Kud ona prodje ni krmadima nije zagarantovan zivotarzuhal wrote:Otkriveno šta je ubilo grupu EU parlamentaraca (mahom iz Danske i Lihtenštajna): Srčani udar pokosio parlamentarce kada su čuli riku Milice Marković koja je prolazila nedaleko od njihspreca wrote:Pa nisu oni glupi ko balkanciMaraschino wrote:Sta kaze Lovrenovic, uvesti entitetsko glasanje EU parlamentarcima.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#12926 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Maraschino
#12927 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolega, sve ste pobrkali. Radi se o grupi majmuna koji su dozivjeli srcani nakon sto se oglasio tigar.arzuhal wrote:Otkriveno šta je ubilo grupu EU parlamentaraca (mahom iz Danske i Lihtenštajna): Srčani udar pokosio parlamentarce kada su čuli riku Milice Marković koja je prolazila nedaleko od njihspreca wrote:Pa nisu oni glupi ko balkanciMaraschino wrote:Sta kaze Lovrenovic, uvesti entitetsko glasanje EU parlamentarcima.
- arzuhal
- arzuhal
#12929 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Između naslova i teksta - Rubikon!
Čović, Cormack i Wigemark: Novi Izborni zakon mora ispuniti presudu Ustavnog suda
http://--- NO LINKS ---/wp/sastanak-sa-stran ... vnog-suda/
- BHCluster
#12930 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Danas u 13.00 sati, naime, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nazočit će svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske postaje u Čitluku.

-
Obi Wan Bosnian
#12931 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neko trafo stanicu, neko trotoar.....važno je da se stvari kreću nabolje
Šalu na stranu, prolazio sam nekidan i stvarno je dobar trotoar
- Maraschino
#12932 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mislis, trafo stanicaObi Wan Bosnian wrote:Neko trafo stanicu, neko trotoar.....važno je da se stvari kreću nabolje![]()
-
megaman4
#12933 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster wrote:Danas u 13.00 sati, naime, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nazočit će svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske postaje u Čitluku.
Tito otvarao hidroelektrane i fabrike a ovaj prevarant otvara pisljivu trafostanicu...
- BHCluster
#12934 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko je otvorio trotoar?Obi Wan Bosnian wrote:Neko trafo stanicu, neko trotoar.....važno je da se stvari kreću nabolje![]()
-
155_mm
#12935 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
arzuhal wrote:![]()
Između naslova i teksta - Rubikon!![]()
Čović, Cormack i Wigemark: Novi Izborni zakon mora ispuniti presudu Ustavnog suda
http://--- NO LINKS ---/wp/sastanak-sa-stran ... vnog-suda/
a rubikon?Predsjedavajući Predsjedništva Dragan Čović obvezao se na razgovor o mogućim izmjenama i dopunama Izbornog zakona u duhu dijaloga i konsenzusa
- SaraFina
#12936 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tema ništa danas?
- spreca
#12937 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ka'ce biti otvaranje skretanja potoka pokraj svoje 'acijendemegaman4 wrote:BHCluster wrote:Danas u 13.00 sati, naime, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nazočit će svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske postaje u Čitluku.
![]()
Tito otvarao hidroelektrane i fabrike a ovaj prevarant otvara pisljivu trafostanicu...
-
Novak20
#12938 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad Bakir upakuje petstomilionski Tops.spreca wrote:Ka'ce biti otvaranje skretanja potoka pokraj svoje 'acijendemegaman4 wrote:BHCluster wrote:Danas u 13.00 sati, naime, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nazočit će svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske postaje u Čitluku.
![]()

Zadalo se Presjedništvo u prave poslove.
- 512MB
#12939 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znal ko sta je hafizom, imo ke nekih problema sa pritiskom, da se nije sta deslo tobe jarebi
- Sanjarko
#12940 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To jest tacno ali nesto nisu trebali uopste otvarat. Recimo Aluminij. Bio clanak nedavno koliko je Aluminij zagadio Juznu Bosnu i unistio sta je se moglo odrzivo poljuprivredom proizvodit. Zdrava hrana i nesto u vezi Hepoka. A nije bas skroz Tito ni zasluzan nego Dzemal.megaman4 wrote:BHCluster wrote:Danas u 13.00 sati, naime, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nazočit će svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske postaje u Čitluku.
![]()
- SaraFina
#12941 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
512MB wrote:Znal ko sta je hafizom, imo ke nekih problema sa pritiskom, da se nije sta deslo tobe jarebi
Ode jadnik a sarme probao nije.
- spreca
#12942 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma ja mislim da ga Bakir moze upakovati jos uvijek...ali dali je to sebiji dovoljno nebih znao .....mozda je Cirilo rjesio guzicu prati pa naveo rijeku pokraj,jer koliko sere cini mi se da ga ni Radobolja a ni Jadransko more nemoze opratiNovak20 wrote:
Kad Bakir upakuje petstomilionski Tops.![]()
Zadalo se Presjedništvo u prave poslove.
- arzuhal
#12943 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne otvara se trafo-stanica svaki dan, nek' zlobnici pričaju šta hoće...
Kada (ako ikad za našijeh života) se desi u Sarajevu rekonstrukcija vodovodne mreže, treba sazvat cijeli dunjaluk da budu svi k'o na Titinoj sahrani, da proslavimo i obilježimo
...To će biti dešaj, kakav prijem u EU, NATO i Tursku zajedno...
Jel vi znate koliko ljudima u Čitluku znači ta trafo-stanica?
Kada (ako ikad za našijeh života) se desi u Sarajevu rekonstrukcija vodovodne mreže, treba sazvat cijeli dunjaluk da budu svi k'o na Titinoj sahrani, da proslavimo i obilježimo
- arzuhal
#12944 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
U nas se raja čudi što Bakir pakuje TOPS, Mile pjeva pod šatorom, Fahro po sudskim procesima i kriminalcima, Čova otvara trafo-stanice.
Pa ja, šta hoćete!? To je njihova prava veličina, stvarni domet, njihov značaj kao političara i državnika...
Pa ja, šta hoćete!? To je njihova prava veličina, stvarni domet, njihov značaj kao političara i državnika...
- Sanjarko
#12945 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa bilo je u Zenici. Vodovod i put i nije neka prevelika pompa bila oko toga.arzuhal wrote:Ne otvara se trafo-stanica svaki dan, nek' zlobnici pričaju šta hoće...
Kada (ako ikad za našijeh života) se desi u Sarajevu rekonstrukcija vodovodne mreže, treba sazvat cijeli dunjaluk da budu svi k'o na Titinoj sahrani, da proslavimo i obilježimo...To će biti dešaj, kakav prijem u EU, NATO i Tursku zajedno...
- SaraFina
#12946 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jedno je u Sarajevu otvoriti vodovod, a drugo u Čitluku trafo stanicu.
Ima li Čitluk uopće vodovodnu i kanalizacionu mrežu?
- arzuhal
#12947 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa bili su Turci i dolje, moralo se izgradit, makar onomad...SaraFina wrote:Jedno je u Sarajevu otvoriti vodovod, a drugo u Čitluku trafo stanicu.
- SaraFina
#12948 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja kad sam bila na Kravicama u avgustu, okolina i one kuće prilično su napucane. Prijeratna gradnja pa malo ograde od kovanog željeza dodane... Ali iza se ukopavaju cisterne neke. Zato pitam.arzuhal wrote:Pa bili su Turci i dolje, moralo se izgradit, makar onomad...SaraFina wrote:Jedno je u Sarajevu otvoriti vodovod, a drugo u Čitluku trafo stanicu.
- arzuhal
#12949 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I ja uz'o da ti se vrzam pred nišanom, saću se ja sklonit!SaraFina wrote:
Ja kad sam bila na Kravicama u avgustu, okolina i one kuće prilično su napucane. Prijeratna gradnja pa malo ograde od kovanog željeza dodane... Ali iza se ukopavaju cisterne neke. Zato pitam.
- SaraFina
#12950 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
arzuhal wrote:I ja uz'o da ti se vrzam pred nišanom, saću se ja sklonit!SaraFina wrote:
Ja kad sam bila na Kravicama u avgustu, okolina i one kuće prilično su napucane. Prijeratna gradnja pa malo ograde od kovanog željeza dodane... Ali iza se ukopavaju cisterne neke. Zato pitam.![]()