Sebija All about
- Dozer
#12951 Re: Sebija All about
Pa gledaj ti ko i kakvi svima nama kroje kapu, u pm vise...
To ne zna sastaviti ni prosto prosirenu i gramaticki ispravnu recenicu, a ONO bi nesto, kao, da drzi slovo nekome...
Jos jednom - MRŠ!!!!
To ne zna sastaviti ni prosto prosirenu i gramaticki ispravnu recenicu, a ONO bi nesto, kao, da drzi slovo nekome...
Jos jednom - MRŠ!!!!
Last edited by Dozer on 24/05/2021 10:33, edited 1 time in total.
-
Tempo
- ZeModerator
#12952 Re: Sebija All about
Autoimuna bolestglockov kolac wrote: ↑24/05/2021 10:27 Nick mu teško klevetnicima, a on bot u službi stranke čiji botovi lažu i kleveću![]()
- uglavnomja
#12953 Re: Sebija All about
Dozer wrote: ↑24/05/2021 10:29Klasicni primjerak nepismenog, a vjerovatno i balavog, SDA poltrona....tesko klevetnicima wrote: ↑24/05/2021 09:39 Kada se ova hajka na uvazenu Profesoricu i vrhunskog Strucnjaka jednom okonca, i kada se dokaze da vi ali i placeni mediji vodite klevetnicki rat protiv nase sultanije, ima da sijevaju tuzbe ko u prizi. A vjerujte i vi ce te svi odgovarati zbog ove teme kao i zbog svih lazi koje ste izrekli! Vrlo lahko se putem suda moze doci do vasih podataka i onda nebi vam bio u kozi. Koliko ce tu biti novcane nadoknade zbog klevete i povrede casti da ce uvazena Direktorica i cjenjena Profesorica imati veoma dobar dodatni prihod.
Hvala vam zbog toga!
Toliko!
"Profesoricu" se pise malim slovom.
"Strucnjaka" se pise malim slovom.
"u prici", ne "u prizi".
"cete" ne "ce te".
"ne bi", ne "nebi".
"direktorica", ne "Direktorica".
"cijenjena", ne "cjenjena".
Mrš!
dijaspora 90%
nepismen, naravno, bilo bi cudo da ima neko pismen u sda
-
Tempo
- ZeModerator
#12954 Re: Sebija All about
Autoimuna bolestglockov kolac wrote: ↑24/05/2021 10:27 Nick mu teško klevetnicima, a on bot u službi stranke čiji botovi lažu i kleveću![]()
-
Iker C
#12955 Re: Sebija All about
@tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
Kada sam ja poceo na ovoj temi pisati afirmativno o uvazenoj profesorici Izetbegovic bio sam sam. Danas kada pogledam temu vidim da nas je sve vise.
Nasa borba ce biti duga i teska ali istina o uvazenoj profesorici ce izaci na vidjelo.
Doce dan kada ce se forumasi nadmetati u tome ko ce napisati ljepsi post o uspjesima uvazene profesorice .
Kada sam ja poceo na ovoj temi pisati afirmativno o uvazenoj profesorici Izetbegovic bio sam sam. Danas kada pogledam temu vidim da nas je sve vise.
Nasa borba ce biti duga i teska ali istina o uvazenoj profesorici ce izaci na vidjelo.
Doce dan kada ce se forumasi nadmetati u tome ko ce napisati ljepsi post o uspjesima uvazene profesorice .
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12956 Re: Sebija All about
Zar zakon ne dozvoljava "dopunski" rad?? Ne moze seka biti iznad zakona...dustaban wrote: ↑24/05/2021 10:10GLUPOST!
Mi moramo shvatiti jednu stvar - ljekar, ako je dobar ili vrhunski, MORA RADITI DOPUNSKI.
To uslovljavanje "imaš poso, vrati dopunski" je, kako vidimo, imalo katastrofalan efekat. Naravno da ce oni ljekari koji nisu niko i nista, ostati u bolnici a otici ce oni koji su postali IMENA u medicini.
Ostace Sebija sa laznom diplomom, otice Mesihovicka, svjetska klasa.
Eto vam Sebijinog "uvodjenja reda".
- Tesla Edison
#12957 Re: Sebija All about
Ima onaj snimak gdje lik pada u delirij kada se pojave seka i braco.
Mislite li da je on pismen? Mislim pravopis, gramatika i tako to?
Takva pojava, plus ako je dijaspora, jednako ovo gore napisano. Al ne ova dijaspora što je nedavno otišla, već ona, profesionalna, višedecenijska dijaspora "ala BH Fanaticos", što se kune u Bosnu i SDA, a prva slistila kada se ovdje zakuhalo.
Mislite li da je on pismen? Mislim pravopis, gramatika i tako to?
Takva pojava, plus ako je dijaspora, jednako ovo gore napisano. Al ne ova dijaspora što je nedavno otišla, već ona, profesionalna, višedecenijska dijaspora "ala BH Fanaticos", što se kune u Bosnu i SDA, a prva slistila kada se ovdje zakuhalo.
-
splinter
#12958 Re: Sebija All about
Iker kao i uvijek, u sriduIker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
Teško je a ne pustiti suzu na ovako lijepe riječi. . .
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12959 Re: Sebija All about
Al' vas Iker ubi.... 
- Tesla Edison
#12960 Re: Sebija All about
@Dozer , svaka čast majstore, nasmijao si me poštenosplinter wrote: ↑24/05/2021 10:39Iker kao i uvijek, u sriduIker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
Doce dan kada ce se forumasi nadmetati u tome ko ce napisati ljepsi post o uspjesima uvazene profesorice .![]()
Teško je a ne pustiti suzu na ovako lijepe riječi. . .
@Iker C , konkretan kao i uvijek. Bravo!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#12961 Re: Sebija All about
Nije da mora, ali, eto, da radi. Nije problem što radi i šta radi u slobodno vrijeme. Problem je, a to se dešava nećemo se lagati, da resursima bolnice dakle naših para liječi pacijente. Da putem privatne prakse naplaćuje boravak i Intervenciju u bolnici, da ga nikad nema na radnom mestu u bolnici (tako mi je ovom poznato nažalost), nije dostupan ni pacijentima, ni familiji pacijenata, jer žurina drugi posao, ovdje i ovako kaplje redovno i dobro. Da pacijente iz bolnice prebacuje na privatni sto radi intervencije i još 1000 marifetluka koje su svakodnevnica. Ko god dođe poslije Sebije, ako dopusti to opet je najveći neprijatelj pacijenata.dustaban wrote: ↑24/05/2021 10:10GLUPOST!
Mi moramo shvatiti jednu stvar - ljekar, ako je dobar ili vrhunski, MORA RADITI DOPUNSKI.
To uslovljavanje "imaš poso, vrati dopunski" je, kako vidimo, imalo katastrofalan efekat. Naravno da ce oni ljekari koji nisu niko i nista, ostati u bolnici a otici ce oni koji su postali IMENA u medicini.
Ostace Sebija sa laznom diplomom, otice Mesihovicka, svjetska klasa.
Eto vam Sebijinog "uvodjenja reda".
-
Naslovnica
#12962 Re: Sebija All about
Divan si, kao i obično.Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12963 Re: Sebija All about
Dozer wrote: ↑24/05/2021 10:29Klasicni primjerak nepismenog, a vjerovatno i balavog, SDA poltrona....tesko klevetnicima wrote: ↑24/05/2021 09:39 Kada se ova hajka na uvazenu Profesoricu i vrhunskog Strucnjaka jednom okonca, i kada se dokaze da vi ali i placeni mediji vodite klevetnicki rat protiv nase sultanije, ima da sijevaju tuzbe ko u prizi. A vjerujte i vi ce te svi odgovarati zbog ove teme kao i zbog svih lazi koje ste izrekli! Vrlo lahko se putem suda moze doci do vasih podataka i onda nebi vam bio u kozi. Koliko ce tu biti novcane nadoknade zbog klevete i povrede casti da ce uvazena Direktorica i cjenjena Profesorica imati veoma dobar dodatni prihod.
Hvala vam zbog toga!
Toliko!
"Profesoricu" se pise malim slovom.
"Strucnjaka" se pise malim slovom.
"u prici", ne "u prizi".
"cete" ne "ce te".
"ne bi", ne "nebi".
"direktorica", ne "Direktorica".
"cijenjena", ne "cjenjena".
Mrš!

-
Ali_G
#12964 Re: Sebija All about
Tesko onome ko dodje poslije Sebije. Posljedice njenog rukovodjenja ce se ispravljat godinama.
- pici
#12965 Re: Sebija All about
to je to... ne kaze se djaba, vjeran ko pas...Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
- Dozer
#12966 Re: Sebija All about
Ti prestani lupetati budalastine. Brukas se covjece. Kakva crna Fortina vlada i kakva skijalista, o cemu pricas?Kejn wrote: ↑24/05/2021 09:32 Kako je ona napunila mezarja nije mi jasno? Dakle mezarja nije napunila Fortina vlada koja je do zadnjeg momenta drzala skijalista otvorena i cekala zadnji minut da uvede policijski sat, vec su mezarja napunili zdravstveni radnici sa KCUS-a.
Ja se iskreno nadam da ce narod, pogotovo Sarajlije, uvidjeti, da se konstantnom medijskom kampanjom protiv trenutne opozicije u Kantonu Sarajevu ne moze nadomjestiti nerad i nesposobnost trenutne vlade.
Znaci, po tvojoj, i SDA logiKi - za svo sranje u KS i FBIH kriva je vlada KS koja je na vlasti od oktobra? To je taj odavno poznati SDA spin kojim sve svoje nebuloze, lazi, prevare i pljacke uvijek prebacujete/u drugima.
Nece ici.
- Direktora KCUS-a imenuje federalna vlada, a ne kantonalna. Ko je u federalnoj vlasti vec 30 godina? Forto? Ne rise, ziv bio.
- Mjesecima od pocetka pandemije Sebija je na sve moguce i nemoguce nacine odbijala pacijente od KCUS-a, sve moguce, a pogotovo one zarazene koronom.
- Od njenog dolaska na celo KCUS-a ta ustanova se kontinuirano srozava na sve moguce nacine, od totalno nebuloznih i idiotskih "menadzerskih" poteza (iz kojih je vise nego jasno da ona nema pojma o menadzmentu, kao i ni o medicini), preko nebrojenih lazi i falsifikovanja stanja, pa do nedostatka svega i svacega potrebnog za lijecenje ljudi.
- Istovremeno, iz ZZO se na ime lijecenja istih tih pacijenata, vec godinama izvlace desetine miliona KM, a u ciju potrosnju niko ziv nema uvida.
- Ukljucivanjem famoznih "Malina respiratora", a sto je DIREKTNA SEBIJINA ODLUKA kako bi se time prikrio kriminal i neposobnost SDA, Sebija je direktno odgovorna za smrt desetina, ako ne i stotina ljudi koji su po njenom naredjenju spajani na te respirator (o ovome postoje brojna svjedocenja i pacijenata, ali i doktora).
I sve ovo je uradila i radi osoba koja nikada nije zavrsila proces meidcinskog obrazovanja neophodnog za bavljenje tom strukom. Ono sto ona ima zavrseno je, u najboljem slucaju, doktor opste/opce medicine. Nista vise od ovoga ona nema, i to je danas jasno svakoj budali s dvije-tri funkcionalne mozdane vijuge.
Naravno, ovo ne vide i ne zele da vide samo SDA poltroni.
Last edited by Dozer on 24/05/2021 10:57, edited 2 times in total.
-
splinter
#12967 Re: Sebija All about
Pici bolan . . .pici wrote: ↑24/05/2021 10:49to je to... ne kaze se djaba, vjeran ko pas...Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
Doce dan kada ce se forumasi nadmetati u tome ko ce napisati ljepsi post o uspjesima uvazene profesorice .![]()
![]()
- Dozer
#12968 Re: Sebija All about
Lijepo je da spominjes Allaha (iako je zabranjeno zazivati njegovo ime zalud...bar koliko ja znam iz Kur'ana).Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
E, vidis, ti mozda vjerujes u njega, ali Sebija i Bakir definitivno ne vjeruju. Ili mu se smiju u brk, jer da vjeruju, i da ga se boje kako to nalaze knjiga, nikad ne bi ovoliko lagali, varali, krali, ubijali i radili sve druge moguce i nemoguce stvari koje je Allah izricito zabranio.
Ti sad slobodno nastavi palamuditi svoje nebuloze.
Modracija, poukidajte ove klonove, pliz.
- pici
#12969 Re: Sebija All about
dze onaj doktor mulabegovic sto joj potpisa disertaciju... sHa kaje asim... kurjak, ima visHe asima
... ja sam dobar poznanik s njezinim svekrom pa je primili na par tjedana 
- pici
#12970 Re: Sebija All about
@Dozer...
allahami, popij jednu ljutu, sto se zivcujesH 
- Dozer
#12971 Re: Sebija All about
Ama, covjek (Kurjak) rekao sve sasvim lijepo, jasno i razgovjetno.
FACE sve to dokumentovao emailovima u kojima je jasno da Sebija nikad nije studirala u HR, a jos manje specijalizirala.
Iz njene biografije, i godina koje se tu navode, i polupismenoj budali je jasno da nema teorije da je zavrsila sve onako kako pise, pogotovo jer se zna da je taj period dok je to "zavrsavala" bila - u Turskoj.
Sta...zavrsavala specijalizaciju na distance learning platformi, na UNSA, preko interneta koji tada nije ni postojao kako treba, na serverima koji nisu imali struje (rat bio, mater mu hebem).
Hebo majku....ne mogu da vjerujem s kakvim sve mentolima dijelim zrak...
FACE sve to dokumentovao emailovima u kojima je jasno da Sebija nikad nije studirala u HR, a jos manje specijalizirala.
Iz njene biografije, i godina koje se tu navode, i polupismenoj budali je jasno da nema teorije da je zavrsila sve onako kako pise, pogotovo jer se zna da je taj period dok je to "zavrsavala" bila - u Turskoj.
Sta...zavrsavala specijalizaciju na distance learning platformi, na UNSA, preko interneta koji tada nije ni postojao kako treba, na serverima koji nisu imali struje (rat bio, mater mu hebem).
Hebo majku....ne mogu da vjerujem s kakvim sve mentolima dijelim zrak...
Last edited by Dozer on 24/05/2021 11:02, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#12972 Re: Sebija All about
Dozer wrote: ↑24/05/2021 10:53Lijepo je da spominjes Allaha (iako je zabranjeno zazivati njegovo ime zalud...bar koliko ja znam iz Kur'ana).Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
E, vidis, ti mozda vjerujes u njega, ali Sebija i Bakir definitivno ne vjeruju. Ili mu se smiju u brk, jer da vjeruju, i da ga se boje kako to nalaze knjiga, nikad ne bi ovoliko lagali, varali, krali, ubijali i radili sve druge moguce i nemoguce stvari koje je Allah izricito zabranio.
iker je tito
ostali u kantu za smece
- nadžak
#12973 Re: Sebija All about
@Dozer. Ooo druže stari, pa ima li te, kakav si mi? Drago mi te čut.Dozer wrote: ↑24/05/2021 10:53Lijepo je da spominjes Allaha (iako je zabranjeno zazivati njegovo ime zalud...bar koliko ja znam iz Kur'ana).Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.
Ne znam jesi li upratio ali ovaj Iker ti nije od onih debila botova, nego zajebant. Malo sarkazma, ironije, cinizma, sve on to uvalja i loži raju.
Nije bot garant. Iskreno, ne znam ni koliko je pametno ovo radit kao on. Ja sam više za varijantu da i on ko i mi ostali hebe mater ovom monstrumu od žene pa onda muževom ocu i svim Asimima novijeg doba. Možda je čvojek izgorio i sad mu ostalo samo da se ovako zajebava, valjda prelomio u glavi da se ništa na bolje neće promjenit.
Jah, da ne zaboravim!
MRŠ onom idiotu teško klevetnicima!
- Dozer
-
splinter
#12975 Re: Sebija All about
Daj Dozre, ne dirajte nam Ikera, plsDozer wrote: ↑24/05/2021 10:53Lijepo je da spominjes Allaha (iako je zabranjeno zazivati njegovo ime zalud...bar koliko ja znam iz Kur'ana).Iker C wrote: ↑24/05/2021 10:35 @tesko klevetnicima Allah te nagradio jer si na strani pravde i tesko onim koji sire smutnju medju vjernicima.