Ti radio? Ako ode broj glasova iznad 50 000 po mojoj slobodnoj procjeni SDA je opozicija.Freamon Lester wrote:Anketa - mladi do 30 godina. N=100. SC - 59% FK - 25% Naidin 11%
Anketa je radjena na asfaltu.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Shmeker
#12951 Re: Zeničani
-
s@mson
#12952 Re: Zeničani
Pa racunate nesto sto nije mjerljivo u ovim relacijama...Shmeker wrote:Ti radio? Ako ode broj glasova iznad 50 000 po mojoj slobodnoj procjeni SDA je opozicija.Freamon Lester wrote:Anketa - mladi do 30 godina. N=100. SC - 59% FK - 25% Naidin 11%
Kao prvo, vrlo mali procenat tih mladih je glasao za SDA na proslim izborima, uglavnom za DF ili SDP i ako ce glasati za tu nekakvu snagu centra u kojoj nam kriminalac osudjeni zeli biti gradonacelnik, znaci nece se umanjiti broj glasova za SDA vec za prethodno navedene stranke...
Vraco zna da nikada ne moze biti gradonacelnik ali se zajebao zbog toga sto nije uzeo mjesto nosioca liste i onda fino u GV i prst u uho a ovako ce biti samo osudjeni kriminalac...
A to koliko ljudi pise, lajka ili sta vec radi po mjerenjima kolega koji su pisali prije mene nije relevantno ni sekunde i svi to znate i nije mi jasno zasto se hvatate za slamku koja je hem slomljena hem natopljena hem nema mjesta vise na njoj...
Pametnom dosta...
- kamberovica polje
#12953 Re: Zeničani
O ne, kriminalac u politici...šta ćemo sad?!
-
kakavdanakneiskustvu
#12954 Re: Zeničani
kamberovica polje wrote:O ne, kriminalac u politici...šta ćemo sad?!
da,fakat,nismo navikli na to
- Biene
#12955 Re: Zeničani
Oh, zar je moguce da se kriminalac bavi politikom??? to je apsolutno neprihvatljivo 
-
kakavdanakneiskustvu
-
moet-perignon
#12957 Re: Zeničani
Biene wrote:Oh, zar je moguce da se kriminalac bavi politikom??? to je apsolutno neprihvatljivo
Zaista?
- kamen spoticanja
#12958 Re: Zeničani
Samo maloBiene wrote:Oh, zar je moguce da se kriminalac bavi politikom??? to je apsolutno neprihvatljivo
o.kom kriminalcu govorimo?
-
Shmeker
#12959 Re: Zeničani
Ja ne znam do kada treba crtati neke stvari. Vecina forumasa koja ce glasat za Eldina na ovom forumu zna i priznaje da je Eldin osudjeni kriminalac i da je to nesto sto je apsolutno neprihvatljivo. S druge strane imamo stranku sa stotinama kriminalaca ciji simpatizeri ne vide ono sto bi i Ray Charles vidio. Znaci izmedju lokalnog kriminalca i Cosa Nostre biram prvo. Nisam ja kriv sto Vrace izgleda kao mahalski kriminalac pored SDA stranke.s@mson wrote:Pa racunate nesto sto nije mjerljivo u ovim relacijama...Shmeker wrote:Ti radio? Ako ode broj glasova iznad 50 000 po mojoj slobodnoj procjeni SDA je opozicija.Freamon Lester wrote:Anketa - mladi do 30 godina. N=100. SC - 59% FK - 25% Naidin 11%
Kao prvo, vrlo mali procenat tih mladih je glasao za SDA na proslim izborima, uglavnom za DF ili SDP i ako ce glasati za tu nekakvu snagu centra u kojoj nam kriminalac osudjeni zeli biti gradonacelnik, znaci nece se umanjiti broj glasova za SDA vec za prethodno navedene stranke...
Vraco zna da nikada ne moze biti gradonacelnik ali se zajebao zbog toga sto nije uzeo mjesto nosioca liste i onda fino u GV i prst u uho a ovako ce biti samo osudjeni kriminalac...
A to koliko ljudi pise, lajka ili sta vec radi po mjerenjima kolega koji su pisali prije mene nije relevantno ni sekunde i svi to znate i nije mi jasno zasto se hvatate za slamku koja je hem slomljena hem natopljena hem nema mjesta vise na njoj...
Pametnom dosta...
-
s@mson
#12960 Re: Zeničani
Heh, svi vi volite da vas jebu kriminalci u rukavicama a ne ovako sitni i k'o fol obuceni u gradsku raju tipovi...moet-perignon wrote:Biene wrote:Oh, zar je moguce da se kriminalac bavi politikom??? to je apsolutno neprihvatljivo
Zaista?
Momci, ako malo zavirite u proslost u kojoj ste bili djeca ili mozda cak niste bili ni rodjeni vidjet cete da je Dervo, otac nazovi kandidata obucenog u fino odijelo da zamaze oci mladima i gradskoj raji, hihihi, jesam ovo dobro rekao, za vrijeme rata pravio kamionske ture za Njemacku i tu uglavnom gledao svoj interes i klepio lovu a prije toga je bio vozac u NO (Narodnoj Odbrani) ali jebes ga, trebale bi mi stranice i stzranice texta da sve to opisem, ipak je lakse i jednostavnije gledati mlade kako se kurce i klince i misle da su pametni jer ce kupiti par stotina mladica i djevojaka koji svakako nisu imali izgradjen stav u vezi glasanja, jebade okko demokratije i vaznosti ko treba da pobijedi i sve ostalo...
Uh jbt evo me ko FK razvezah se ali eto necu vise...
- kamen spoticanja
#12961 Re: Zeničani
A vrace
majku mu za 24h momak od jugonostalgicne carsijske nade iz baste hotela metalurg
postade kriminalac...prihvatljiv doduse...ali opet kriminalac
i onda kazu ne znaju zeleni
majku mu za 24h momak od jugonostalgicne carsijske nade iz baste hotela metalurg
i onda kazu ne znaju zeleni
-
s@mson
#12962 Re: Zeničani
Ja ne znam do kada treba crtati neke stvari. Vecina forumasa koja ce glasat za Eldina na ovom forumu zna i priznaje da je Eldin osudjeni kriminalac i da je to nesto sto je apsolutno neprihvatljivo. S druge strane imamo stranku sa stotinama kriminalaca ciji simpatizeri ne vide ono sto bi i Ray Charles vidio. Znaci izmedju lokalnog kriminalca i Cosa Nostre biram prvo. Nisam ja kriv sto Vrace izgleda kao mahalski kriminalac pored SDA stranke.[/quote]Shmeker wrote:Pa racunate nesto sto nije mjerljivo u ovim relacijama...s@mson wrote:Ti radio? Ako ode broj glasova iznad 50 000 po mojoj slobodnoj procjeni SDA je opozicija.Freamon Lester wrote:Anketa - mladi do 30 godina. N=100. SC - 59% FK - 25% Naidin 11%
Pametnom dosta...
Hajd' samo da jos tebi odgovorim..
Nikada u BiH nije pobijedila stranka ni kandidat koji su imali veliku podrsku na ovom forumu...
Sretno...
-
s@mson
#12963 Re: Zeničani
Pa racunate nesto sto nije mjerljivo u ovim relacijama...s@mson wrote:Ti radio? Ako ode broj glasova iznad 50 000 po mojoj slobodnoj procjeni SDA je opozicija.Freamon Lester wrote:Anketa - mladi do 30 godina. N=100. SC - 59% FK - 25% Naidin 11%
Pametnom dosta...[/quote]
Ja ne znam do kada treba crtati neke stvari. Vecina forumasa koja ce glasat za Eldina na ovom forumu zna i priznaje da je Eldin osudjeni kriminalac i da je to nesto sto je apsolutno neprihvatljivo. S druge strane imamo stranku sa stotinama kriminalaca ciji simpatizeri ne vide ono sto bi i Ray Charles vidio. Znaci izmedju lokalnog kriminalca i Cosa Nostre biram prvo. Nisam ja kriv sto Vrace izgleda kao mahalski kriminalac pored SDA stranke.[/quote]
- Warashii
#12965 Re: Zeničani
A sta kaze na 32:50kakavdanakneiskustvu wrote:na 32:38Freamon Lester wrote:
Sta bi vi da vam nije mene!
#Danira#SnagaCentra#9
fudo sanelu :što si nas zvao,mogao si ti sve sam reći
pišanje
"Ja sam se k`o ozbiljan GRADONACELNIK najavio"
Sve od zla oca i gore matere.
-
Shmeker
#12968 Re: Zeničani
@samson
Procitaj moje postove i vidi da li sam ja rekao da ce neko pojedinacno pobijediti SDA u Zenici? Ja sam rekao izlaznost preko 50 000 i SDA ce biti opozicija. Ako neko od ovih supcina ljevice u tom slucaju pridje SDA onda 2018 taj nece postojati na politickom nebu Zenice.
Evo sada da citiram precjednika Izetbegovica
Opozicija se malo pogubila pa nervozno napada. Mi im nećemo uzvratiti. Našu energiju ćemo trošiti na boljitak ove zemlje. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Jedan nezavisni kandidat vidim da ima nešto protiv Huseina Smajlovića, koji je bio najbolji gradonačelnik u Bosni i Hercegovini, a onda nezavisni kandidat koji nije bio nezavisan kada mu je trebalo sređivati zemljište za pumpe, a sada ima nešto protiv Smajlovića. Time što govori, ništa nije rekao o SDA, a naročito ne o Smajloviću, a sve je kazao o sebi”, odgovorio je Izetbegović na reagovanje nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.
Znaci SDA svo vrijeme zna za Fudinu imovinu i cak priznaju ovako javno da su mu pomogli da je oplodi. Ko koga jebe u mozak ovdje? Sta je sad Fudo gori od sistema koji pravi sirom BIH Kasumovice, Galijasevice, Brankovice, Strike, Zukice? Te price mozete pricati nekome ko nije otisao dalje od Babina i Nemile.
Procitaj moje postove i vidi da li sam ja rekao da ce neko pojedinacno pobijediti SDA u Zenici? Ja sam rekao izlaznost preko 50 000 i SDA ce biti opozicija. Ako neko od ovih supcina ljevice u tom slucaju pridje SDA onda 2018 taj nece postojati na politickom nebu Zenice.
Opozicija se malo pogubila pa nervozno napada. Mi im nećemo uzvratiti. Našu energiju ćemo trošiti na boljitak ove zemlje. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Jedan nezavisni kandidat vidim da ima nešto protiv Huseina Smajlovića, koji je bio najbolji gradonačelnik u Bosni i Hercegovini, a onda nezavisni kandidat koji nije bio nezavisan kada mu je trebalo sređivati zemljište za pumpe, a sada ima nešto protiv Smajlovića. Time što govori, ništa nije rekao o SDA, a naročito ne o Smajloviću, a sve je kazao o sebi”, odgovorio je Izetbegović na reagovanje nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.
Znaci SDA svo vrijeme zna za Fudinu imovinu i cak priznaju ovako javno da su mu pomogli da je oplodi. Ko koga jebe u mozak ovdje? Sta je sad Fudo gori od sistema koji pravi sirom BIH Kasumovice, Galijasevice, Brankovice, Strike, Zukice? Te price mozete pricati nekome ko nije otisao dalje od Babina i Nemile.
- Biene
#12969 Re: Zeničani
Uzaludni su pokusaji onima koji pokusavaju jos vise ocrniti Eldina lol. Ja iskreno ne kazem da je on odlican izbor ali ako znamo da ce biti gusto između njega, SDA i FK, naravno da cu da glasam za njega (koji je u poređenju sa ostalom dvojicom zlatan). Da je situacija drugacija glas bih dala onom iz DF-a.
Fala na razumijevanju
poyyyy
Fala na razumijevanju
poyyyy
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#12970 Re: Zeničani
Opet "dernjava" ispred Bosanke
..dajte slike
.
-
s@mson
#12971 Re: Zeničani
SDA NIKADA nece biti u opoziciji pa tako ni ove izbore, pa da s tim zavrsimo, cujemo se u ponedeljak ujutro sa novim izvjestajima sa FB i ostalih drustvenih mreza...Shmeker wrote:@samson
P.S. Nikada nijedna anketa (pa ni ona "Da li je skup krompir?") na ovim prostorima nije dala ni priblizne rezultate stvarnima jer su kod nas ljudi navilki da te slazu u facu i kazu onako kako ne misle.. Znam ja jako dobro nas narod...
- nacho_
#12972 Re: Zeničani
Evo Fuad Kasumović cipelari bakira i sda. 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- kamberovica polje
#12974 Re: Zeničani
Fudo carpet bombing 
Edit: SDA=UDBA
Edit: SDA=UDBA
- nacho_
#12975 Re: Zeničani
Bakiru se Sebija nije nikad ovako nagovorila.