Na videu je bradata vehabijska nakaza. Druze, mozda se ti na njih lozis, meni su ove spodobe odvratne. I to je ok. Ja se furam na Skandinaviju i Beneluks, ti se furas na Kandahar i Idlib.Opetja033 wrote:Niti su vehabije niti ih je par desetina. To su slobodni Kurdi. Kurdi koji preziru teror i strahovladu teroristickog PKK/YPG smeca. U oslobadjanju Afrina ucestvovalo je vise hiljada Kurda.Kikibombona wrote:Ovi Kurdi, vehabijske orjentacije, koji su se priklonili Turcima, su iste one vehabije iz BiH koje su se pridruzile ISIL-u i al-Kaidi.
Svi smo mogli vidjeti njihove izjave, u kojima govore da je reis Kavazovic nevjernik, da su bosanski muslimani nevjernici itd.
...
Nema nikakve dileme da se sa vehabijama bori par desetina kurdskih vehabija. Mali broj koji uopste nije sporan.
Opetja je postavio slike desetak vehabija koji tvrde da su kurdskog porijekla.
Vidi kako ljudi , civili docekuju oslobodioce NSA:
https://twitter.com/OmerOzkizilcik/stat ... 4920566785
Ja sam sekularista i preziram vjerske ekstremiste. Ovi turski kmetovi su vjerski ekstremisti koji zele silom uvoditi vjerske zakone. U nekada sekularnom Afrinu, gdje su ljudi bili slobodni, turko-vehabije su zamotale zene i nametnuli rigidne islamske propise. Nema slobode izbora.
A to sto su zabranili kurdski jezik i sve ostalo sto ima veze sa kurdskim idenitetom je dio posla koji zavrsavaju turski fasisti.
...
Turski fasizam i sovinizam & vehabijski ekstremizam
Koja bi budala zivjela pod takvom vlascu?
Ja ne bih nema teorije, radije ne bih zivio.