nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#12951 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ima termin, ruralizacija 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12952 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kod mene vec 3 mjeseca ovaj prosjek na boardu, poslije 1- og februara mislim da ide jos nize.bitanga_sa_otesa wrote:tad pocinje jos vece guslanje...prosjek po gradu ce bit 18km/h
- drug_profi
#12953 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Na rezultatima svog nerada
uz pomoć raznog smrada
napraviše kasabu od grada.
...demokratijaaaa, ljudska prava svaaaaa.
uz pomoć raznog smrada
napraviše kasabu od grada.
...demokratijaaaa, ljudska prava svaaaaa.
- nepass1
#12954 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sta je ovo sa semaforima, ne prodje sedmica da negdje semafor na glavnoj nije u funkciji?
- triconja
#12955 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E raja znaci skreto sam u jednosmjernu ulicu, postoji li sansa da dobijem kaznu ako me neka kamera snimila ili da je mozda neki policajac vidio pa da dobijem preko poste?
Jebiga, znam, najgori sam
.
Edit: vidio sam policajca na kraju dzade radi na rampi, more li on sa dvajs metara da ocita tablice i da mi dodje na adresu kazna?
Jebiga, znam, najgori sam
Edit: vidio sam policajca na kraju dzade radi na rampi, more li on sa dvajs metara da ocita tablice i da mi dodje na adresu kazna?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12956 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da napravimo neki poster??Bakir1 wrote:ima termin, ruralizacija

ili da zovemo miralema?? mozda i on zna kontra napravit...
-
junior3
#12957 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne se bojat'.triconja wrote:E raja znaci skreto sam u jednosmjernu ulicu, postoji li sansa da dobijem kaznu ako me neka kamera snimila ili da je mozda neki policajac vidio pa da dobijem preko poste?
Jebiga, znam, najgori sam.
-
junior3
- Laplace
#12959 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nemaš se čega plašiti, samo polako skupljaj pare za kaznu.triconja wrote:E raja znaci skreto sam u jednosmjernu ulicu, postoji li sansa da dobijem kaznu ako me neka kamera snimila ili da je mozda neki policajac vidio pa da dobijem preko poste?
- triconja
#12960 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kolika je kazna za voznju kroz jednosmjernu ulicu i prelazenje preko pune linije?Laplace wrote:Nemaš se čega plašiti, samo polako skupljaj pare za kaznu.triconja wrote:E raja znaci skreto sam u jednosmjernu ulicu, postoji li sansa da dobijem kaznu ako me neka kamera snimila ili da je mozda neki policajac vidio pa da dobijem preko poste?
- triconja
#12961 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cekaj ba malo to je kod kruznog, strah me da me nije lpr kamera snimilajunior3 wrote:Ne se bojat'.triconja wrote:E raja znaci skreto sam u jednosmjernu ulicu, postoji li sansa da dobijem kaznu ako me neka kamera snimila ili da je mozda neki policajac vidio pa da dobijem preko poste?
-
junior3
#12962 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema od toga ništa. 
- triconja
#12963 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
junior3 wrote:Nema od toga ništa.

Dolje u desnom cosku je policijska stanica, nisam smio ici blize da me ne kazni
- Laplace
#12964 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne bih znao, Meni se davno desilo da me je uhvatio na onom isključenju sa Bara, kad se prođe pored groblja i one kućice, pa kraj cvjećara pa onim putem prema Vogošći. Nisam dobro pazio na znake, a vidio sam da se tu često uključuju (mada je rizično). Napisao mi je 40 KM (tad nije bilo onog 50%) za nepoštovanje vertikalne signalizacije. Ali, držim da sam se tu proovukao.triconja wrote:Kolika je kazna za voznju kroz jednosmjernu ulicu i prelazenje preko pune linije?Laplace wrote:Nemaš se čega plašiti, samo polako skupljaj pare za kaznu.triconja wrote:E raja znaci skreto sam u jednosmjernu ulicu, postoji li sansa da dobijem kaznu ako me neka kamera snimila ili da je mozda neki policajac vidio pa da dobijem preko poste?
- triconja
#12965 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije me niko zaustavio, bio je samo policajac/policajka (nisam vidio jer sam bio malo dalje) na rampi dalje od mene. Zanima me mogu li one kamere sto su po kruznim postavljene (nesto lpr) da za to kazne salju?Laplace wrote:Ne bih znao, Meni se davno desilo da me je uhvatio na onom isključenju sa Bara, kad se prođe pored groblja i one kućice, pa kraj cvjećara pa onim putem prema Vogošći. Nisam dobro pazio na znake, a vidio sam da se tu često uključuju (mada je rizično). Napisao mi je 40 KM (tad nije bilo onog 50%) za nepoštovanje vertikalne signalizacije. Ali, držim da sam se tu proovukao.triconja wrote: Kolika je kazna za voznju kroz jednosmjernu ulicu i prelazenje preko pune linije?
Znaci samo sam se okrenuo na prvom slobodnom mjestu i vratio nazad.
- triconja
#12966 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Evo ukratko da uklonim sve nejasnoce. Znaci skrecem u ulicu (zajebo se), vidim jednosmjerna. Trazim prvo prazno mjesto da se okrenem, nadjem i okrenem se. Nije me niko od policije zaustavio i nista mi pisao, vidio sam na kraju puta policiju na rampi (tu je zgrada policijske stanice).
Zanima me kolike su sanse da dobijem kaznu ako ih uopste i ima? Moze li me taj policajac/policajka uslikati sa rampe pa da dobijem kaznu? Moze li me kamera neka sa kruznog snimit pa da na osnovu tog dobijem kaznu?
Zanima me kolike su sanse da dobijem kaznu ako ih uopste i ima? Moze li me taj policajac/policajka uslikati sa rampe pa da dobijem kaznu? Moze li me kamera neka sa kruznog snimit pa da na osnovu tog dobijem kaznu?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#12967 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moze na osnovu snimaka. U Mostaru to rade svakodnevno. Imas zakon i procitaj, ali mislim da je oduzimanje vozacke na mjesec dana.
-
BadBoy
#12968 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neće ti ništa biti ba, šta si se prep'otriconja wrote:Evo ukratko da uklonim sve nejasnoce. Znaci skrecem u ulicu (zajebo se), vidim jednosmjerna. Trazim prvo prazno mjesto da se okrenem, nadjem i okrenem se. Nije me niko od policije zaustavio i nista mi pisao, vidio sam na kraju puta policiju na rampi (tu je zgrada policijske stanice).
- triconja
#12969 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne znam kakvo je stanje u Zenici, pa eto ako je neko imao iskustava nek javi.un1ted wrote:Moze na osnovu snimaka. U Mostaru to rade svakodnevno. Imas zakon i procitaj, ali mislim da je oduzimanje vozacke na mjesec dana.
-
condy
#12970 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kazu da policija zbog toga oduzima auto, povjerljivoBadBoy wrote:Neće ti ništa biti ba, šta si se prep'otriconja wrote:Evo ukratko da uklonim sve nejasnoce. Znaci skrecem u ulicu (zajebo se), vidim jednosmjerna. Trazim prvo prazno mjesto da se okrenem, nadjem i okrenem se. Nije me niko od policije zaustavio i nista mi pisao, vidio sam na kraju puta policiju na rampi (tu je zgrada policijske stanice).
Zanima me kolike su sanse da dobijem kaznu ako ih uopste i ima? Moze li me taj policajac/policajka uslikati sa rampe pa da dobijem kaznu? Moze li me kamera neka sa kruznog snimit pa da na osnovu tog dobijem kaznu?![]()
![]()
- triconja
#12971 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Daj ba, cuo sam nekoliko prica sta bude kad te policija zaustavi u pogresnom smijeru, kazna i to je to. Slab pokusaj trola pravocondy wrote:Kazu da policija zbog toga oduzima auto, povjerljivoBadBoy wrote:Neće ti ništa biti ba, šta si se prep'otriconja wrote:Evo ukratko da uklonim sve nejasnoce. Znaci skrecem u ulicu (zajebo se), vidim jednosmjerna. Trazim prvo prazno mjesto da se okrenem, nadjem i okrenem se. Nije me niko od policije zaustavio i nista mi pisao, vidio sam na kraju puta policiju na rampi (tu je zgrada policijske stanice).
Zanima me kolike su sanse da dobijem kaznu ako ih uopste i ima? Moze li me taj policajac/policajka uslikati sa rampe pa da dobijem kaznu? Moze li me kamera neka sa kruznog snimit pa da na osnovu tog dobijem kaznu?![]()
![]()
- drug_profi
#12972 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima slučajeva kad se sam prijaviš da ti oproste.triconja wrote:Evo ukratko da uklonim sve nejasnoce. Znaci skrecem u ulicu (zajebo se), vidim jednosmjerna. Trazim prvo prazno mjesto da se okrenem, nadjem i okrenem se. Nije me niko od policije zaustavio i nista mi pisao, vidio sam na kraju puta policiju na rampi (tu je zgrada policijske stanice).
Lijepo sad u PU i prijavi se i detaljno opiši svoj zločin.
-
vozackii
#12973 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To se vodi kao nepostivanje saob pravila/znakova 100km i mjesec vozacka
- drunken tiger
#12974 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tek sam sad vidio da nisam napisao kako treba. Htio sam napisati da ga nije ugrozio jer je vozio sporo nego jer mu je uzeo prednost. To sam mislio.drugi profil wrote:e jebemliga, ne kotaš ti ili nećeš da priznaš.
Kako ga nije direktno ugrozio? Izašao mu sa sporedne, ispravio i ovaj da ga je stigao otpozada bilo bi što nisi držao odstojanje, prilagodio brzinu, tralalala. Pričaj ti kome hoćeš da je ovaj izletio kad je zatečeno stanje takvo da su obojica poravnani u svojoj traci.
A realno čovjek vozi po ograničenju i budalaš mu se ubacuje te sporom vožnjom stvara nepredviđenu prepreku na cesti.
Šta onda da radi čovjek koji poštuje propise?
Ili da naglim manevrom obiđe tu prepreku, možda i rizično i preko pune, ili da naglim kočenjem izaziva druga nagla kočenja pa i sudare?
Ili da se zabije u prepreku, preleti preko trotoara, u nečiju avliju pobije kokošinjac...
Mislim, znam ja da ti razumiješ, ali ne bi priznao i odstupio od svoje filozofije da si ti u pravu da je najbolje voziti se na oko 50% od dozvoljene brzine.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#12975 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako ga nije ugrozio, vozim 60 i ovaj mu se ubaci na 5 metara i vozi polako, da nije očekivao mogao je zalijepit lika i još bit kriv po našim glupim zakonima.drunken tiger wrote:Tek sam sad vidio da nisam napisao kako treba. Htio sam napisati da ga nije ugrozio jer je vozio sporo nego jer mu je uzeo prednost. To sam mislio.drugi profil wrote:e jebemliga, ne kotaš ti ili nećeš da priznaš.
Kako ga nije direktno ugrozio? Izašao mu sa sporedne, ispravio i ovaj da ga je stigao otpozada bilo bi što nisi držao odstojanje, prilagodio brzinu, tralalala. Pričaj ti kome hoćeš da je ovaj izletio kad je zatečeno stanje takvo da su obojica poravnani u svojoj traci.
A realno čovjek vozi po ograničenju i budalaš mu se ubacuje te sporom vožnjom stvara nepredviđenu prepreku na cesti.
Šta onda da radi čovjek koji poštuje propise?
Ili da naglim manevrom obiđe tu prepreku, možda i rizično i preko pune, ili da naglim kočenjem izaziva druga nagla kočenja pa i sudare?
Ili da se zabije u prepreku, preleti preko trotoara, u nečiju avliju pobije kokošinjac...
Mislim, znam ja da ti razumiješ, ali ne bi priznao i odstupio od svoje filozofije da si ti u pravu da je najbolje voziti se na oko 50% od dozvoljene brzine.