Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#12951 Re: Liverpool FC
Eto Johnsona strasnog. Lovren i on nazad, kakva sigurnost! Sansu zivota ima So'tton!
- Edin H.
#12952 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Nemaju sanse danas.. Krenuh u kladionicu ali kada sam vidio sastav haj ti lagano nazadLovren,Allen i bez napadaca
-
Mustang1
#12953 Re: Liverpool FC
Ma ova pobjeda je cista sreca.. Najgore je sto ce takticar misliti da su dobro odigrali pa ce i sljedecu igrati Allen i Lovren i bez napadaca
Da nije Coutinho zabio ranio ..
- MyTao
#12954 Re: Liverpool FC
A desna noga mu je vec bila u zraku... malo prije onaj Wayama dobio zuti katron na sredini za istu stvar... udario loptu prvo, ali ne mozes ici na covjeka sa dvije noge u zraku zakaciti loptu jednom i nikom nistaLakat Jebić wrote:
lijevom nogom loptu odnosi i onda kupi sterlinga
- MyTao
#12955 Re: Liverpool FC
Vazna pobjeda... Deset tekmi bez poraza, jos jedan clean sheet, 3 boda iza 3. mjesta... 2 iza 4.
Ako ovako nastave 4. mjesto nebi trebalo doci u pitanje... United je uzasan i oni ce otpasti.
Ako ovako nastave 4. mjesto nebi trebalo doci u pitanje... United je uzasan i oni ce otpasti.
- Gandalf
#12956 Re: Liverpool FC
Kuti je zabio golčinu karijere, nisam mogao vjerovati da je on u stanju onakav projektil složit' - njegova najveća mana i jeste mlak šut, baš kao i Sterlingu, ali obojica zabiše, extra, vrh, beton, nema dalje. Ibe me oduševio, na lopti je jak ko madafackin Ibra, ne mogu mu trojica ništa kad se zagradi.
Mignon još jednom KLIN ŠIT
bravo i za njega, popravio je malo istrčavanja, inače bi danas fasovali bar jedan komad.
Najviše mi je krivo što Safet neke igrače guši iz utakmice u utakmicu, Marković je više na beku nego na krilu, Can trune u odbrani, Sterling je 9-ka
Za sad ima više sreće nego pameti, vidjećemo do kada će ga Fortuna gotivit'.
Mignon još jednom KLIN ŠIT
Najviše mi je krivo što Safet neke igrače guši iz utakmice u utakmicu, Marković je više na beku nego na krilu, Can trune u odbrani, Sterling je 9-ka
- Jack Be Nimble
#12957 Re: Liverpool FC
Mogao je biti penal na Sterlingu. Trebao je biti penal na Djuricu. Trebao je Mignolet dobiti crveni.
- Towelie
#12958 Re: Liverpool FC
The Reds recorded their fifth successive clean sheet away from home in the Premier League here. It was the first time they had done so in 30 years, but even Brendan Rodgers will wonder how they managed it.
Niz se poklapa sa promenom formacije i sa koristenjem trojice u odbrani. Pa vi recite kako je ostrvski Safet takticki nezreo.
-
Mustang1
#12959 Re: Liverpool FC
Jos ce ispasti najbolja zadnja linija Liverpoola ikada
Ako misli ovo forsirati a ocigledno misli nek potegne za Hummelsom koji ce komandovati Skrtelu i Sakhi i odbrana ce biti beton a u sredinu Pjanica i ja vise nikoga ne bih dovodio .. Prodati Allena,Klena,Lucasa,Lovrena i tu ce biti bar 20 miliona ako ne i 30 a to je skoro pa Pjanic
- vaučer
#12960 Re: Liverpool FC
Pjanić vjerujem ne treba Liverpoolu, luksuz igrač koji ne bi vršio dovoljno presing niti je dovoljno defanzivno jak. Najbolji je kao kreator igre u isturenijoj poziciji, gdje već igraju Coutinho, Lallana i Sterling. Bio bi preskup povrh sveg ostalog. Ako su gledali išta u Romi to je prije Radja. Odbrana će trebati još jednog CB-a, ostaje vidjeti u kakvom stanju se vraća naredne sezone Illori i može li ući u rotaciju. Sumnjam da će kupovati nekog skupog, veća je rupa na desnom beku/wingbacku gdje Johnson izgleda odlazi a nitko se nije naročito nametnuo u međuvremenu. Mislim da neće prodavati ni jednog od Allen, Lucas, Lovren. Ne jer ne mislim da bi trebali, ali recimo u sredini odlazi Gerrard, dakle otvara se jedno mjesto u rosteru za novog igrača. Lucas i Allen su već uhodane rotacijske opcije, nisu na velikim plaćama i zadovoljni su da igraju sporadično. Dakle prije će kupiti jednog kvalitetnijeg i s njim popraviti krvnu sliku sredine (ili alternativno kupiti jednog boljeg stopera i vratiti Cana u sredinu, ali ovo je rizično jer Can je i dalje vrlo mlad igrač i neće biti konzistentan) nego prodavati dva, pustiti jednog pa odjednom trebati remontirati cijeli vezni red. Mislim da će Lucasa na kraju naredne sezone lagano zamjeniti Rossiter.
Kako bilo, nadam se da neće mjenjati puno i da će dovesti ne više od četiri igrača, golmana koji može napasti Mignoletovu poziciju, desnog beka koji može igrati wingbacka - negdje u godine/kvaliteta omjeru kao Moreno, veznog igrača koji će donijeti nešto novo i biti bolja, mlađa verzija Lucasa i jednog napadača. Sve više bi opet bilo nepotrebno destabiliziranje ekipe.
Kako bilo, nadam se da neće mjenjati puno i da će dovesti ne više od četiri igrača, golmana koji može napasti Mignoletovu poziciju, desnog beka koji može igrati wingbacka - negdje u godine/kvaliteta omjeru kao Moreno, veznog igrača koji će donijeti nešto novo i biti bolja, mlađa verzija Lucasa i jednog napadača. Sve više bi opet bilo nepotrebno destabiliziranje ekipe.
- MyTao
#12961 Re: Liverpool FC
Pjanic je najbolji kad igra malo dublje... nije on za poziciju 10 kao sto se gura kod nas u reprezentaciji... Pjanic bi bio odlican a Liverpool. Can - Pjanic - Henderson bila bi to neka sredinavaučer wrote:Pjanić vjerujem ne treba Liverpoolu, luksuz igrač koji ne bi vršio dovoljno presing niti je dovoljno defanzivno jak. Najbolji je kao kreator igre u isturenijoj poziciji, gdje već igraju Coutinho, Lallana i Sterling. Bio bi preskup povrh sveg ostalog. Ako su gledali išta u Romi to je prije Radja. Odbrana će trebati još jednog CB-a, ostaje vidjeti u kakvom stanju se vraća naredne sezone Illori i može li ući u rotaciju. Sumnjam da će kupovati nekog skupog, veća je rupa na desnom beku/wingbacku gdje Johnson izgleda odlazi a nitko se nije naročito nametnuo u međuvremenu. Mislim da neće prodavati ni jednog od Allen, Lucas, Lovren. Ne jer ne mislim da bi trebali, ali recimo u sredini odlazi Gerrard, dakle otvara se jedno mjesto u rosteru za novog igrača. Lucas i Allen su već uhodane rotacijske opcije, nisu na velikim plaćama i zadovoljni su da igraju sporadično. Dakle prije će kupiti jednog kvalitetnijeg i s njim popraviti krvnu sliku sredine (ili alternativno kupiti jednog boljeg stopera i vratiti Cana u sredinu, ali ovo je rizično jer Can je i dalje vrlo mlad igrač i neće biti konzistentan) nego prodavati dva, pustiti jednog pa odjednom trebati remontirati cijeli vezni red. Mislim da će Lucasa na kraju naredne sezone lagano zamjeniti Rossiter.
-
Mustang1
#12962 Re: Liverpool FC
Pjanic je idealna zamjena za Gerrarda ali ne onog Gerrarda koji igra odbranu nego klasicnog CM .. Ono sto igraju Xavi,Iniesta .. Can zadnji vezni a naprijed ispred njega Pjanic i Henderson i on nek se vraca nazad i pomaze kad je odbrana a Pjanic neka prenosi loptu jer je tu najbolji .. Nemoj mu gledati igre u reprezentaciji kod Safeta jer tu nije imao zadatak i letao je ko debil .. A desno ima Manquillo koji je sasvim solidan igrac samo ga ne koristi jer uopste bekove ne koristi u ovoj postavci a za ovakvu formaciju su bolji Lazar/Ibe .. Radije lijevog da dovede jer je tamo Moreno sam
-
Mustang1
#12963 Re: Liverpool FC
Koje razocarenje kada gledas prvih 5 igraca u sastavu na listi .. I onda pogledas zadnjih 6 pocevsi od Cana
Konacno dva napadaca i prava napadacka formacija

- AmiĐa_Idriz
#12964 Re: Liverpool FC
Zabiće ga Beşiktaş djece mi
Ono kad Joe Allen izvodi kornere
-
missko
#12965 Re: Liverpool FC
Ti trebas kladionicu igratAmiĐa_Idriz wrote:Zabiće ga Beşiktaş djece mi![]()
-
Mustang1
#12966 Re: Liverpool FC
Normalno da ce ga zabiti.. Strucnak stavio dva napadaca i rekao krilima da ne prelaze na protivnicku polovicu.. Moreno jednom a Ibe nijednom nisu krenuli u napad.
- Tito_i_Partija
#12967 Re: Liverpool FC
Zasto je Lallana na klupi u ovako vaznoj utakmici?
-
Mustang1
#12968 Re: Liverpool FC
Sad ce spektakl sad ce Borini

- Logovan
#12969 Re: Liverpool FC
Sad kad ga Bešiktaš zabije za 2:0 u posljednim sekundama. 
- Logovan
#12971 Re: Liverpool FC
Eto zamalo da pogodim.Mustang1 wrote:Precka ociju mi precka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Mustang1
#12972 Re: Liverpool FC
Ma katastrofa postavka i instrukcije igracima ne mozes ovako igrati sa dva napadaca sto nije onda jednog izveo .. A o Allenu da ne pricam 
-
kazo
#12973 Re: Liverpool FC
E cuj lovren, majko moja mila
hebo ga onaj ko ga stavi da igra