ubijen od strane suborca uslijed nesrtučnog rukovanja oružjem
Ukrajina
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#12976 Re: Ukrajina
komandant "odbrane" donbasa četnik dorovoljac strelkov mrtav

- amoninan
#12977 Re: Ukrajina
japin_mutapi wrote:komandant "odbrane" donbasa četnik dorovoljac strelkov mrtav
![]()
![]()
tipujem na travaricu
- sluga_okupatora
#12978 Re: Ukrajina
Cijenim da ce ga mitropolit moskovski ekspresno promovirati u sveca - zastitnika bijele tehnike i kucanskih aparatajapin_mutapi wrote:komandant "odbrane" donbasa četnik dorovoljac strelkov mrtav
![]()
![]()
Last edited by sluga_okupatora on 16/06/2014 19:56, edited 1 time in total.
- AleksoMKD
#12979 Re: Ukrajina

PZR Grom sistemi Poljske proizvodnje koji su pro-ruske milicije navodno zaplenile od UA.
Mada da budemo iskreni u Gruziji su 2008 Rusi zaplenili prilicno ovih PVO sistema tako da se medjusebna optuzivanja produzuju.
-
Avetinho
#12980 Re: Ukrajina
Jest, to je taj. Ovo mu je otprilike peti klon, otkad ja znam. Ali je zabavan s lizanjem putinkovih noznih prstica, pa ga necu prijaviti.sluga_okupatora wrote:Ja Sam Odavle wrote:Oklupajko 69 ne posustaje.
Dzaba ti je, putinkove ruske zlocine u Ukrajini i zlocine bivseg pro-ruskog predsjednika niko vise ne moze sakriti. Samo dozivotni putinkovi kurircici vide neku svoju drugaciju istoriju, do besvijesti ponavljanu na advancetu i Ruskajoj Pravdaji.
Jel' ovo onaj udar99 sa Floride, stilsko izrazavanje je identicno?
-
Avetinho
#12981 Re: Ukrajina
Prvi nesuvisli dio sam preskocio.totalni kapitalista wrote:...
e fakat ludilo dostize vrhunac
i cime ces se grijati slijedece zime ?
Pa zar nisi maloprije postavljao slike naroda u redu za vodu i zgrazavao se, a sada zeljno iscekujes da putinko ostatku Ukrajine zavrne plin. Jadno.
-
jastuk1
#12982 Re: Ukrajina
Uhhhh huuuuhhh. Strelkov u najnovijem obraćanju potpuno, potpuno skrhan:
Čeli, čeli, čeli zbog šurovanja sa Sirijskim assholom, Rusija će se eventually (na posljetku) raspasti. I ptice na grani to već vide...
Vidi šta kaže:
"Most of us will perish, but that is not the issue – this uprising and all the victims will be in vain, and the “Russian Spring” will be eliminated at the root by the “Ukrainian Freeze.”
And the next war, the war that we will not witness, will be on Russia’s territory – right after the “Moscow Maidan,” of course …"
Cijeli tekst:
http://www.twitlonger.com/show/n_1s25fbk
Čeli, čeli, čeli zbog šurovanja sa Sirijskim assholom, Rusija će se eventually (na posljetku) raspasti. I ptice na grani to već vide...
Vidi šta kaže:
"Most of us will perish, but that is not the issue – this uprising and all the victims will be in vain, and the “Russian Spring” will be eliminated at the root by the “Ukrainian Freeze.”
And the next war, the war that we will not witness, will be on Russia’s territory – right after the “Moscow Maidan,” of course …"
Cijeli tekst:
http://www.twitlonger.com/show/n_1s25fbk
-
totalni kapitalista
#12983 Re: Ukrajina
da pojasnim kao malome djetetu , na primjer komsija ti je vec decenijama i imas ugovor jaranski da mu dajes svoju struju i hranu po povoljnijim cijenama jer ti je komsija kokuz i jaran vec decenijamaJa Sam Odavle wrote:Prvi nesuvisli dio sam preskocio.totalni kapitalista wrote:...
e fakat ludilo dostize vrhunac
i cime ces se grijati slijedece zime ?
Pa zar nisi maloprije postavljao slike naroda u redu za vodu i zgrazavao se, a sada zeljno iscekujes da putinko ostatku Ukrajine zavrne plin. Jadno.
dodje jalijas iz susjedne mahale , zguzi mu suprugu te ucijeni pistoljem u glavu da ti ne placa vise nista , i jos ga nahuska da ti napadne djecu i maltretira i tvoju suprugu i da ti ne plati nista sto ti duguje vec decenijama i pokusava preko njega tvoj dom da zapali , zapalivsi njegov
jalijas je opasan , ima automatsko oruzje i par zlikovaca na njegovoj strani i exploziv da raznese cijelu mahalu ako nije po njegovome
ti imas oruzje i saveznike ali ne zelis ugroziti zivote stotina ostalih u mahali
zavrnes pipe i ukines struju i hranu komsiji dok ne plati dug i urazumi se
kontas dijete moje ?
a koliko je jalijas manijakalan , udaren u glavu i pohlepan , govori i ovo
dva stealth B-2 "duhovito" prozvani ; "smrt 1 i smrt 2 stigli u Britansku bazu Fairford , sa jos tri B-52 svi zajedno osposobljeni za nosenje nuklearnoga oruzja zadnje generacije
razlog ;
"osiguravanje NATO saveznika i odgovor na Ukrajinsku krizu "
do sada oko Rusije od Baltika do Poljske ( mudri Cesi i Slovaci su to odlucno odbili ) koncetrise se vec do sada oko 150 borbenih i ostali pratecih letjelica oko 10 000 NATO trupa , dolaze tenkovi iz Britanije u Poljsku i itd
ko ovdje zvecka oruzjem ( cak i nuklearnim ) pitam se ja !
traze gas dzaba ,a pobise narod avijacijom i VBR . ma vidi ti bezobrazluka ?
- Challenger__
-
sumirprimus
#12985 Re: Ukrajina

zanimljivo...
- GAU8
#12986 Re: Ukrajina
Ti se usudiš da kažeš da je neko navijač nakon onog air - defence ispada...Challenger__ wrote:totalni kapitalista
Uzalud se trudiš. Njih ne interesuju činjenice. Oni su navijači.
- General War
#12987 Re: Ukrajina
Ma jok niko njega ne razumije, nit je rasista, nit je fasista...a posebno niciji navijac, samo mi navijaci pogresno tumacimo njegove komentare plus mozda manjak tipki na tastaturi pa onda tako izgledaGAU8 wrote:Ti se usudiš da kažeš da je neko navijač nakon onog air - defence ispada...Challenger__ wrote:totalni kapitalista
Uzalud se trudiš. Njih ne interesuju činjenice. Oni su navijači.
-
totalni kapitalista
#12988 Re: Ukrajina
ja ne navijam za korumpirane politicare i oligarhe , ja navijam da narod Istocne Ukrajine prezivi
a nije im lako pod artiljerijom i avijacijom
nista u zapadnim medijima , nista OSCE misija , narod Istocne Ukrajine je manje -vise prepusten sam sebi
nista UN ili Savjet bezbjednosti
izgleda da za sve njih ti "separatisti i teroristi " nisu ljudska stvorenja , i zene i djeca , i skole i bolnice
OK narode , neka bude , vasa savjest vasa stvar
Kramatorsk 16 Jun , udar artiljerije , nema tacnih izvjestaja koliko je civila izginulo , nikoga nije briga
nestaje hrane , lijekova , vodovod je prekinut , branioci nemaju teskoga oruzja da uzvrate na artiljerijske napade ;
nista u zapadnim medijima , nista OSCE misija , narod Istocne Ukrajine je manje -vise prepusten sam sebi
izgleda da za sve njih ti "separatisti i teroristi " nisu ljudska stvorenja , i zene i djeca , i skole i bolnice
Kramatorsk 16 Jun , udar artiljerije , nema tacnih izvjestaja koliko je civila izginulo , nikoga nije briga
nestaje hrane , lijekova , vodovod je prekinut , branioci nemaju teskoga oruzja da uzvrate na artiljerijske napade ;
- AleksoMKD
#12989 Re: Ukrajina
Ja ipak mislim da ce Putin ove pustit niz-vodu u zamjenu za (barem fakticko) aminovanje Krima i za zadrzavanje surednje sa Rusijom.
Ili ce ih koristiti ko Pakistan sto koristi Kashmir.
Davati dovoljno pomoci da nerviraju Indiju(Ukrajinu) i odrzavaju nemire ali nedovoljno da nesto ostvare.
Ili ce ih koristiti ko Pakistan sto koristi Kashmir.
Davati dovoljno pomoci da nerviraju Indiju(Ukrajinu) i odrzavaju nemire ali nedovoljno da nesto ostvare.
-
jastuk1
#12990 Re: Ukrajina
totalni kapitalista wrote:ja ne navijam za korumpirane politicare i oligarhe , ja navijam da narod Istocne Ukrajine prezivi
Radi se o tome da challenger ima selektivni pristup prema stradanju civila. U Donbasu je naravno protiv stradanja civila, a Donbas je na strani Rusije, međutim u Siriji je na strani Asada, isto i u Egitpu je na strani Sisija jer pogrešno misli da je sada Sisi nezavisni ili Ruski igrač. A Sisi cionistički igrač da nemere biti veći. Isto tako čeli misli da je Erdogan cionista. Jeste, šuruje sa njima da mu ne mi pravili još veće igranke po Turskoj, ali cionista nije, nego je dokazano anticionista. Mislim niđe veze. Zato ćeli i selektivni pristup žaljenju žrtava, jer stalno brani Rusiju i to mi je ok, ali ne vidi koliko cionisti razvlače pamet Rusiji.
Rusija izgleda čeka Majdan 3 i neće da interveniše u Donbasu. U međuvremenu, cionističko-lihvatska klika u Kijevu napravila plan raseljavanja stanovništva iz Donbasa i naseljavanje 250,000 Ukrosa iz zapadne Ukrine. Dok cionisti provode svoj plan, Rusija čeka ekonomsku imploziju Ukrajine i Majdan 3 da sami Ukrajinci smijene vlast u Kijevu. Sretno s tim. Hm... Cionisti stalno mogu Zapadnu Ukrajinu održavati u životu...
Kako je Rusija toliko naivna? Pa ako je dokazano da je snapjeranje po Majdanu bilo izrežirano, šta je lihvarima iz Kijeva, potpomogunim svjetskim cionistima izrežirati bombaški napad ili nešto gore na Majdanu ili u Kijevu, ako i dođe do Majdana 3. I mogu hladno optužiti Rusiju. Fkt ne znam šta Rusija čeka. Da Ruske pravoslavne birigade i ostali dobrovoljci oslobode Donbas? Nažalost, nema ih dovoljno. Ruse u Rusiji izgleda ne brine puno stradanje braće u Donbasu. Ili da Ukrajinska nacigarda očisti Donbas, pa da onda Rusija reaguje, kad već bude kasno....
Ovakvim nereagovanjem i čekanjem, Putin bi mogao izazvati veliki bojes Rusa u Rusiji, što ne reaguje. Cionisti jedva čekaju na mu naprave igranku u vidu Majdana odnosno Crvenog trga. Ruski medo i dalje spava debelim zmiskim snom. Da ne bude sve okolo debeli led kad se konačno probudi....
Rusija nije htjela da žrtvuje Siriju, a izgubit će je na kraju sigurno. Zbog toga bi mogla da izgubi ne samo ne samo Donbas i ostatak kontrole nad Ukrajinom, već i da cionisti to iskoriste i posiju razna sjemena zla za rasturanje same Rusije.
-
totalni kapitalista
#12991 Re: Ukrajina
nesto je explodiralo snazno u centralnoj Ukrajini , gasovod ili rafinerija ? trazim link
opsrkba gasa za Evropu je OK ? nemam pojma !
snazne borbe oko Luganska uz Kramatorsk takodjer izlozen silovitim artiljerijskim napadima
zarobljena oklopna tehnika od naci -garde
i snimak pogibije dva novinara TV Rosija , poslije udara minobacacima
18+ i mucan video , snimao je do zadnjega udisaja ;
opsrkba gasa za Evropu je OK ? nemam pojma !
snazne borbe oko Luganska uz Kramatorsk takodjer izlozen silovitim artiljerijskim napadima
zarobljena oklopna tehnika od naci -garde
i snimak pogibije dva novinara TV Rosija , poslije udara minobacacima
18+ i mucan video , snimao je do zadnjega udisaja ;
-
jastuk1
-
totalni kapitalista
#12993 Re: Ukrajina
u 24 sata explodirala rafinerija u centralnoj Rusiji ( totalno unistena ) i sada Ukrajinski naftovod ?
slucajnost ?
ko zna ?
Treci svjetski rat se nastavlja , tacnije, njegova prva faza !
http://uk.reuters.com/article/2014/06/1 ... YJ20140617
slucajnost ?
ko zna ?
-
Avetinho
#12994 Re: Ukrajina
Sta? Zar prva faza nije bila nezavisnost Bosne, druga bombardovanje Beograda, treca nezavisnost Kosova, cetvrta plasman BiH u Brazil?totalni kapitalista wrote:u 24 sata explodirala rafinerija u centralnoj Rusiji ( totalno unistena ) i sada Ukrajinski naftovod ?
slucajnost ?
ko zna ?
Ovo je tek peta, a mozda i sesta. Sedma je kad Rusi navale veceras protiv Koreje.
- Fantassin
#12995 Re: Ukrajina
Besposlicari se najvise nadaju nekakvim svjetskim ratovima... kontaju tako do zaposlenjaAvetinho wrote:Sta? Zar prva faza nije bila nezavisnost Bosne, druga bombardovanje Beograda, treca nezavisnost Kosova, cetvrta plasman BiH u Brazil?totalni kapitalista wrote:u 24 sata explodirala rafinerija u centralnoj Rusiji ( totalno unistena ) i sada Ukrajinski naftovod ?
slucajnost ?
ko zna ?
Ovo je tek peta, a mozda i sesta. Sedma je kad Rusi navale veceras protiv Koreje.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#12996 Re: Ukrajina
ništa dok rusi ne uđu u berlin krim knin vin
-
Avetinho
#12997 Re: Ukrajina
A onda iskrcavanje na Floridu.
- Challenger__
#12998 Re: Ukrajina
Zar nije zabranjeno koristiti dva nika, kao ovaj dupli @ja sam odavle?Avetinho wrote:A onda iskrcavanje na Floridu.
-
totalni kapitalista
#12999 Re: Ukrajina
France 24 TV na Engleskom ( znatno kulturnije i objektivnije izvjestavanje od povampirenih korporacijskih medija u Americi )
"nevidljive izbjeglice " u Kijevu , njih oko 10 000..
od prije sedmicu dana , a brojka se u medjuvremenu konstatno povecava , niko ne vodi brigu o njima jer Kijevska hunta je prezauzeta pljackom i ratnim bubnjevima pod svojim USA gospodarima i ubijajuci vlastiti narod za tudje interese
bjeze i oni koji su za neovisnost , bjeze i neutralni , bjeze i oni koji su se zamjerili i bili protiv
ali ?
sto rece zena na pocetku videa , ;"granate i rakete padaju po svima , neselektivno "
samo samoorganizovane grupe gradjana pomazu u smjestaju i prihvatu izbjeglica u Kijevu
nigdje UN , nigdje OESC , nigdje crvenoga krsta
tome narodu je izgleda vec presudjeno ako se ne bore
mnogi planiraju da nastave svoj mukotrpni izbjeglicki exodus dalje ka zapadu
"nevidljive izbjeglice " u Kijevu , njih oko 10 000..
od prije sedmicu dana , a brojka se u medjuvremenu konstatno povecava , niko ne vodi brigu o njima jer Kijevska hunta je prezauzeta pljackom i ratnim bubnjevima pod svojim USA gospodarima i ubijajuci vlastiti narod za tudje interese
bjeze i oni koji su za neovisnost , bjeze i neutralni , bjeze i oni koji su se zamjerili i bili protiv
ali ?
sto rece zena na pocetku videa , ;"granate i rakete padaju po svima , neselektivno "
samo samoorganizovane grupe gradjana pomazu u smjestaju i prihvatu izbjeglica u Kijevu
nigdje UN , nigdje OESC , nigdje crvenoga krsta
tome narodu je izgleda vec presudjeno ako se ne bore
mnogi planiraju da nastave svoj mukotrpni izbjeglicki exodus dalje ka zapadu
-
Avetinho
#13000 Re: Ukrajina
Moras imat steluChallenger__ wrote:Zar nije zabranjeno koristiti dva nika, kao ovaj dupli @ja sam odavle?Avetinho wrote:A onda iskrcavanje na Floridu.
Nisu dva nika, promijenio sam stari uz saglasnost moderatora.
Cudi me da ne vristis o petom klonu Oklupajka 69.