it goes on and on
smori
ODLICAN!!General War wrote:
Dobar prilog...
Zanimljivo je kako niko od vas nece turske zvanicne snage nazvati teroristima ili paravojne skupine poput Sivih vukova...arzuhal wrote:Borba zvaničnih iračkih terorista protiv ISIL-ovih terorista, borba paravojnih šiitskih terorista protiv vehabijskih i sunijskih terorista...Teror na sve strane, teror u arapskom svijetu će se još više razbuktati...Samo će Bošnje i ostali južni Slaveni na ovim temama navijati za pravednu stvar, postavljati safove infantilnih smajlija da prikriju frustraciju i bijes, navijati za pravu stranu i ostalo serendanje do u beskraj...
Ne podmeci ono sto nisam rekao, a nije ti prvi put da to radi, i bice sve ok.dječak sa šibicama wrote:Odmori malo sa pridjevima, malo si se zavozao i previse uzivio, gosn Kurdi.
Brutalno drago.Naslovnica wrote:Mora da ti je plaho drago

Ako je spas klanje sunita i njihovih najuglednijih alima, odnosno muftija Faludze i Ramadija, koji su zaklani poput kurbana, na sred ulice, onda ok...Preko 300 istaknutih sunitskih alima je pobijeno od strane "spasitelja", Al-Kaide i Isisa. A zasto? Zato sto nisu zeljeli ucestvovati u sirenju medjumuslimanske mrznje.Opetja033 wrote: Treba imati na umu da se sve ovo desavalo i prije pojave Daesha. Daesh je sunnitima Iraka dosao kao spas. Treba biti iskren i priznati neke stvari.
Mene ne interesuju gluposti sto izlaze iz usta ovog dzahila.salik79 wrote:Uostalom, sta reci za one cije izvorno tumacenje Islama dolazi od strane saudijskih velikih muftija, poput Al-Sejha, koji otvoreno zagovaraju ispravnost postupka Jezida ibn Muavije l.a. po pitanju bitke na Kerbeli (Jezid je ispravno postupio, a hazreti Husejn a.s. je pogrijesio i tu gresku platio svojim i zivotom 72 clana Poslanikove s.a.v.s. porodice i njihovih ashaba.):
https://youtu.be/rDEZyJOYpf8
Sta se odmah palis, ko rostilj, nisam tebe prozvaoOpetja033 wrote:Mene ne interesuju gluposti sto izlaze iz usta ovog dzahila.salik79 wrote:Uostalom, sta reci za one cije izvorno tumacenje Islama dolazi od strane saudijskih velikih muftija, poput Al-Sejha, koji otvoreno zagovaraju ispravnost postupka Jezida ibn Muavije l.a. po pitanju bitke na Kerbeli (Jezid je ispravno postupio, a hazreti Husejn a.s. je pogrijesio i tu gresku platio svojim i zivotom 72 clana Poslanikove s.a.v.s. porodice i njihovih ashaba.):
Mene interesuje zasto spinujes temu i zasto nijednom jedinom rijecju nisi osudio ovo divljanje siitskih fanatika i terorista nad neduznim sunnitskim civilima?
Gdje? Covjek te pita zasto nisi nijednom rijecju osudio divljanje siitskih fanatika i terorista? Gdje si osudio? Imas li citat?salik79 wrote:Sta se odmah palis, ko rostilj, nisam tebe prozvaoOpetja033 wrote:Mene ne interesuju gluposti sto izlaze iz usta ovog dzahila.salik79 wrote:Uostalom, sta reci za one cije izvorno tumacenje Islama dolazi od strane saudijskih velikih muftija, poput Al-Sejha, koji otvoreno zagovaraju ispravnost postupka Jezida ibn Muavije l.a. po pitanju bitke na Kerbeli (Jezid je ispravno postupio, a hazreti Husejn a.s. je pogrijesio i tu gresku platio svojim i zivotom 72 clana Poslanikove s.a.v.s. porodice i njihovih ashaba.):
Mene interesuje zasto spinujes temu i zasto nijednom jedinom rijecju nisi osudio ovo divljanje siitskih fanatika i terorista nad neduznim sunnitskim civilima?
Samo, pazi da ne nasjedas na tu njihovu spiku o Al-Kaida i Isis "spasiteljima".
Inace, osudjujem bilo kakvo nasilje nad onima cije ruke nisu umazane krvlju nevinih.
Odakle potice ideologija koju bastini Al-Kaida i Isis? Sta veli iracki muftija ko i koliko je irackih sunijskih alima pobio?! Sije?japin_mutapi wrote:salik nije dobar sekunde
opet jezid, husein, kerbela ... sad će red hinde, pa muavije, onda thani, vehabije, saudijci, i onda opet jezid, jezid, jezid, jezid ...
može li jedan post biti bez jezida i te kuknjave o kerbeli