salik79 wrote:rajv0sa wrote:Kiki do neki dan se divio tzv " profesoru Kuuzoviću" sad drvlje i kamenje na "braću"

O tome i ja govorim. Redovno smaraao s Kuduzovicevim, Ljakicevim i inim (iskljucivo vehabijskim) predavanjima. Svaki njihov stav je pozdravljao i potencirao kao jedini ispravan.
Da dopunim, nista me ne cudi za kikija, koji napise ovo:
Kikibombona wrote:
Al da nije Amerike i prijatelja ne bi bilo ni ISILa. ISIL je naoruzan od strane Amerike i saveznika. Imali su podrsku u borbi protiv Asada dok se nisu okomili na druge pobunjenike i pozeljeli biti glavni. Kurdima za vrijeme razvoja ISILa Amerika i ekipa ni dinara nisu dali.
Pojednostavljeno..... To je kao da ja posaljem placenog ubicu na vas, izroka vas po nogama i ja dodjem u posljednji cas i spasim vas sigurne smrti. I vi mi onda budete zahvalni jer sam vam spasio zivote.
Kurdi nisu budale. Upravo ovako i oni vide situaciju, ali su opet osudjeni na americku podrsku iako ih malo opale po glavi, pa ih poslije miluju..... Jebeni su to igraci. Sve sto rade je dugorocna strategija, za daleku buducnost.....
A Ameri mu zvijezde vodilje...
ili ovo:
Kikibombona wrote:
Mogu misliti koliko saudijske guzonje izdvajaju godisnje za ove zapadnjacke hostaplere koji ce za pare sve napisati i uraditi. Ne isplati se raditi za platu.
A Saudi mu omiljeni muslimani, a njihovi mediji i tviterasi glavni izvor informacija po pitanju Irana, Iraka i Sirije.
Tako da ne cudi redovno ubacivanje predavanja, ili mudrih misli uvazenih sejhova, saudijskih placenika i istaknutih vehabita:
Kikibombona wrote:
Kao sto kaze uvazeni sejh Bilal Bosnic, sijama i njihovim amidzicima sufijama (tako ih prozva), daj samo kaburova, pecina, spilja i ostalih tvorevina za obozavanje, oni sretni kao mala djeca. Hercegovina je za njih prirodna nastambina!

Onda crijevo nalijevo i odjednom vehabije ne valjaju...