Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
“Mi smo tu, investiramo veliki novac. Spremamo se za velike stvari. FSBiH i svi drugi će nas morati slušati. Sjest ćemo s njima. Spremni smo da odgovorimo na te izazove”, poručio je Mirvić na današnjoj press konferenciji na kojoj je predstavljen Aleksandar Vasoski, novi šef stručnog štaba FK Sarajevo.
Dabogda', njih ineresuje ko' lanjski snijeg koliko neko ulaze.
Usput iz Mure se vraca u PL i sad u Slobodu Azmir Mehmic. Igrao ranije za MDK, bio tad najmladji standardni igrac PL-a.
Logovan wrote: ↑12/01/2022 21:22
Amar Beganovic potpisao za Muru. Eto para Tuzlacima.
Stoji u naslovu "Presretan sam". Maloprije citam.
Ja mislio prelazi u Dinamo Zagreb, da ne kazem Empoli, Hoffenheim i tako nesto. Kad ono lik ide u Muru (ja sam mislio da je uspjeh za igraca Mure ako predje u Slobodu).
Cuj Mura, j... ti Muru
Pa sto ne bi bio presretan? Momak odlazi u daleko uredjeniju i drzavu i ligu. Igrat ce za sampiona Slovenije. Ljepota. Igrat ce za klub koji u buducnosti mozda postane zacementiran na prve tri, cetiri pozicije. Ulazu, napreduju, hoce da uspiju, itd. Dobra odskocna daska za jos vecu ekipu iz Slovenije ili za cak za jacu ligu. A ovdje kod nas je vec poceo stagnirati, krenuo malo silaznom putanjom. Vrijeme mu je bilo da ode i eto dobar transfer je ostvario.
sime_cipol wrote: ↑17/01/2022 23:59
Ševkija Resić izgleda kod nas dolazi
Nije Resic losa prinova citajuci kakvo je stanje kod vas.
Kod nas vala nije dobio neku veliku sansu. Ima on "ono nesto" u sebi ali isto tako mu fali "ono nesto". Mozda neki kontinuitet u timu. Poslusan i fin decko. U Sa je radio sta god mu klub kaze. Mozda i najbolje partije pruzao u N. Pazaru gdje je i jedino vise igrao. Al' jbg kao i u Slo kad dodje igrac na posudbu a da nije bas mag normalno da se forsriraju domaci igraci.
Nek' mu je sretno, fin momak!
sime_cipol wrote: ↑17/01/2022 23:59
Ševkija Resić izgleda kod nas dolazi
Nije Resic losa prinova citajuci kakvo je stanje kod vas.
Kod nas vala nije dobio neku veliku sansu. Ima on "ono nesto" u sebi ali isto tako mu fali "ono nesto". Mozda neki kontinuitet u timu. Poslusan i fin decko. U Sa je radio sta god mu klub kaze. Mozda i najbolje partije pruzao u N. Pazaru gdje je i jedino vise igrao. Al' jbg kao i u Slo kad dodje igrac na posudbu a da nije bas mag normalno da se forsriraju domaci igraci.
Nek' mu je sretno, fin momak!