bas mi je, al ono BAS BAS-from the heart of my bottom-, mi je zao sto i ti ne ode s ona 52 junaka u Siriju...bokserpasha wrote:opština centarcrnoplavo wrote:u maoci treca smjenabokserpasha wrote: Musliman i smatram nevjernicima sve koji ne klanjaju 5 vakata namaza, ne daju zekjat, proklinju ashabe i dalje da ne nabrajam...
Sirija
-
crnoplavo
#12976 Re: Sirija
- MMM1977
#12977 Re: Sirija
DzeBra wrote:Udaljavamo se od teme ali moram na ovo napisati par riječi. Lahko bi bilo da se glede pedera sve svodi na taj njihov neprirodni i nakaradni sex ali problem je u tome što će sjutra moje i tvoje dijete u školi učiti da je to normalno i prirodno. Sjutra će u školi pitati moga sina od 9 godina je li mu simpatija dječak ili djevojčica.
Nametljivi su ti pederi itekako. Skoro kao ________
Da, s tim da ja kao roditelj moram svoje dijete kvalitetno pripremiti da sve što mu neko kaže da ne mora biti ispravno. Tako da se nadam da mi dijete sutra, sa tim predznanjem sigurno neće postati peder ili, nedo Bog nikom, ___________. Ali, eno ga mašala, već curice za guzu hvata, tako da ne bi trebao biti problem ni sa jednim ni sa drugim
Nisam želio da taj problem elaboriram na ovoj temi, zbog toga sam i odgovorio kako sam odgovorio, iako znam da indirektni odgovori ne piju vode kada su Vehabije u pitanju. Ovdje se ipak radi o puno ozbiljnijem problemu, gdje ljudi svakodnevno ginu zarad ostvarivanja tuđih ciljeva preko leđa nedužnog naroda Sirije.
-
crnoplavo
#12978 Re: Sirija
jedan video s pocetka revolucije u siriji
-
sarajevoxxxx
#12979 Re: Sirija
Hmmm podsjecas me na jednog starog forumasa sa drugog foruma, inace smo se dobro slagali. I tamo mu je bio gust ako nista imati neki nick sa muslimanskim imenom. Veze sa islamom nije imao.DzeBra wrote:Udaljavamo se od teme ali moram na ovo napisati par riječi. Lahko bi bilo da se glede pedera sve svodi na taj njihov neprirodni i nakaradni sex ali problem je u tome što će sjutra moje i tvoje dijete u školi učiti da je to normalno i prirodno. Sjutra će u školi pitati moga sina od 9 godina je li mu simpatija dječak ili djevojčica.MMM1977 wrote:Sve dok se pederi guze međusobno i mene ne tjeraju da se guzim i ja s njima neka ih.
Nametljivi su ti pederi itekako. Skoro kao ________
Lozio se na teme o pederima zbog cega je bio banovan.
- DzeBra
#12980 Re: Sirija
Kada čovjek ovo pročita odma mu se pred očima stvori slika "oslobođene" Sirije.
- Challenger__
#12981 Re: Sirija
- tzv. "FSA" je nešto što u stvari ne postoji, govorili smo. Kako to? Tako to... BBC
'Men with guns'
'Men with guns'
LINKFirstly, the FSA - that you have been hearing so much about - does not exist.
A better title would be MWG, or men with guns, because having guns and firing them in the same direction is the only thing that unites them.
The word "army" suggests a cohesive force with a command structure. Almost two years after the FSA was created, that remains illusive.
- DzeBra
#12982 Re: Sirija
Vidiš ti kako to oni razmišljaju. Najveći sponzori FSA, arapske sunitske države, u svakoj postoji bar po jedna američka vojna baza, u Saudiji postoji čak i CIA-in aerodrom sa kojega polijeću "dronovi" i ubijaju muslimane Jemena, Somalije itd. a vehabije zapele da se Iran bori protiv Islama. Šije kao proklinju ashabe a vehabije iz FSA prekopavaju kaburove ashaba i dinamitom ih dižu u zrak. Bože samo da mi je zavirit u taj vehabijski mozak pa vidjeti šta je to u njemu tako naopako okrenuto ...MMM1977 wrote:A ti si kao kompetentan da to prosudiš? Da ti nisi Uzvišeni himself? Za ono što oni rade odgovarat će pred kime treba a ne pred tobom, ko si ti da nekome sudiš?bokserpasha wrote:Jer je dio njihove vjere i proklinjanje ashaba r.a . Aktivno se bore protiv Islama na svim poljima, a ti obmanut onim "Islamska republika Iran". Eto odgovoreno ti je.
- MMM1977
#12983 Re: Sirija
Davno je to naopako krenulo, još prije nego su postali vehabije, makar iz ovih slučajeva što ja znam. To su bili autsajderi, neprihvaćeni i mračni tipovi, kojima ništa nije išlo u životu i onda su se, tako kivni na sve, radikalizirali, skratili tole i pustili brade. Dakle, onaj zadnji sloj društva, koji je jednostavno bio nevidljiv za sve. U američkim filmovima (često i u stvarnosti) takvi su se pretvarali u serijske ubice dok se kod nas pretvore u Vehabije.
- Challenger__
#12984 Re: Sirija
Kusejr, juče, eksplicitan sadržaj
- DzeBra
#12985 Re: Sirija
Čuj ti njega čitaj Kur'an.matematicar_teski wrote:trazis procjenu da ti mi vrsimo ? Pa samo se trazi oprost od Boga jer On zna sveCitaj Kur'an, ne trazi od nas takve stvari
Nije Kur'an tamo neki roman da ga pročitaš i da si odma svu pamet iz njega iscrpio.
Kur'an se ne čita, Kur'an se uči !
- dado86
#12986 Re: Sirija
nevjerovatno s koliko ushićenja pojedinci postavljaju svaki video na kojem ima bar jedan poginuo čovjek iz suprotnog tabora
...dal je to bolest il ko zna šta li je 
-
sarajevoxxxx
#12987 Re: Sirija
Evo i jedne pesimisticne prognoze novinara Serkul Avsata:
Govori kako je Hezbollahovim ulaskom u Siriju kao i irackih sija sirijski rat postao regionalni sukob, i da drzavama zaljeva ne preostaje nista drugo nego u potpunosti stati na stranu sirijskog naroda (ukljuciti se u rat ili sta vec ) u njihovoj borbi protiv Asadovog rezima. Poslije Sirije Jordan i Libanon su slijedeci, i potom i ostale drzave zaljeva.
http://aawsat.com/leader.asp?section=3& ... aXSQkq8FqQهذه تشير إلى تحولات الثورة السورية إلى ساحة حرب إقليمية لا خيار فيها سوى الوقوف بشكل كامل وكبير إلى جانب السوريين في حربهم ضد الظلم، وضد معسكر الأشرار الذي اصطف إلى جانب الأسد.
Govori kako je Hezbollahovim ulaskom u Siriju kao i irackih sija sirijski rat postao regionalni sukob, i da drzavama zaljeva ne preostaje nista drugo nego u potpunosti stati na stranu sirijskog naroda (ukljuciti se u rat ili sta vec ) u njihovoj borbi protiv Asadovog rezima. Poslije Sirije Jordan i Libanon su slijedeci, i potom i ostale drzave zaljeva.
- DzeBra
#12988 Re: Sirija
Vehabije su slijepo oružje cionista/atlantista. Potpuno se slažem sa tobom glede onamo-njih.MMM1977 wrote:Dugoročno, Vehabije će biti veći problem za muslimane u svijetu od bilo kog vanjskog neprijatelja. Izrael je mala maca kakav ćemo problem mi imati sa njima, samo dok završe pripreme.
- DzeBra
#12989 Re: Sirija
E vidiš sada ovo:crnoplavo wrote:
Zapad ovakve podržava vojno, politički i ekonomski dok istovremeno na zapadu ovakvim videima plaše narod od Islama.
- Challenger__
#12990 Re: Sirija
Tuneli širom Kusajra:
-
sarajevoxxxx
#12991 Re: Sirija
Dolijao i poznati sitski bagdadski kasapin ebu Turab Al Asadi poznatiji po nadimku Ebu Dera:

FSA je likvidirala ovog zloglasnog kasapina porijeklom iz Bagdada. Ubijen je kod kabura Sejide Zejneb u predgradju Damaska. U Siriji je ratovao na strani Hezbollahove paravojske od marta 2012.

FSA je likvidirala ovog zloglasnog kasapina porijeklom iz Bagdada. Ubijen je kod kabura Sejide Zejneb u predgradju Damaska. U Siriji je ratovao na strani Hezbollahove paravojske od marta 2012.
-
Krushna mrva
#12992 Re: Sirija
Nemoj tako, to su muslimani kao mi, sto kaze Ceric. Iako je ovo napredak jer ranije je govorio da ne postoje vehabijeDzeBra wrote:Vehabije su slijepo oružje cionista/atlantista. Potpuno se slažem sa tobom glede onamo-njih.MMM1977 wrote:Dugoročno, Vehabije će biti veći problem za muslimane u svijetu od bilo kog vanjskog neprijatelja. Izrael je mala maca kakav ćemo problem mi imati sa njima, samo dok završe pripreme.
-
Krushna mrva
#12993 Re: Sirija
u pravu si, njih moze koristit kako ko hoce. kad si nepismen lako jeDr_dre wrote:Nemoj zajebavat.Vehabije su slijepo oružje cionista/atlantista.
- DzeBra
#12994 Re: Sirija
Zna li se išta koliko bradonja ima u Kusairu? Neće ih valjda pustiti da svi živi izađu iz grada?Challenger__ wrote:Iznijeću ŠPEKULACIJE na osnovu dostupnih informacija, pa me nemojte sutra prozivati ako ne bude ovako:
- izgleda da se pregovara, da Hezbollah, zajedno sa ovima iz Kusaira, napuste Siriju, a sam grad prepuste SAA. Zato su danas vijesti vrlo, vrlo oskudne. Da li će ova inicijativa uroditi plodom, vidjećemo, ali da se svašta dešavalo tokom dana u smislu pregovora, to je sada sasvim izvjesno.
- otvaram mogućnost da je ovo i taktički prekid vatre koji treba i jednima i drugima, radi konsultacija na višim nivoima.
Pa koji klinac su se uopšte tukli sa njima da ih sada samo puste da se predaju i da jednostavno odšetaju negdje drugdje praviti probleme
- Challenger__
#12995 Re: Sirija
Ne znam detalje, ali znam da je bilo špekulacija. Svi negiraju, ali da se nešto dešava, dešava se. Da li su u pitanju neka nadmudrivanja ili ko zna šta, pokazaće naredni dan. Čitamo se.DzeBra wrote: Zna li se išta koliko bradonja ima u Kusairu? Neće ih valjda pustiti da svi živi izađu iz grada?
Pa koji klinac su se uopšte tukli sa njima da ih sada samo puste da se predaju i da jednostavno odšetaju negdje drugdje praviti probleme
Laku noć.
-
sarajevoxxxx
#12996 Re: Sirija
Ne sekiraj se za bradonje. Pokazali su u Bosni da se znaju brinuti za sebe, mnogi u BiH i te kako imaju razloga da navijaju za SAA, samo najmanje je to zbog toga sto vole diktatorsko djubre. Bradonje su se mnogima zamjerili u Bosni, a neki bi bar da sebi preko foruma dadnu oduska za pusionu koju su dozivjeli od tih bradonaja 92-95DzeBra wrote:
Zna li se išta koliko bradonja ima u Kusairu? Neće ih valjda pustiti da svi živi izađu iz grada?
-
sustinca
#12997 Re: Sirija
Dobila sam obavjestenje od robine mog decka koji pripada sirijskim krscanima da mudzahedini napadaju krscanska sela po Siriji
sto im to treba
sto im to treba
-
Krushna mrva
#12998 Re: Sirija
robina mog decka bi trebala spasavat dupe iz Sirije, reci robini mog decka da se cuvasustinca wrote:Dobila sam obavjestenje od robine mog decka koji pripada sirijskim krscanima da mudzahedini napadaju krscanska sela po Siriji
sto im to treba
- DzeBra
#12999 Re: Sirija
Da, Sirija je bila stvarno prekrasna zemlja. Nisam nikada bio, ali ono što se o njoj moglo naći na internetu-stvarno je to divota bila. Sirijski narod jeste žrtva, u to nema sumnje, ali mislim da nisu imali šanse da izbjegnu ovo što im se danas događa.MMM1977 wrote:Ovdje se ipak radi o puno ozbiljnijem problemu, gdje ljudi svakodnevno ginu zarad ostvarivanja tuđih ciljeva preko leđa nedužnog naroda Sirije.
Zamisli ti čovječe koji je to uhodani, da ga nazovem aparat, da mobilizira na desetine hiljada naj zatucanijih muslimana, ili bolje reći muslimanskog šljama i otpada, iz cijelog svijeta da dođu u Siriju uništavati onako krasnu zemlju i ubijati tamošnji narod zarad sigurnosti izraela i zarad nekakvih strategijskih interesa Amerike i ostatka zapadnog svijeta.
Koliko je cionistima trebalo da se "uvuku" u samu srž islama, da pokore muslimanske ljude od autoriteta, ulemu čija riječ ima veliku težinu, čiji utjecaj će kasnije vješto koristiti zarad svojih interesa!
Cionisti jesu zli, to se već odavno zna, ali ipak mora im se priznati da imaju klikere. Zamisli ti da su oni od "najutjecajnije uleme" napravili svoj poslušni odbor za opštu mobilizaciju! Stvarno impresivno ...
-
sustinca
#13000 Re: Sirija
Mislila sam rodbina od mog deckarobina mog decka bi trebala spasavat dupe iz Sirije, reci robini mog decka da se cuva