Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
radiša

#12951 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Ta dva ne rade.
MTV

#12952 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ok hvala
Ammarzinho

#12953 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ammarzinho »

Ložionička bb.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
semirsar

#12954 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Ammarzinho wrote:Ložionička bb.

:lol: upravo :mrgreen: :thumbup:
radiša

#12955 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Jos rade...
Ammarzinho

#12956 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ammarzinho »

Super za tebe [emoji106]

radiša

#12957 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

al na telemahu :lol: :lol: :lol:
semirsar

#12958 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Image

Radu, radu, nikad i nijesu prestajali :lol:
MTV

#12959 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Onaj osjecaj kad si naivan k'o francuska sobarica...
Sakazulu

#12960 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Image
semirsar

#12961 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Onaj osjecaj kad si naivan k'o francuska sobarica...
ma ko ruzio drug moj, heboligapatak dabiligaheboooo :lol: :lol: :lol: :lol:
Sakazulu

#12962 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

LoL ekipu sa foruma maznuli svemirci...
MTV

#12963 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sta imamo i pisat kad nema nista novo.
Il su neki otisli anamotamo, vani tj. u svemir :mrgreen:
Sakazulu

#12964 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ja sam čuo da ima neki brži net. Kod nas nema! Ali biće...
Praetorious

#12965 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Ja, opet, čuo da neđe na Dunjaluku sija sunce i nema 'vake zimulje k'o vođe. Al' narod svašta priča, samo da bi mu se glas čuo... Ovda nema ništa novo, a ni staro, jerbo smo u Novoj Godini, pa nam je sve potaman, 'nako, novo. A akoBogda biće i kod nas nekih novina, kažu da će pasti novog snijega, pa eto da se obradujemo nečem novom.
Brži net? Ima! U Južnoj Koreji. Samo ne idi predaleko na sjever, da ganjaš bolji Wi-Hi-Fi, da ne nahebeš k'o Žuti, štonodjetereklo :D

... il' "od Žutih" u ovom slučaju ...
TvrtkoTreci

#12966 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by TvrtkoTreci »

jel Logosoft gazda ovog GOfree
http://www.gofree.ba/tarife/goMeni

a opet njima gazda mtel ili su samo suvlasnici
Momorazor

#12967 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Momorazor »

Trenutno koristim telemach i bio sam zadovoljan sam njihovom uslugom sve dok mi prijatelj nije rekao da logosoft pruza iste usluge za puno manju cijenu. Ja koristim paket koji kosta 55km 36/3 mb/s brzina, a logosoft nudi 40/4 mb/s za 35 km.Kako god okrenem, vise mi se isplati ovaj logosoftov paket i jos mi je bitan ovaj 1mb/s extra uploada.Sad me zanima kakav je u stvari ovaj logosoft.Jel ima gubljenja konekcije,da li su uljudni i sl.Da li mi se isplati mijenjati konekciju?

PS ne zanima me uopste televizija i broj kanala i takve stvari, jer ne gledam tv uopste ( sve je na internetu ionako xD)
PSS unaprijed hvala na odgovorima
Benq
Moderator

#12968 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Momorazor wrote:Trenutno koristim telemach i bio sam zadovoljan sam njihovom uslugom sve dok mi prijatelj nije rekao da logosoft pruza iste usluge za puno manju cijenu. Ja koristim paket koji kosta 55km 36/3 mb/s brzina, a logosoft nudi 40/4 mb/s za 35 km.Kako god okrenem, vise mi se isplati ovaj logosoftov paket i jos mi je bitan ovaj 1mb/s extra uploada.Sad me zanima kakav je u stvari ovaj logosoft.Jel ima gubljenja konekcije,da li su uljudni i sl.Da li mi se isplati mijenjati konekciju?

PS ne zanima me uopste televizija i broj kanala i takve stvari, jer ne gledam tv uopste ( sve je na internetu ionako xD)
Za te pare (55KM) mozes uzeti u Telemachu Duo Net paket koji je 50,90KM i imat ces internet 80/4 , a ako nisi koristio Telemach digitalnu onda ces jos imati i popusta jer je akcija, znam da si napisao da te tv ne zanima , ali niko ne kaze da je moras gledat :).

Sto se tice Logosoft usluge , neka ponude momci sa ove teme jer znaju najbolje kakvi su i koje pakete imaju.
Praetorious

#12969 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Što se LoL-a tiče, oscilacija u brzini nema, kao ni prekida. Prednost je što možeš uzeti samo xDSL internet, bez usluge TV ili Tel., ukoliko ti zaista ne trebaju. Nema plaćanja onoga što ne koristiš ili što ti ne treba. Napomena: cijene na LoL-ovoj web stranici su izražene u punom iznosu i nema dodatnih naplata za "stavke navedene sitnim slovima na dnu". Uslužnost, ljubaznost i podrška na visini, zaista ih moram tu pohvaliti.
Međutim, nisam siguran da je LoL u paketskoj ponudi povoljniji od T-Macha, mada sada nisam upoređivao ponude, ali to vrijedi samo ukoliko ti trebaju i ostale integrisane usluge pored interneta.
last mohicans

#12970 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by last mohicans »

Danima loš download. Konekcija kablom:

Image

Kad sam nazvao van radnog vremena kaze operater nazovite u radnom vremenu. Zar podrška nije 24/7 ?
Užasni su postali, a i usluga također. Pogotovo za stare korisnike. Samo što ne kažu, pa gospodine pređite na Telemach. Mislim da su sa mnom uskoro završili.
MTV

#12971 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

TvrtkoTreci wrote:jel Logosoft gazda ovog GOfree
http://www.gofree.ba/tarife/goMeni

a opet njima gazda mtel ili su samo suvlasnici
Mtel je vecinski vlasnik Logosofta, tacnije 65%. Gofree je Logosoftov ali koristi resurse mtela.
semirsar

#12972 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

last mohicans wrote:Danima loš download. Konekcija kablom:

Image

Kad sam nazvao van radnog vremena kaze operater nazovite u radnom vremenu. Zar podrška nije 24/7 ?
Užasni su postali, a i usluga također. Pogotovo za stare korisnike. Samo što ne kažu, pa gospodine pređite na Telemach. Mislim da su sa mnom uskoro završili.
Ja zbog svog radnog vremena mogu i zovem jedino van radnog vremena, tako da su moja iskustva sa njima susta suprotnost tvojim, jer dva puta sam ih zvao u nedelju u nocnim satima, vjerovao ti ili ne, ni mrvu nelagode u glasu operatera nisam osjetio, inace sam vrlo osjetljiv na te stvari, i ni jednom nije rekao da zovem sutra. Reset je odradjen odmah, ako nije pomoglo, a desilo se jednom da nije, tehnicar me sutradan nazvao i pitao kad moze doci, dosao je kad sam i rekao u minut, a bilo je 20:00h.
Slazem se da su po ponudi dobrano zaostali, ali me jos drze stabilnoscu i brzom intervencijom podrske. :thumbup:

P.S. nekoliko puta sam ovdje pisao kako se sve uzjebalo i da mi pun ... vise, za 15-ak minuta totalni raspad, sve se pogasi, i odjednom...leti sve, valjda citali forum tamo na podrsci i resetovali mi hepek :lol:

To sto ti je los download danima... ne mislis li da je do tebe, jbg, mislim da ne bacaju kasike k'o Dzemila da vide dje su download/upload problemi, valjda se treba nazvat i reci da se ima problem, ha ja...
semirsar

#12973 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Benq wrote:
Momorazor wrote:Trenutno koristim telemach i bio sam zadovoljan sam njihovom uslugom sve dok mi prijatelj nije rekao da logosoft pruza iste usluge za puno manju cijenu. Ja koristim paket koji kosta 55km 36/3 mb/s brzina, a logosoft nudi 40/4 mb/s za 35 km.Kako god okrenem, vise mi se isplati ovaj logosoftov paket i jos mi je bitan ovaj 1mb/s extra uploada.Sad me zanima kakav je u stvari ovaj logosoft.Jel ima gubljenja konekcije,da li su uljudni i sl.Da li mi se isplati mijenjati konekciju?

Za te pare (55KM) mozes uzeti u Telemachu Duo Net paket koji je 50,90KM i imat ces internet 80/4 , a ako nisi koristio Telemach digitalnu onda ces jos imati i popusta jer je akcija, znam da si napisao da te tv ne zanima , ali niko ne kaze da je moras gledat :).

Sto se tice Logosoft usluge , neka ponude momci sa ove teme jer znaju najbolje kakvi su i koje pakete imaju.
Ja mislim da on zeli samo net, jer po ovom sto je napisao to bi bio ovaj Omega-net internet paket

Image
Momorazor

#12974 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Momorazor »

semirsar wrote:
Benq wrote:

Ja mislim da on zeli samo net, jer po ovom sto je napisao to bi bio ovaj Omega-net internet paket

Image
Jeste, ovaj omega paket mi se cini pravo dobar.Ponavljam ne zanima me tv ili telefon i nervira me sto me telemach bukvalno sili da uzmem i to, jer su paketi sa tv kanalima i netom jeftiniji nego paket za samo net koji je gori od ovog koji dolazi u paketu. Potreban mi je sto veci upload speed jer planiram streamat.Trenutno mi je upload speed oko 3mbs i to mi nije dovoljno.Paket u kojem ima vise od 3 mbs uploada u telemachu kosta 140 maraka.
http://telemach.ba/Internet/Internet-paketi#tab=tab-1
Ps sto se tice download speeda nije mi puno bitno da li je 30 ili 80 mbs.Mislim uvijek je bolje imat vise, ali kad predes neku granicu gdje mozes 20ak giga skinuti za par sati, onda i nije toliko
Sakazulu

#12975 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Eto ga oživjela tema!

Nego, kod mene su zadnjih tri dodana kanala na 1070, 1078 itd. broju i nema teorije na daljincu da utipkam 4 cifre za biranje kanala. Jedino je rješenje pritisni 1, kad prebaci idi unatrag. Baš glupo. MAG250 je stroj koji me jebaus... Ili da prebacim kanale u neki trocifreni opseg!
Post Reply