Mislim da ti je najbolje otici u najblizu policijsku stanicu i sam se prijavititriconja wrote: Daj ba, cuo sam nekoliko prica sta bude kad te policija zaustavi u pogresnom smijeru, kazna i to je to. Slab pokusaj trola pravo
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
esso_sa
#12976 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- drug_profi
#12977 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ja. Ovo je najbolje. Priznaj sve.esso_sa wrote:Mislim da ti je najbolje otici u najblizu policijsku stanicu i sam se prijavititriconja wrote: Daj ba, cuo sam nekoliko prica sta bude kad te policija zaustavi u pogresnom smijeru, kazna i to je to. Slab pokusaj trola pravo
- triconja
#12978 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
drugi profil wrote:Ma ja. Ovo je najbolje. Priznaj sve.esso_sa wrote:Mislim da ti je najbolje otici u najblizu policijsku stanicu i sam se prijavititriconja wrote: Daj ba, cuo sam nekoliko prica sta bude kad te policija zaustavi u pogresnom smijeru, kazna i to je to. Slab pokusaj trola pravo
Pa da neko knjigu napise u smislu krsi propise a sam se prijavljuje i kazne placa
- drunken tiger
#12979 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ugrozio ga je. Tako sam napisao. Ugrozio ga je oduzevši mu prednost.liaar wrote:Kako ga nije ugrozio, vozim 60 i ovaj mu se ubaci na 5 metara i vozi polako, da nije očekivao mogao je zalijepit lika i još bit kriv po našim glupim zakonima.drunken tiger wrote:Tek sam sad vidio da nisam napisao kako treba. Htio sam napisati da ga nije ugrozio jer je vozio sporo nego jer mu je uzeo prednost. To sam mislio.drugi profil wrote:e jebemliga, ne kotaš ti ili nećeš da priznaš.
Kako ga nije direktno ugrozio? Izašao mu sa sporedne, ispravio i ovaj da ga je stigao otpozada bilo bi što nisi držao odstojanje, prilagodio brzinu, tralalala. Pričaj ti kome hoćeš da je ovaj izletio kad je zatečeno stanje takvo da su obojica poravnani u svojoj traci.
A realno čovjek vozi po ograničenju i budalaš mu se ubacuje te sporom vožnjom stvara nepredviđenu prepreku na cesti.
Šta onda da radi čovjek koji poštuje propise?
Ili da naglim manevrom obiđe tu prepreku, možda i rizično i preko pune, ili da naglim kočenjem izaziva druga nagla kočenja pa i sudare?
Ili da se zabije u prepreku, preleti preko trotoara, u nečiju avliju pobije kokošinjac...
Mislim, znam ja da ti razumiješ, ali ne bi priznao i odstupio od svoje filozofije da si ti u pravu da je najbolje voziti se na oko 50% od dozvoljene brzine.
-
esso_sa
#12980 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa mozda dobijes kakav bonus kod umanjenja kazne. Ono, 50% popust na kaznu plus set kuhinjskih nozeva ako se odmah samoprijavis za prekrsajtriconja wrote:
Pa da neko knjigu napise u smislu krsi propise a sam se prijavljuje i kazne placa
- drug_profi
#12981 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I uramljenu fotografiju prekrsajaesso_sa wrote:Pa mozda dobijes kakav bonus kod umanjenja kazne. Ono, 50% popust na kaznu plus set kuhinjskih nozeva ako se odmah samoprijavis za prekrsajtriconja wrote:
-
lavic
#12982 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jaooo, i ja sam jedan u nizu koje je uslikao sakriveni radar u ZE-DO kantonu, dobio da platim, bodove i mjesec.
E jesu osmislili zakon, najbolje da guramo auta kad idemo kroz njihov kanton.
- Sodom1
#12983 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Traktorom u petu gas do poda , kraj radara prolazimBakir1 wrote:veliki je izbor poljoprivrednih masina, sa kojima su se neki srodili, koje ce moci ispunjavati kriterije drustveno prihvatljive prosjecne brzine
- Bakir1
#12984 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To ti kazem pun gas pa sta Bog da 
- triconja
#12985 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jes to brzo vozio?lavic wrote:jaooo, i ja sam jedan u nizu koje je uslikao sakriveni radar u ZE-DO kantonu, dobio da platim, bodove i mjesec.
- triconja
#12986 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I jos se sFudom slikam, obojica kao palac gore, on se smije a ja popisandrugi profil wrote:I uramljenu fotografiju prekrsajaesso_sa wrote:Pa mozda dobijes kakav bonus kod umanjenja kazne. Ono, 50% popust na kaznu plus set kuhinjskih nozeva ako se odmah samoprijavis za prekrsajtriconja wrote:
- triconja
#12987 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Evo kako citam izgleda da nije moguce da me kazne, a i ako kazne, 50 mara sam pripremio, halal im.
- Laertes
#12988 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije, usliko ga radar i kaznio zato što je ružantriconja wrote:Jes to brzo vozio?lavic wrote:jaooo, i ja sam jedan u nizu koje je uslikao sakriveni radar u ZE-DO kantonu, dobio da platim, bodove i mjesec.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#12989 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tako rodjaka u Holandiji uslikao radar,a nije prekoračio brzinu. Ne bi njemu mrsko,vrati se ponovo,20 na sat ispod ograničenja,radar opet skljoc. Kaže vidi majku mu nešto nije u redu i on pravac u policiju. Kad tamo ciko kaže to je radar za ne vezanje,hocete li odmah platiti kaznu ili da šaljemo na adresuLaertes wrote:Nije, usliko ga radar i kaznio zato što je ružantriconja wrote:Jes to brzo vozio?lavic wrote:jaooo, i ja sam jedan u nizu koje je uslikao sakriveni radar u ZE-DO kantonu, dobio da platim, bodove i mjesec.
- dadoka84
#12990 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako volim nase auto skole. Na pjesackom prelazu u aleji bosne srebrene u blizini europe kolegu i mene umalo nije udarilo vozilo auto skole. curica za volanom a nekakva plava zena instruktor. ide auto i ide i ide i na kraju se ugasi na 30-40cm meni od noge. Zaboravili vrli vozaci da pritisnu kvacilo... malo je reci da smo oplakali.
-
BadBoy
#12991 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa tu je daleko gore iznenadno ubacivanje na 5 metara nego spora vožnja nakon toga. To je poenta koju Pijani Tigar pokušava reći.liaar wrote: Kako ga nije ugrozio, vozim 60 i ovaj mu se ubaci na 5 metara i vozi polako, da nije očekivao mogao je zalijepit lika i još bit kriv po našim glupim zakonima.
-
BadBoy
#12992 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Druže, previše se sekiraš oko toga, eto daj meni tu petobu i ja ću ti završiti 100% ti ništa neće doćitriconja wrote:Evo kako citam izgleda da nije moguce da me kazne, a i ako kazne, 50 mara sam pripremio, halal im.
- Laplace
#12993 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I auto i kuću i vikendicu i šator.condy wrote:Kazu da policija zbog toga oduzima auto, povjerljivoBadBoy wrote:Neće ti ništa biti ba, šta si se prep'otriconja wrote:Evo ukratko da uklonim sve nejasnoce. Znaci skrecem u ulicu (zajebo se), vidim jednosmjerna. Trazim prvo prazno mjesto da se okrenem, nadjem i okrenem se. Nije me niko od policije zaustavio i nista mi pisao, vidio sam na kraju puta policiju na rampi (tu je zgrada policijske stanice).
Zanima me kolike su sanse da dobijem kaznu ako ih uopste i ima? Moze li me taj policajac/policajka uslikati sa rampe pa da dobijem kaznu? Moze li me kamera neka sa kruznog snimit pa da na osnovu tog dobijem kaznu?![]()
![]()
- Laplace
#12994 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo po sebi, da - jeste gore.BadBoy wrote:Pa tu je daleko gore iznenadno ubacivanje na 5 metara nego spora vožnja nakon toga. To je poenta koju Pijani Tigar pokušava reći.liaar wrote: Kako ga nije ugrozio, vozim 60 i ovaj mu se ubaci na 5 metara i vozi polako, da nije očekivao mogao je zalijepit lika i još bit kriv po našim glupim zakonima.
Ali, ako se ubaci na desetak metara pa ubrza, ne moram tako naglo kočiti pa ne ugrožavam toliko one iza sebe. Ako se ubaci na desetak metara pa nastavi sporo, onda moram mnogo jače kočiti, pa nije ista situacija.
- Laplace
#12995 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kandidata razumijem, uči se. Ali, zar se instruktorica nije sjetila da ima duple komande?dadoka84 wrote:Kako volim nase auto skole. Na pjesackom prelazu u aleji bosne srebrene u blizini europe kolegu i mene umalo nije udarilo vozilo auto skole. curica za volanom a nekakva plava zena instruktor. ide auto i ide i ide i na kraju se ugasi na 30-40cm meni od noge. Zaboravili vrli vozaci da pritisnu kvacilo... malo je reci da smo oplakali.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#12996 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vozićemo u rikverc i proizvoditi gorivobitanga_sa_otesa wrote:tad pocinje jos vece guslanje...prosjek po gradu ce bit 18km/h
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12997 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa ne vozim dvicu 1.6 D da proizvodim gorivo
mogu samo da nas mrzeeeeeeee oni sto nas ne voleeeeeeeeee
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#12998 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 80c93QJ7plbitanga_sa_otesa wrote:pa ne vozim dvicu 1.6 D da proizvodim gorivo![]()
0.125l dizel, to je to
šta misliš jel ovaj više troši
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... cd33UqktMi
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12999 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uuuuu dobrih trokolica 
- triconja
#13000 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U mene tetka radi u supu ba, sta mi ti imas sredjivat, ha jaBadBoy wrote:Druže, previše se sekiraš oko toga, eto daj meni tu petobu i ja ću ti završiti 100% ti ništa neće doćitriconja wrote:Evo kako citam izgleda da nije moguce da me kazne, a i ako kazne, 50 mara sam pripremio, halal im.