Edit: sad nadjoh na stranici da stavljaju punu vrijednost narudzbe bez shippinga:
In compliance with international laws, iHerb states the full value of each order on the shipping label, minus the shipping charge. If you choose DHL or UPS International as the shipping method, we will send an itemized invoice along with the order. These invoices will indicate the name of each product ordered, the quantity of each item, and the cost.
If you choose International Airmail, we will indicate the quantity of all the products ordered along with the following product description, "Natural Products for Personal Use." So, for example, if you ordered 2 each of 3 different products, for a total cost of $30 US dollars, we will state the following on the shipping label: Quantity: 6 Cost: $30.00 Description: Natural Supplements for Personal Use.
Expert face brush je u pravilu za nanosenje tekuceg pudera ali je stvarno multipraktik. Ja s njim nanosim puder, cak i korektor ispod ociju utapkam s njim, rumenilo, highlighter...ma sve osim sjenila. Odlican je i za tekuce i za praskaste proizvode. + je i sto se lako ocisti, ne upija puder pa manja kolicina moze prekriti cijelo lice. Dovoljno je da ga protrljas od maramicu izmedju prelaska sa jednog na drugi proizvod da ga ocistis. Ja svoj temeljito operem jednom sedmicno. Evo ovdje video http://www.youtube.com/watch?v=xVoRVmwKwo8
Nisam jos nasla da se neko zalio na njega.
Za pudere sa iherb ne znam, nisam ih probala ali da, to bi bili ovi iz sekcije fluid makeup.
Za prvu naruzbu kada se registrujes uz moj kod GHF647 ili bilo ciji kod koji nadjes na netu imas popust 5$ a ako je narudzba preko 40$ onda je popust 10$. Tako da ti to otprilike pokrije shipping koji je 6$.
Sad vidim da do 31.01. imaju i neki vip popust koji vazi za sve od 5% i on se obracuna na kraju, ne treba kod.
Znaci danas i sutra ovi sa prvom naruzbom mogu iskoristiti popust od 5-10$ i jos 5 % a mi stari korisnici 5% na narudzbu. Meni je iherb odlican, jedini minus je sto se ne moze platiti paypalom i ne refundiraju izgubljene posiljke bez trackinga ali ja do sada nisam imala tih problema.

Pjedinacno preskupo, ovako malo jeftinije, ali opet skupo.