_BataZiv_0809 wrote: ↑03/07/2023 23:37
I sa mnom su zavrsili sto se tice ljetnog odmora.
Produzeni vikend tu i tamo. 7 dana u ljetnoj sezoni, cao djaci.
To je to...
Btw, ja sam netipično muško po pitanu "peglancije" oko traženja smještaja i sl, obično žene drndaju po Bookingu, kod nas već godinama sam ja taj kojem nije mrsko 15 dana pregledati milion smještaja, upoređivati, čitati recenzije... Tako da zaista mogu reći da smo godinama uspjevali ljetovati u Grčkoj i Italiji po cijenama koje su bile niže nego u HR a dobijali smo više (obično su to bili smještaji sa doručkom ili čak polupansionom)...
Meni raja nije vjerovala to i uvijek je bila zajebancija "eh možeš se ti bankar kurčiti po grčkoj" a u suštini uvijek smo prolazili jeftinije nego mnoga raja, čisto što im je bilo mrsko danima tražiti smještaj već je bilo ono, ma haj daj šta daš.
Sa najboljim prijateljima smo išli u Grčku 2019. godine, i sjećam se ono, sjedimo, dogovaramo se, taj jaran negoduje "joj al me nervirate al hajde nek vam bude, a garant će nam biti truba, djeca će dramiti u putu, dole je plaža bezze, more bezze...". I onda mi je cca 6.dan rekao na plaži, znaš šta Shalla, nemoj da me žena čuje ali ovo je fakat ekstra ideja bila, mogli smo i dogodine