razašilju po svijetu baš zbog te kompromitacije... u ostalom to se i pokazalo tek nakon rata kada ih ni zatvori nisu mogli zadržati nego su izbavljani i bježali uz pomoć onih koji su ih u dosluhu sa četnicima i slali u BiH
Kmeeee kmeeeee.vrbas1979 wrote: ↑01/11/2022 14:57 Hahaha, čuj ujutro uz kafu gledaju raskomadana tijela, prosuti mozak i crijeva i tvrde da to ne ostavlja posljedice, čak što više uživaju. Kakvi likovi.
Hajde kada ste toliko čelični, kurčeviti i hrabri pošaljite email psihologu i psihijatru gdje ćete pitati: da li je normalno što ja uz jutarnju kaficu svaki dan gledam izmasakrirana tijela mrtvih ljudi i uživamu tome i hoću li imati ikakvih posljedica?
Pa nam postajte ovdje odgovor stručnjaka. Da vidimo ko je sada hrabar da to učini. Ima li vas?
Šta je đenerale, gdje onaj pečat pa si stavi na čelo.General War wrote: ↑01/11/2022 14:59Jah, evo malo razgali se:animus wrote: ↑01/11/2022 14:17 Kako je lijepo citati generalovo kmecanje. Podsjeca na Sratkovo jadikovanje.
Inace mi je žao što nema više ovih snimaka deratizacije ruslih go.ana. Nikakav problem nemam gledati Ruje bez glave čak sta vise. Smrt agresorima sloboda Ukrajincima i ostalom poštenom svijetu.
SpoilerShow