Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#12976 Re: Liverpool FC
Kao sto rekoh .. Takticka postavka i instrukcije igracima su bile strasne .. Kulminacija je postavljanje Lovrena da suta kljucni penal .. Ides u penale i izbacujes najboljeg penaldziju .. Ne kontam strucnjaka majke mi zajebo je Safeta
-
missko
#12977 Re: Liverpool FC
Tako je to u fudbalu.
Realno su trebali izgubiti proslu od Southemptona a dobili su a ne mozes se nadat kad se ide na penale da opet sreca uradi svoje.
I Arsenal je sinoc imao peh pa su sve fulali a primali sve a proslu ligasku tekmu dobili a trebali zijanit realno.
Mislim da je Balo kao i Lovren svoje tekme odigrao ove sezone
Realno su trebali izgubiti proslu od Southemptona a dobili su a ne mozes se nadat kad se ide na penale da opet sreca uradi svoje.
I Arsenal je sinoc imao peh pa su sve fulali a primali sve a proslu ligasku tekmu dobili a trebali zijanit realno.
Mislim da je Balo kao i Lovren svoje tekme odigrao ove sezone
-
Mustang1
#12978 Re: Liverpool FC
Mario je dobro odigrao .. Imao je pas za Sturridga koji umjesto da puca zapetljo se u driblinge .. A i cijelo vrijeme su ga cuskali igraci Besiktasa i provocirali da napravi neku glupost sreca izdrzo je .. Da ga je ostavio mozda i ne bi ispali .. Ali onda je na scenu stupio strucnjak sa svojim potezima
Onaj ALlen isto Susic u reprezentaciji sto je gusio Pjanica tako i ovaj gusi Cana .. Ali ja njemu ne zamjerim nije on kriv sto ne zna jbg vidi se da trazi loptu i sve to ucestvuje ali dzaba kad je smotan 
- MyTao
#12979 Re: Liverpool FC
Jebo mu Allen i Lovren majku... a I ono malo govno Sterling hoce preko 100k sedmicno a penal nesmije da puca.
-
Mustang1
#12980 Re: Liverpool FC
Ma ofulo bi i on
U onom kupu kad su igrali sutali 50 penala nedavno cini mi se da je Rahim oba fulo 
- Zeljoooo
#12981 Re: Liverpool FC
Luzerpul. Lovren puca penal u petoj seriji

-
todd_smith
#12982 Re: Liverpool FC
morao je Lovren 
-
missko
#12984 Re: Liverpool FC
Sutra ce Lovren u Cro stampi automatski bit bosanac 
-
Mustang1
#12985 Re: Liverpool FC
Cim je to iz Zenice ne moze valjati 
- Logovan
#12986 Re: Liverpool FC
Najvjerovatnije. Mater im njihovu, vazda ista priča sa njima.missko wrote:Sutra ce Lovren u Cro stampi automatski bit bosanac
-
stalaktit
#12987 Re: Liverpool FC
Inače ne pratim Liverpool, sinoć onako u pozadini više slušah utakmicu, ali Lovren je korektno odradio svoj posao, niti je bio bolji niti gori od ostalih u Liverpoolu. Liverpool ima problem koji nije Lovren, a to je da nema igrače u sredini koji trče niti ima kreativca. Ukratko, nemaju niti jednog igrača sredine koji je neka klasa. Tako ne možeš imati ni obranu ni napad. A i trener im nije najbistriji.
Odakle tolika mržnja prema njemu ne znam, eto, odoh pogledati na Guradian komentare čisto da vidim jesu ovdje i tamo pod istim dojmom - od 300 komentara 1 se tiče Lovrena. I taj jedan veli da nije do Lovrena
Branič promašio penal? Vau. Pa ovoliko mržnje zbog toga nije iskazao ni onaj što je zbog Messijevog penala izgubio na kladionici. Ni ovi isti forumaši kad je Pjanić onaj promašio
Odakle tolika mržnja prema njemu ne znam, eto, odoh pogledati na Guradian komentare čisto da vidim jesu ovdje i tamo pod istim dojmom - od 300 komentara 1 se tiče Lovrena. I taj jedan veli da nije do Lovrena
Branič promašio penal? Vau. Pa ovoliko mržnje zbog toga nije iskazao ni onaj što je zbog Messijevog penala izgubio na kladionici. Ni ovi isti forumaši kad je Pjanić onaj promašio
-
samog_sira
#12988 Re: Liverpool FC
Vidi se da slabo pratis, pa navijaci Liverpoola su proglasili Lovrena jednim od najgorih pojacanja u historiji kluba, a kakvih su samo oni promasaja imali... Realno covjek je prelos, naravno nije sve do njega mnogo stvari ne stima u Liverpool-u, ali to sto je trener los i sl. ne cini njega nista boljim.
-
todd_smith
#12989 Re: Liverpool FC
da je grozan ove sezone, to stoji, ali sinoc je fkt bio ok, samo neznalica moze reci da je jucer on bio najgori na terenu
- jethro
#12990 Re: Liverpool FC
Sta Titanic i Lovren imaju zajednicko ?
Oboje nisu trebali napustiti Southampton.

Oboje nisu trebali napustiti Southampton.
-
Mustang1
#12991 Re: Liverpool FC
Gledaj lesinara na temi dok Liverpool pobjedjuje nigdje nikog izgubi eto ih sa svih strana.. Iskreno i drago mi je ato su ispali ima kup i liga i oni su vazniji jer ce mjeato u ligi znaciti i koga ces moci dovesti na ljeto a osvajanje ovog nece haman pa nista za sljedecu sezonu
- seoBIH
#12992 Re: Liverpool FC
AHa, kad popuse i u ligi i i ukupu, onda ce se sjetiti EPL i besiktas 
Osvajanje tog "neceg" vodi direktno u LP, pa im nije ni potrebna cetvrta pozicija u ligi.osvajanje ovog nece haman pa nista za sljedecu sezonu
-
todd_smith
#12993 Re: Liverpool FC
Neka sam i ja cuo da je FA Kup vazniji od Europskog takmicenjaMustang1 wrote:Gledaj lesinara na temi dok Liverpool pobjedjuje nigdje nikog izgubi eto ih sa svih strana.. Iskreno i drago mi je ato su ispali ima kup i liga i oni su vazniji jer ce mjeato u ligi znaciti i koga ces moci dovesti na ljeto a osvajanje ovog nece haman pa nista za sljedecu sezonu
-
Mustang1
#12994 Re: Liverpool FC
A jest od ove godine je pobjedniku liga sampiona .. E jbg onda nije dobro
Ali ja to nisam znao odnosno smetnuo a strucnjak na klupi je morao znati .. Kako god do njega je nije do mene
Nije uopste trebao ostavljati Coutinha van stroja i trebao je postaviti kako najbolje zna a ne experimentisati a to mu ne ide
Vidjet cemo protiv City.a
-
missko
#12995 Re: Liverpool FC
Primjetno je da su i Liverpul i Arsenal kako im se ukazala sansa da budu medju prva 4 u ligi stavili to kao prioritet jer realno tesko bi mogli do kraja na oba fronta biti uspjesni. Arsenal ide logikom bolje osigurati LP a u istom takmicenju trenutno svejedno im ispali ovo kolo ili sljedece samo je vazno uhvatit prva 4 mjesta u ligi, a Liverpul jos uvijek kaska za prva 4 mjesta u ligi a realno nemaju kadar za 2 fronta pa kalkulisu u evropi a prioritet im je EPL. Ostavis Coutinja i Hendersona i Lalana ti na klupi a jos nema ni Markovica ne znam kako to opisati nego zrtvovanje za EPL
- MyTao
#12996 Re: Liverpool FC
Da pratis znao bi da je on najgori igrac ove sezone. Taj covjek nema glave... cak i proslu tekmu kada je dobio priliku posle 16 utakmica on je trebao dobiti crveni karton, i bio je najlosiji na terenu. Liverpool je njega izbacio iz tima posle one tekme sa Unitedom, i od tada ovo je juce prva izgubljena utakmica u svim takmicenjima, a u ligi jos nisu izgubili...stalaktit wrote:Inače ne pratim Liverpool, sinoć onako u pozadini više slušah utakmicu, ali Lovren je korektno odradio svoj posao, niti je bio bolji niti gori od ostalih u Liverpoolu. Liverpool ima problem koji nije Lovren, a to je da nema igrače u sredini koji trče niti ima kreativca. Ukratko, nemaju niti jednog igrača sredine koji je neka klasa. Tako ne možeš imati ni obranu ni napad. A i trener im nije najbistriji.
BR je dobar ali neiskusan trener, pogotovo u Europi... Ono sinoc je najvise njegova greska sa pogresnim izmjenama u pogresno vrijeme. Njihov plan je bio da odigraju 0-0 i da se ne umore previse, zbog tekme u nedelju, ali desilo se najgore... 30 minuta produzetaka i plus poraz (prvi na penala u historiji kluba) Plus je bilo nekih problema sa avionom kada su se vracali... Ne znam samo kako ce igrati protiv Citya, ako opet izgube sav posao koji su do sada uradili u ligi ide u vodu
-
Mustang1
#12997 Re: Liverpool FC
I jebo golmana koji penal ne moze odbraniti .. Je'l Mignollet odbranio ikad ijedan penal osim onog protiv Stoka kada je tek dosao 
- Zmijuga loma
#12998 Re: Liverpool FC
Ovu temu je privatizovalo par plićaka koji strejt from kladionica obavezno poslije svake utakmice ovdje smaraju svojim infantilnim observacijama. I koja god utakmica da završi znaš o kome ćeš ovdje čitati posprdne komentare: Lovren, Allen, Johnson, Rodgers (Safet ha-ha, kako pronicljivo); dok je Emre Can reinkarnacija Yaye Tourea kojeg nesposobni trener zavaljuje na stopera ili uparuje sa Allenom/Lucasom pa jadničak ne može doći do izražaja. Ubuduće njihove komentare s podsmjehom preskrolati.stalaktit wrote:Inače ne pratim Liverpool, sinoć onako u pozadini više slušah utakmicu, ali Lovren je korektno odradio svoj posao, niti je bio bolji niti gori od ostalih u Liverpoolu. Liverpool ima problem koji nije Lovren, a to je da nema igrače u sredini koji trče niti ima kreativca. Ukratko, nemaju niti jednog igrača sredine koji je neka klasa. Tako ne možeš imati ni obranu ni napad. A i trener im nije najbistriji.

Allen:

Can:

-
Mustang1
#12999 Re: Liverpool FC
Eto za Lovrena i Allena Real i Barca nude po 100 miliona .. I tu statistiku tu neke linije okaci macku o rep .. Ono sto je bitno je rezultat a toga nije bilo .. Statistika je ko bikini .. Moze on imati 100 dodavanja kada su vecina nazad ili najblizem a ona dva malo duza su pogresna
- dječak sa šibicama
#13000 Re: Liverpool FC
Svi junaci nikom ponikose, i u crnu zemlju propadose.
Vizavi zadnjeg penala sinoc, od svih mudonja u Luserpoolu, samo ih Lovren ima.
Vizavi zadnjeg penala sinoc, od svih mudonja u Luserpoolu, samo ih Lovren ima.