kao sa slike,

Moderator: anex

Koliko ml. i ko je proizvođač? Hvala unaprijed.Nisrin wrote:U apoteku na tramvajskoj stanici kod Katedrale stiglo JOJOBINO ULJE- mala flasica je 23 KM...
Nur_ wrote:Koliko ml. i ko je proizvođač? Hvala unaprijed.Nisrin wrote:U apoteku na tramvajskoj stanici kod Katedrale stiglo JOJOBINO ULJE- mala flasica je 23 KM...
A za šta koristite to ulje?Nisrin wrote:Nur_ wrote:Koliko ml. i ko je proizvođač? Hvala unaprijed.Nisrin wrote:U apoteku na tramvajskoj stanici kod Katedrale stiglo JOJOBINO ULJE- mala flasica je 23 KM...
Stvarno ne znam, cini mi se da je po pakovanju mala bocica do nekih 100ml mozda...vidjela sam kroz izlog...
google?KiSSgirl wrote:A za šta koristite to ulje?Nisrin wrote:Nur_ wrote:Koliko ml. i ko je proizvođač? Hvala unaprijed.
Stvarno ne znam, cini mi se da je po pakovanju mala bocica do nekih 100ml mozda...vidjela sam kroz izlog...
U Hrvatskoj ih ima u DM pa će vjerovatno i kod nas stići u DMrinna0304 wrote:
Jel vidio ko kod nas ova nova labellaova vanilla kutijica mi je nenormalno privlacna
nije bona krema - puderPartizzanka wrote:haj michun ne budi cjepidlaka - sta bi rekla a onu tamo sto ispituje sve po temi o vjencanju a vjencanje za 10 dana![]()
toj ni googleto ne moze pomoci
nego ovoj tvojoj ultra skupoj kremi jel rok trajanja dvije godine ili koliko
mislim ako se malo trosi ... jazuk je baciti
navadit ce meni polaMichun wrote:nije bona krema - puderPartizzanka wrote:haj michun ne budi cjepidlaka - sta bi rekla a onu tamo sto ispituje sve po temi o vjencanju a vjencanje za 10 dana![]()
toj ni googleto ne moze pomoci
nego ovoj tvojoj ultra skupoj kremi jel rok trajanja dvije godine ili koliko
mislim ako se malo trosi ... jazuk je baciti![]()
ma u frizider ja to stavim i rok trajanja se produzi.
Hvala ti, pogledat ću sutra, usput mi je.Nisrin wrote:Nur_ wrote:Koliko ml. i ko je proizvođač? Hvala unaprijed.Nisrin wrote:U apoteku na tramvajskoj stanici kod Katedrale stiglo JOJOBINO ULJE- mala flasica je 23 KM...
Ako dodje, imas kafu.MersY wrote:
U Hrvatskoj ih ima u DM pa će vjerovatno i kod nas stići u DM
Dogovorenoladyblue18 wrote:Ako dodje, imas kafu.MersY wrote:
U Hrvatskoj ih ima u DM pa će vjerovatno i kod nas stići u DM
Mariella wrote:Mala pomoc, posto sam vidjela da ste spominjale Biodermu Sensibio za skidanje sminke, gdje mogu to kupiti? Pitala sam danas u apoteci sarajevo, na malti, i kaze nemaju nista od bioderme.
Da, sad sam i ja malo uspoređival pa mi baš i nema smisla , obično je kod njih sve skuplje , mozda je greska neka , nadam se.Urbana wrote:250 ml sensibio micelarne za 27 KM je preskupo. Za te pare u Hrvatskoj dobijete 500 ml.

Iz iskustva ti mogu preporučiti Behku, salon La Mer. Kad mi treba profi sminkanje bez oklijevanja idem njoj, žena zna svoj posao.aribes wrote:Ne znam gdje da pitam pa cu ovdje...
Da li mi mozete preporuciti personu koja radi sminkanje za vjencanja ali bas dobro i da to bude postojano, ne da mi to pocne da se truni i topi nakon 10 minuta???
ovako