Nevjerovatno glup tipČitalac wrote:Trump briljira (prema izveštaču CNN-a)...
Asked about the possibility of ISIS escapees, Trump says "Well, they're going to be escaping to Europe."
Sirija vol. 2
- General War
#129026 Re: Sirija vol. 2
- Kikibombona
#129027 Re: Sirija vol. 2
Čitalac wrote:Trump briljira (prema izveštaču CNN-a)...
Asked about the possibility of ISIS escapees, Trump says "Well, they're going to be escaping to Europe."
Frajer sve ovo shvata kao zajebanciju, a predsjednik Amerike.
Vec ga razvlace radi ove izjave, evropski mediji.
-
sarajevoxxxx
#129028 Re: Sirija vol. 2
Jesam. Ono što je Turska uradila sirijskom narodu je ružno i podlo. I Turci su lutali, nisu ni oni imali strategiju.salik79 wrote:
SDF ti je jedno vrijeme bio fetis i navijao si, parafraziram, "da hoce i Istanbul zauzet" i slicne fraze. Kao sto rekoh, mozda je bio kolega.
A o Isilu i tvojoj ljubavi prema njima ne moramo posebno napominjati... Tomovi napisani.
I baš je zanimljivo što misliš da pod ovim nickom piše više ljudi. Govori koliko si duboko zaslijepljen jednom sektaškom i fasistickom ideologijom šiitskih milicija i monstruma iz Irana. Mržnja te zaslijepila nisi sposoban ni da shvatiš da nema više osoba sa čovjekom sa kojim komuniciraš već da je jedna.
-
Ljuci
#129029 Re: Sirija vol. 2
Turska ne dozvoljava da se sukobi Kurda prenesu na Kurde u Turskoj.
- salik79
#129030 Re: Sirija vol. 2
Bas, ono svi granapi, u potezu 100 kilometara, se dogovore da levate mene... Kakav likGeneral War wrote:Kakav bolan konvertersalik79 wrote:Nije u Istanbulu. Na Antalijskom primorju. I nije me zeznuo, jer je bio blizu srednjeg kursa na mom konverteru, koji se konstantno osvjezava. Uz sce to, nisam mijaenjao u jednom, nego u vise granapa. Razlika uvrh glave 5 Lira na 100€.General War wrote: Ako je u istambulu zezno te je.
Bezveze se vadis, trazis nacina da opravdas laz koju si napisao.![]()
Zato i ispadnes levat
Evo, ako mi mozes nabaviti po tom tvom kursu, da se dogovorimo da odemo da razmjenimo vecu cifru, da nam bude svima praaaavo dobro.
Dakle, nicim ne mozes dokazati svoju tvrdnju, ali i dalje ustrajes u tome. Nevjerovatno. Bas kao i u bilo kojoj diskusiji.
- Kikibombona
#129031 Re: Sirija vol. 2
Najnovija izjava, da li je moguce?General War wrote:Nevjerovatno glup tipČitalac wrote:Trump briljira (prema izveštaču CNN-a)...
Ovo da izjavi Zmaj od Sipova bilo bi previse.Trump on the Kurds: "They didn't help us in the Second World War, they didn't help us with Normandy." He says they're only interested in fighting for "their land." He adds, "With all of that being said, we like the Kurds."
...
U jednom od kljucnih momenata u modernoj kurdskoj historiji predsjednik Amerike je Tramp. Kurceve li srece.
- Opetja033
#129032 Re: Sirija vol. 2
Maltene identicne sankcije su im Ameri uveli nakon oslobađanja Sjevernog Kipra. Trajale par godina. Sjeverni Kipar i dan danas pod turskom šapom.
Ali eto, neka se levati nadaju.
-
The 51st State
#129033 Re: Sirija vol. 2
I gurnulo ih u pravcu da probaju sto vise sami proizvesti, najgore ce na internetu da budeOpetja033 wrote:Maltene identicne sankcije su im Ameri uveli nakon oslobađanja Sjevernog Kipra. Trajale par godina. Sjeverni Kipar i dan danas pod turskom šapom.![]()
- General War
#129034 Re: Sirija vol. 2
salik79 wrote:
Kakva ubleha...
Be nasjedaj, jer, ako budes imao oriliku da odes, a postupis kako ti ovaj ublehas savjetuje, ispast ces smijesan.
Ne savjetujem ja nista...sam ce skontat...dok je levata bit ce i biznisa jel de?
- Čitalac
#129035 Re: Sirija vol. 2
Ovo je već delirijum. Biće da je od ogromnog pritiska poslednjih dana i sedmica.Kikibombona wrote: Najnovija izjava, da li je moguce?![]()
![]()
![]()
Ovo da izjavi Zmaj od Sipova bilo bi previse.Trump on the Kurds: "They didn't help us in the Second World War, they didn't help us with Normandy." He says they're only interested in fighting for "their land." He adds, "With all of that being said, we like the Kurds."![]()
...
U jednom od kljucnih momenata u modernoj kurdskoj historiji predsjednik Amerike je Tramp. Kurceve li srece.
Sad baš gledam kako je pojasnio situaciju novinarima. Dakle, ukoliko Turska sprovede ofanzivu “najhumanije moguće”, sve će biti u redu. Ukoliko pak ne bude tako, Trump obećava da će kazniti Ankaru “puno gore od sankcija”.
- salik79
#129036 Re: Sirija vol. 2
Rece lik koji je banovan na temi o Venecueli, jer je i tamo pronasao "zle sijetine".sarajevoxxxx wrote:Jesam. Ono što je Turska uradila sirijskom narodu je ružno i podlo. I Turci su lutali, nisu ni oni imali strategiju.salik79 wrote:
SDF ti je jedno vrijeme bio fetis i navijao si, parafraziram, "da hoce i Istanbul zauzet" i slicne fraze. Kao sto rekoh, mozda je bio kolega.
A o Isilu i tvojoj ljubavi prema njima ne moramo posebno napominjati... Tomovi napisani.
I baš je zanimljivo što misliš da pod ovim nickom piše više ljudi. Govori koliko si duboko zaslijepljen jednom sektaškom i fasistickom ideologijom šiitskih milicija i monstruma iz Irana. Mržnja te zaslijepila nisi sposoban ni da shvatiš da nema više osoba sa čovjekom sa kojim komuniciraš već da je jedna.
sarajevoxxxx wrote:Zna li se je li fašističko zlo izmigoljilo iz Libanona i Teherana? Jesu li gadovi iz šijitskih milicija krenuli prema Venecueli ili još čekaju vjersku dozvolu šijitskih mula za ubijanje žena, djece, i drugih civila? Šta kaže gad na čelu Hzbellata je li vakat za džihad u Venecueli, ili čeka keš od Saudijaca da mu plate pa će onda?
Ili je to bio kolega?
- General War
#129037 Re: Sirija vol. 2
Imam poseban popust kao antislamista, sta da ti kazem, ti si sve dokazao.salik79 wrote:
Bas, ono svi granapi, u potezu 100 kilometara, se dogovore da levate mene... Kakav lik![]()
![]()
![]()
Evo, ako mi mozes nabaviti po tom tvom kursu, da se dogovorimo da odemo da razmjenimo vecu cifru, da nam bude svima praaaavo dobro.![]()
Dakle, nicim ne mozes dokazati svoju tvrdnju, ali i dalje ustrajes u tome. Nevjerovatno. Bas kao i u bilo kojoj diskusiji.
- General War
#129038 Re: Sirija vol. 2
HAHAHA,Kikibombona wrote:
Najnovija izjava, da li je moguce?![]()
![]()
![]()
Ovo da izjavi Zmaj od Sipova bilo bi previse.Trump on the Kurds: "They didn't help us in the Second World War, they didn't help us with Normandy." He says they're only interested in fighting for "their land." He adds, "With all of that being said, we like the Kurds."![]()
...
- salik79
#129039 Re: Sirija vol. 2
Nemam ja sta dokazivati. Imaju stranice sa zvanicnim kursom. I, ako granapi slijede neki srednji kurs ne znam sta i gdje bi to mogao naci nesto drugacije. Evo, pozivam te, dokazi bilo cime svoju tvrdnju!General War wrote:Imam poseban popust kao antislamista, sta da ti kazem, ti si sve dokazao.salik79 wrote:
Bas, ono svi granapi, u potezu 100 kilometara, se dogovore da levate mene... Kakav lik![]()
![]()
![]()
Evo, ako mi mozes nabaviti po tom tvom kursu, da se dogovorimo da odemo da razmjenimo vecu cifru, da nam bude svima praaaavo dobro.![]()
-
sarajevoxxxx
#129040 Re: Sirija vol. 2
Nema nikakvih kolega, ako to nisi sposoban da shvatiš to samo govori koliko mržnje i pakosti u sebi nosiš do te mjere da ti se priviđa više osoba.salik79 wrote:Rece lik koji je banovan na temi o Venecueli, jer je i tamo pronasao "zle sijetine".sarajevoxxxx wrote:Jesam. Ono što je Turska uradila sirijskom narodu je ružno i podlo. I Turci su lutali, nisu ni oni imali strategiju.salik79 wrote:
sarajevoxxxx wrote:Zna li se je li fašističko zlo izmigoljilo iz Libanona i Teherana? Jesu li gadovi iz šijitskih milicija krenuli prema Venecueli ili još čekaju vjersku dozvolu šijitskih mula za ubijanje žena, djece, i drugih civila? Šta kaže gad na čelu Hzbellata je li vakat za džihad u Venecueli, ili čeka keš od Saudijaca da mu plate pa će onda?
Ili je to bio kolega?
- salik79
#129041 Re: Sirija vol. 2
Onda si podvojena/potrojena licnost.
-
ultrajvosa 1987
#129043 Re: Sirija vol. 2
Pozdrav domovini
Da se tuspasim...
Dokle su nasi ?
Da se tuspasim...
Dokle su nasi ?
- General War
#129044 Re: Sirija vol. 2
Kad je turska mislim 2011 ukidala one nule na lirama placao sam 1KM- 1liru na aerodromu.salik79 wrote:
Nemam ja sta dokazivati. Imaju stranice sa zvanicnim kursom. I, ako granapi slijede neki srednji kurs ne znam sta i gdje bi to mogao naci nesto drugacije. Evo, pozivam te, dokazi bilo cime svoju !
Nije mi jasno sta ti je toliko nevjerovatno da nesto sto je u banci 3,333 lire, moze na crnom trzistu biti 5?
Ostani levat, ko ti brani.
-
sarajevoxxxx
#129045 Re: Sirija vol. 2
Da tako te tvoj Šejh naučio da razgovaraš, nisi u stanju jednu rečenicu napisati bez vrijeđanja.salik79 wrote:Onda si podvojena/potrojena licnost.
Ko imalo prati Siriju zna koliko je nelogičnosti, lutanja, mislim kod strana koje učestvuju. Zadnji je ovaj turski stav prema Jemenu jučer su podržali vojnu intervenciju danas je nabijaju na nos Saudijcima.
Šta je tebi tu podvojena ličnost a šta nije? Aplaudirati Turcima i kad podržavaju Saudijce u Jemenu i kad ih osuđuju?
More je takvih i sličnih primjera.
A očigledno ti nisi zainteresovan za raspravu argumentom ni sada niti si ikada bio na bilo kojoj temi oko koje smo ja i ti vodili polemiku pa se hvataš tih seljačkih ad hominem fazona.
Lično meni si puno rekao o sebi nakon one rasprave o Homeiniju i njegovom stavu prema djevojčicana kada si odbio jasne argumente.
- Kaligrafija
#129046 Re: Sirija vol. 2
Pocelo je...sarajevoxxxx wrote:Jesam. Ono što je Turska uradila sirijskom narodu je ružno i podlo. I Turci su lutali, nisu ni oni imali strategiju.salik79 wrote:
-
sarajevoxxxx
#129047 Re: Sirija vol. 2
Ko će ti dati 5 lira? Gdje ti mjenjaš?General War wrote:Kad je turska mislim 2011 ukidala one nule na lirama placao sam 1KM- 1liru na aerodromu.salik79 wrote:
Nemam ja sta dokazivati. Imaju stranice sa zvanicnim kursom. I, ako granapi slijede neki srednji kurs ne znam sta i gdje bi to mogao naci nesto drugacije. Evo, pozivam te, dokazi bilo cime svoju !
Nije mi jasno sta ti je toliko nevjerovatno da nesto sto je u banci 3,333 lire, moze na crnom trzistu biti 5?
Ostani levat, ko ti brani.
-
aldinjo
#129048 Re: Sirija vol. 2
Otkud oni? Zar nisu poraženi davno?sarajevoxxxx wrote:Homs: Isil objavio da je likvidirao 17 režimskih vojnika u zasjedi u okolini grada Al Suhna
#عاجل :
حمص
تنظيم داعش يعلن عن مقتل 17 عنصراً من الجيش السوري وإصابة آخرين بكمين شمال مدينة السخنة .
- Kikibombona
#129049 Re: Sirija vol. 2
Asirci/krscani upozoravaju da su suoceni sa genocidom i zahtjevaju reakciju od MZ.
200 000 krscana koji zive dominantno uz samu granicu sa Turskom ce biti izbrisano sa tog podrcja zauvijek. Apsolutno je nezamislivo da ijedan krscanin ostane tamo gdje nogom kroci turko-vehabijska cizma.

https://mobile.twitter.com/esu_int/stat ... 8715948032
Danas su vec pali prvi asirski zivot, muskarac i zena, uz nekoliko ranjenih. Turci su gadjali asirski kvart u Kamisliju.
200 000 krscana koji zive dominantno uz samu granicu sa Turskom ce biti izbrisano sa tog podrcja zauvijek. Apsolutno je nezamislivo da ijedan krscanin ostane tamo gdje nogom kroci turko-vehabijska cizma.
https://mobile.twitter.com/esu_int/stat ... 8715948032
Danas su vec pali prvi asirski zivot, muskarac i zena, uz nekoliko ranjenih. Turci su gadjali asirski kvart u Kamisliju.
- insomnia78
#129050 Re: Sirija vol. 2
Mozda Trump jos uvijek misli da Sulejmani vodi Kurde